27 artikel(en)

27 artikel(en)

Een wasmachine van Siemens biedt de beste prijs/kwaliteit

Een Siemens wasmachine staat voor Duitse kwaliteit en een scherpe prijsstelling. Op het gebied van innovaties loopt Siemens voorop wat zowel in de functies, bedieningsmogelijkheid alswel in de constructie is terug te vinden. Een Siemens wasmachine onderscheid zich daarmee merkbaar en is - mede door het fraaie design - een veel verkocht product voor de keuken.

Breed assortiment

Siemens biedt een brede lijn wasmachine uitgevoerd met 6 tot 9 kg. vulgewicht. De luxere modellen beschikken over de iQDrive motor. Deze koolborstelloze inductie motor is zeer stil en zuinig.
Tevens ontvangt u 10 jaar motorgarantie zodat u hiermee zorgeloos kunt wassen. Daarnaast biedt de nieuwe lijn van Siemens enkele zeer handige functies:

iSensoric - intelligente sensoren

Veel aandacht in de media wordt besteed aan de iSensoric functie van Siemens. Dankzij diverse sensoren wordt de mate van vervuiling gedurende het volledige wasprogramma gemeten. Op basis van deze gegevens wordt het wasproces, tijdsduur e.d. geoptimaliseerd om zodoende een prefect wasresultaat te behalen.

VarioPerfect

Bij het wassen hinkt men vaak op twee gedachten. U wilt eigenlijk altijd zuinig wassen (dat is immers goed voor het milieu en uw portemonnee), maar soms wilt u ook weleens snel wassen. Met het VarioPerfect systeem heeft Siemens hiervoor de oplossing ontwikkeld.

De wasmachine staat standaard op een iets lange wastijd en zuinig afgesteld. Kiest u vervolgens voor de VarioPerfect, dan heeft u twee opties:
- Tijd verkorten tot wel 65 %, maar daarmee iets minder zuinig wassen.
- Zeer zuinig wassen en een besparing van 50% op energie behalen. Daarmee neemt de wastijd echter wel toe.

iDos - dosering van het wasmiddel

Een paar Siemens wasautomaten beschikken over het i dos systeem. Een automatisch doseersysteem verwerkt in de machine. U vult de wasmiddellade met de door u gewenste wasmiddel, stelt de machine daarop in en - op basis van de vuilheidsgraad van uw wasgoed - wordt automatisch de perfecte dosering geselecteerd. Naast een beter wasresultaat behaald u hiermee ook een aanzienlijke besparing van uw wasmiddel verbruik.
En last but not least: teveel wasmiddel is de nummer 1 veroorzaker van storingen. Daar heeft u met de iDos functie geen last meer van. Met de gevulde wasmiddellade kunt u ongeveer 20 wasbeurten uitvoeren voordat u deze weer hoeft bij te vullen.

Een Siemens wasmachine kopen

Het Duitse merk Siemens combineert een goede prijs met een bijpassende kwaliteit. Op het gebied van de laatste ontwikkelingen staat Siemens bekend om iSensoric en andere ontwikkelingen. De aankoop van een Siemens wasmachine biedt dan ook een goede basis. Desgewenst is het daarbij mogelijk deze wasmachine met bijpassende Siemens droger te combineren.

Meest gestelde vragen over Siemens wasmachinesIs Siemens een goed merk wasmachine?
Siemens wasmachines worden gezien als goede wasmachines voor thuisgebruik. Van de Consumentenbond krijgen de wasmachines van Siemens een 8.3/10. Uit onze eigen ervaring weten we dat de machines van Siemens consistent goede kwaliteit bieden.


Is Siemens hetzelfde als Bosch?
Siemens valt onder BSH huishoudapparaten. Onder dit concern vallen zowel Siemens als Bosch. Het kan dan ook zijn dat apparaten van Bosch en Siemens op elkaar lijken en onderdelen uitwisselen.


Hoe lang gaat een Siemens wasmachine mee
Afhankelijk hoe je met de Siemens wasmachine omgaat, hebben deze apparaten een levensduur van 2 - 12,5 jaar. De meest voorkomende leeftijd dat een Siemens wasmachine kapot gaat is 8 jaar.


Tip: bekijk ook eens ...

Tot € 100,- cashback op Siemens wasmachine / droger
Tot € 100,- cashback op Siemens wasmachine / droger
Ontvang tot 100,- euro cashback bij aankoop van een geselecteerde Siemens wasmachines of was/droogcombinaties (actieperiode 2 april t/m 2 juni 2024)...

Ontvang tot 100,- euro cashback bij aankoop van een geselecteerde Siemens wasmac...
Lees verder...
Nieuwe Siemens drogers met extraKlasse
Nieuwe Siemens drogers met extraKlasse
Ontdek de nieuwste Siemens extraKlasse iQ700 drogers. Met een energieklasse van A+++-10% en geluidsniveau van 58 dB zijn deze nieuwe drogers nog zuiniger en stiller....

Ontdek de nieuwste Siemens extraKlasse iQ700 drogers. Met een energieklasse van ...
Lees verder...
monteur voor reparatie - storing siemens wasmachine
SIEMENS wasmachine storingen en foutcodes
U heeft een SIEMENS wasmachine die een foutcode geeft? In deze blog hebben we alle foutcodes voor SIEMENS wasmachines op een rijtje gezet, zodat u snel kunt zien wat de foutmelding betekent en wat je eraan kunt doen. ...

U heeft een SIEMENS wasmachine die een foutcode geeft? In deze blog hebben we al...
Lees verder...
Siemens gas kookplaten met StepFlame
Siemens gaskookplaten met StepFlame
Ontdek de nieuwe StepFlame techniek bij de gas kookplaten van Siemens. Stapsgewijs instellen van de gewenste stand van de vlam....

Ontdek de nieuwe StepFlame techniek bij de gas kookplaten van Siemens. Stapsgewi...
Lees verder...