(Semi-)professionele droger

TIP: Bekijk hier onze bijpassende producten...TIP: Bekijk hier onze blog artikelen...

16 artikel(en)

16 artikel(en)

Voordelen van (semi-)professionele drogers

Bij een groot aanbod wasgoed behoort bijpassende apparatuur. De stap van huishoudelijk naar (semi-)professioneel is in zulke gevallen dan ook zeker te overwegen. Diverse merken bieden een scherp geprijsd assortiment drogers welke veel meer draaiuren dan een huishoudelijk apparaat aankunnen. Daarnaast zijn deze professionele wasdrogers sneller in programmatijden, waardoor energie bespaard wordt. Net als in het huishoudelijke assortiment zijn er professionele afvoer, condens en warmtepomp drogers leverbaar. En natuurlijk kunt u deze combineren met een bijpassende professionele wasmachine.

Omgerekend veel goedkoper drogen

Professioneel heeft direct het label duur. Ondanks het feit dat de aanschafprijs fors hoger is dan een huishoudelijke wasdroger, is het onder aan de streep weer veel voordeliger. Doordat een professionele wasdroger sneller droogt is - in combinatie met de veel langere levensduur - de prijs per was voordeliger ten opzichte van een huishoudelijke droger.

Installatie en aansluitingen

Houdt u er rekening mee dat u - bij installatie van een kleine geweldenaar of andere professionele wasdroger - vaak dient te beschikken over een meerfasen aansluiting. Daarnaast dient u voor een afvoerdroger een doorvoer door een muur of dak nodig.