28 artikel(en)

28 artikel(en)

Breed assortiment

Siemens biedt een brede lijn wasmachine uitgevoerd met 6 tot 9 kg. vulgewicht. De luxere modellen beschikken over de iQDrive motor. Deze koolborstelloze inductie motor is zeer stil en zuinig. Tevens ontvangt u 10 jaar motorgarantie zodat u hiermee zorgeloos kunt wassen. Daarnaast biedt de nieuwe lijn van Siemens enkele zeer handige functies:

iSensoric

Veel aandacht in de media wordt besteed aan de iSensoric functie van Siemens. Dankzij diverse sensoren wordt de mate van vervuiling gedurende het volledige wasprogramma gemeten. Op basis van deze gegevens wordt het wasproces, tijdsduur e.d. geoptimaliseerd om zodoende een prefect wasresultaat te behalen.

VarioPerfect

Bij het wassen hinkt men vaak op twee gedachten. U wilt eigenlijk altijd zuinig wassen (dat is immers goed voor het milieu en uw portemonnee), maar soms wilt u ook weleens snel wassen. Met het VarioPerfect systeem heeft Siemens hiervoor de oplossing ontwikkeld. De wasmachine staat standaard op een iets lange wastijd en zuinig afgesteld. Kiest u vervolgens voor de VarioPerfect, dan heeft u twee opties:
- Tijd verkorten tot wel 65 %, maar daarmee iets minder zuinig wassen.
- Zeer zuinig wassen en een besparing van 50% op energie behalen. Daarmee neemt de wastijd echter wel toe.

iDos

Een paar Siemens wasautomaten beschikken over het iDos systeem. Een automatisch doseersysteem verwerkt in de machine. U vult de wasmiddellade met de door u gewenste wasmiddel, stelt de machine daarop in en - op basis van de vuilheidsgraad van uw wasgoed - wordt automatisch de perfecte dosering geselecteerd. Naast een beter wasresultaat behaald u hiermee ook een aanzienlijke besparing van uw wasmiddel verbruik. En last but not least: teveel wasmiddel is de nummer 1 veroorzaker van storingen. Daar heeft u met de iDos functie geen last meer van. Met de gevulde wasmiddellade kunt u ongeveer 20 wasbeurten uitvoeren voordat u deze weer hoeft bij te vullen.

Een Siemens wasmachine kopen

Het Duitse merk Siemens combineert een goede prijs met een bijpassende kwaliteit. Op het gebied van de laatste ontwikkelingen staat Siemens bekend om iSensoric en andere ontwikkelingen. De aankoop van een Siemens wasmachine biedt dan ook een goede basis. Desgewenst is het daarbij mogelijk deze wasmachine met bijpassende Siemens droger te combineren.