1-36 of 109

1-36 of 109

Ruime keuze in uitvoeringen

De fornuizen van Boretti onderscheiden zich op een aantal punten ten opzichte van andere merken. Naast het feit dat het grootste gedeelte van het assortiment op bestelling geproduceerd wordt kan ook elk fornuis in ieder gewenste RAL kleur worden uitgevoerd. Daarmee kunt u de uitstraling van het fornuis aanpassen aan uw keuken. Doordat de Boretti fornuizen op bestelling geproduceerd worden heeft u eveneens de mogelijkheid om uit veel meer opties te kiezen. Denk daarbij ook aan de mogelijkheden van een gasoven en een kookgedeelte met inductie of keramische warmtebron.

Unieke eigenschappen op diverse Boretti fornuizen

De gasfornuizen van Boretti zijn uitgevoerd met messing branders welke zorgen voor een hoger rendement. Deze professionele brander levert 25% meer rendement door een aanzienlijk verbeterde verbranding. Door dit hogere rendement is de brander ook veel stiller dan normale branders. Tip: gebruik de branders zonder de sierdeksels, dit vereenvoudigt het schoonmaken en zorgt voor een nog beter rendement.

Praktisch verder zijn de losse gietijzeren pandragers bij de meeste modellen (eenvoudiger te tillen) en de QuickStart functie bij de oven. Daarmee is deze sneller op de door u gewenste temperatuur. Onder de oven van alle Boretti fornuizen is een handige opbergruimte geplaatst. Deze is - afhankelijk van het model - toegankelijk door middel van een klep of een lade. Het opbergvak heeft de volledige breedte van het fornuis zelf.

Exclusieve modellen

Het meest verkochte fornuis is de Boretti VT96IX. Dit strak vormgegeven fornuis is 90 cm. breed en uitgevoerd met 6 pitten. Voortbordurend op dit succes Boretti een aantal exclusieve Boretti fornuizen aan dit assortiment toegevoegd.