Professionele droger


10 artikel(en)

10 artikel(en)

De Schouw Witgoed heeft 1463 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.4 / 10

De voordelen van een professionele wasdroger

Bij een groot aanbod wasgoed behoort bijpassende apparatuur. De stap van huishoudelijk naar (semi-)professioneel is in zulke gevallen dan ook zeker te overwegen. Diverse merken bieden een scherp geprijsd assortiment drogers welke veel meer draaiuren dan een huishoudelijk apparaat aankunnen. Daarnaast zijn deze professionele wasdrogers sneller in programmatijden, waardoor energie bespaard wordt. Net als in het huishoudelijke assortiment biedt ook professional afvoerdrogers, condensdrogers en warmtepompdrogers.

Voor (sport)verenigingen, horeca, kinderdagverblijven e.d.

Professioneel heeft direct het label duur. Ondanks het feit dat de aanschafprijs fors hoger is dan een huishoudelijke wasmachine, is het onder aan de streep weer veel voordeliger. Doordat een professionele wasautomaat veel sneller wast in combinatie met de veel langere levensduur is de prijs per was veel voordeliger ten opzichte van een huishoudelijke wasmachine.

Benodigde aansluitingen

Houdt u er rekening mee dat u - bij installatie van een kleine geweldenaar of andere professionele wasdroger - vaak dient te beschikken over een meerfasen aansluiting. Daarnaast dient u voor een afvoerdroger een doorvoer door een muur of dak nodig.