Overzicht van de merken

In de markt van witgoed en keuken aanbieders zijn een groot aantal aanbieders. Wij hebben op basis van dit aanbod een interessante selectie merken gekozen welke wij actief voeren, zowel online als in onze winkel in Bussum. Deze selectie bestaat enerzijds uit de bekende A-merken, maar anderzijds ook onbekendere merken welke onze inziens een grote meerwaarde hebben. Die meerwaarde zit hem in top kwaliteit van de producten, exclusiviteit in bijvoorbeeld design of afwijkende maatvoering (en daarmee interessant ter vervanging van bepaalde apparaten in de keuken en merken met specifieke producten die voldoen aan de vraag/wensen van u als consument.

Om u met deze verschillende merken kennis te laten maken hebben we onderstaand overzicht van de merken in ons assortiment samengesteld. Door te klikken op één van deze merk logo's wordt de bijbehorende merk pagina geopend. Hier vindt u meer informatie over het merk zoals adresgegevens, product categories, meest verkochte producten etc.

Om u hierin goed inzicht te geven in ons aanbod merken vindt u onderstaand een overzicht:

Mist u een merk ?

Heeft u een tip voor een merk als toevoeging aan ons assortiment, laat het ons dan weten ! Wij breiden graag ons assortiment verder uit met merken die toegevoegde waarde kunnen hebben !