AGA of Steel inductie fornuizen van 90 cm breed


8 artikel(en)

8 artikel(en)

Een 90 cm breed fornuis van AGA in typisch Engelse stijl

Een AGA 90 cm breed fornuis kenmerkt zich door de klassiek landelijke vormgeving gecombineerd met een onvoorstelbaar robuust design. Het merk AGA - van oorsprong Engels - biedt hiermee een onderscheidend product voor de echte liefhebber. Door ook nieuwe ontwikkelingen in een AGA 90 cm breed fornuis te verwerken wordt het product voor een steeds breder publiek interessant.


Een 90 cm breed fornuis van Steel

Als u houdt van een robuust 'Amerikaans' design dan is een Steel 90 cm breed fornuis zeker een optie. Zowel in design als in kwaliteit is een Steel 90 cm breed fornuis een degelijk ontworpen apparaat en daarmee een serieuze concurrent op de fornuizen markt. Een Steel 90 cm breed fornuis ziet u dan ook steeds meer in moderne, maar soms ook in klassiek vormgegeven keukens verschijnen.


Koken op een inductie 90 cm breed fornuis

Koken op inductie neemt de laatste jaren steeds verder toe. Naast het feit dat het snel en veilig is, biedt ook het het gemakkelijk schoonmaken een belangrijke rol. Indien er geen pan op de inductie zone geplaatst is, vindt er ook geen warmteoverdracht plaats. Natuurlijk wordt de glasplaat daarbij wel iets warm, maar als u de plan eraf haalt zal er geen actieve warmte meer overgedragen worden. Een inductie 90 cm breed fornuis biedt zodoende een goed, veilig en zuinig alternatief ten opzichte van gas.