1-36 of 48

1-36 of 48

De kokend water kraan zorgt voor gemak in uw keuken

Keukenkranen en kokend water kranen vormen een steeds belangrijk onderdeel in de keuken. Deze mengkranen bieden dan ook steeds meer mogelijkheden. Zowel wat design betreft, als wat betreft de mogelijkheden. Met direct kokend water heeft u daarbij niet alleen het comfort, maar ook de besparing van energie. Praktisch zijn ook de 3-in-1 kokend water kranen welke - naast kokend water - ook gewoon koud en warm water bieden. Een all-in-one oplossing voor iedere keuken.

Quooker, de kokend water kraan pionier in Nederland

Op het vlak van kokend water kranen zijn diverse aanbieders actief. Aan de basis staat het merk Quooker. Zij hebben de kokend water kraan groot gemaakt in de Nederlandse keuken en hebben de laatste jaar diverse innovaties uitgebracht. Zo zijn er Quooker kokend water kranen welke - naast het geven van kokend water - ook warm water en koud water via hetzelfde boiler systeem kunnen geven. Daarmee kunt u uw huidige keukenkraan vervangen voor een all-in-one kraan en heeft u dus niet meer een aparte keukenkraan en een aparte kokend water kraan nodig.

Quooker kokend waterkranen nu ook in het zwart

De Fusion kokend waterkranen van Quooker zijn nu ook leverbaar in het zwart. Quooker zwart is de naam van alle Quooker-producten met zwarte finish. Hij bestaat uit een zwarte Fusion Square en Fusion Round, oftewel met een strakke rechte of sierlijke ronde uitloop. Beide zwarte kranen zijn mengkraan en kokend water kraan in één en wisselen direct van koud naar kokend water en andersom. Ze bieden alle voordelen van de vertrouwde Quooker: energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend. Ook de bijpassende zeeppomp is in het zwart verkrijgbaar. De zwarte Fusion Square en Fusion Round worden geleverd met PRO3 reservoir of een COMBI of COMBI+ reservoir voor onder het aanrecht.

Desgewenst kunt u deze online bestellen op onze website door de kleur 'Zwart' aan te klikken. Meer informatie over deze nieuwe uitvoering vindt u op onderstaande video: