1-36 of 117

1-36 of 117

Wat is een Quooker?

Een Quooker is het ultieme keukenapparaat voor iedereen die tijd wilt besparen bij het bereiden van eten of drinken. Het is een kraan die direct kokend water geeft, waardoor u niet hoeft te wachten tot het water is gekookt in een waterkoker.

Voordelen van een Quooker

Quookers bieden talloze voordelen waarvan u kunt profiteren zodra u overgaat tot aanschaf. Hieronder sommen we de belangrijkste voordelen voor u op:

Gemak

Een van de grootste voordelen van een Quooker is dat het u enorm veel tijd kan besparen. Waar u normaal een paar minuten had moeten wachten voordat u water aan de kook had gebracht, hoeft u nu alleen maar op een knopje te drukken. Dit is met name handig als u vaak grote pannen met water moet koken, of als u niet veel tijd heeft om te wachten tot het water heet genoeg is.

Stijlvol

Quookers hebben een modern design dat er in vrijwel elke keuken goed uitziet. Er zijn verschillende modellen om uit te kiezen, waaronder de Combikraan, Pro3, Fusion, Fusion Square en Flex. Elk model heeft zijn eigen stijl - zo past de Fusion bijvoorbeeld perfect in een moderne, minimalistische keuken terwijl de Combikraan ideaal is voor mensen die graag variatie willen in hun waterbronnen.

Veiligheid

Een ander belangrijk voordeel van Quookers is dat ze heel veilig zijn. Kokend heet water kan gevaarlijk zijn, vooral als het geen duidelijke waarschuwingssignalen heeft. Met een Quooker hoeft u zich echter geen zorgen te maken dat u brandwonden oploopt. De kraan is namelijk uitgerust met meerdere beveiligingen die ervoor zorgen dat u nooit per ongeluk kokend water aanraakt.

Energiebesparend

Een Quooker is ook energiebesparend. Doordat het direct warm water levert, bespaart u namelijk veel tijd en energie. Ook hoef je niet meer water te koken dan je nodig hebt, wat bijdraagt ​​aan het verminderen van je energieverbruik.

Quooker en duurzaamheid

Aangezien energiebesparing tegenwoordig een hot topic is, past de Quooker perfect bij deze trend. Het is immers een ideale manier om energie te besparen door efficiënt gebruik te maken van waterverwarming. Bovendien heeft de Quooker kraan een ingebouwd filtersysteem dat tot wel 5 jaar mee kan gaan, waardoor het gebruik van plastic wegwerpflessen wordt verminderd.

Verschillende kranen


Fusion

De Fusion heeft een zeer moderne uitstraling en bestaat uit twee kranen in één. Naast een kraan voor warm en koud water, vindt u hiernaast ook een aparte kraan voor kokend water. Door deze twee kraankoppen te combineren, krijgt u een stijlvolle, alles-in-één oplossing.

Fusion Square

Net als de Fusion is de Fusion Square een combinatie van twee kranen in één. Het verschil zit hem voornamelijk in de vormgeving: de Fusion Square heeft een vierkant design wat perfect past bij een modern interieur.

Flex

De Flex biedt een flexibele slang waarmee u eenvoudig een glas of pan kunt vullen die net iets verder weg staan. Ideaal als u regelmatig grote pannen gebruikt of als u graag afwisselt tussen het vullen van een glas en het spoelen van uw pannen.

Conclusie

Een Quooker is een slimme oplossing die het dagelijks leven in de keuken een stuk eenvoudiger kan maken. Met kranen als de Fusion, Fusion Square en Flex kan uiterlijke stijl gecombineerd worden met handige functionaliteiten. Welk model het beste bij u past is afhankelijk van uw persoonlijke wensen en voorkeuren.