Onze webshop is open, de winkel gesloten. Wij bezorgen en installeren gewoon bij u thuis, ook op verdieping. Meer info bezorging/reparatie. Bel 035 69 18 115, mail of chat bij vragen.

1-16 of 247

1-16 of 247

Welk fornuis is geschikt voor u?

Wij zijn specialist op het gebied van fornuizen en u kunt bij ons terecht voor verschillende topmerken. Als u een bepaald fornuis in het echt wilt zien bent u altijd welkom in onze showroom in Bussum. Daar vindt u een ruime assortiment gas,- keramische- en inductie uitvoeringen. Tevens kunnen wij u adviseren welke type het beste bij u past en u adviseren over de benodigde aansluitingen voor installatie. Daarnaast attenderen wij u op het handige stappenplan voor kopen fornuis.

Fornuizen met inductie, gas of keramisch kookgedeelte

In ons aanbod vindt u een grote keuze aan diverse soorten fornuizen die op verschillende manieren worden gebruikt: inductie, keramisch of gas. Wij hebben voor u de voordelen op een rijtje gezet, zodat u zelf beslist welke vorm van koken het beste bij u past.

Inductiefornuizen

Bij koken op een inductiefornuis staat de pan op een glasplaat, maar wordt deze niet verhit. De verhitting komt door elektromagnetische straling die de bodem van de pan verhit. Dit magnetische veld zorgt voor een zeer snelle verwarming van de pan. Het water kookt sneller en de boter is sneller gesmolten. De glasplaat wordt alleen secundair verhit door de hete pan. Hierdoor is het inbranden van etensresten niet mogelijk en is het veiliger voor kinderen die per ongeluk de plaat aanraken.

Keramisch koken

Keramisch koken is een moderne vorm van koken. De plaat van een keramische plaat is van vitro-keramisch glas. De witte lijnen geven aan waar de kookzones zijn en als de kookzone wordt verhit dan wordt het roodgloeiend. Een voordeel van keramisch koken is dat de plaat glad is en dus goed te reinigen is. Een ander voordeel is dat u gebruikmaakt van de restwarmte, zodat u een gerecht nog even warm houdt.

Gasfornuis

Het voordeel van een gasfornuis is dat het goedkoop in de aanschaf is. Bij het aansluiten van het gas kookgedeelte hoeft u geen ingrijpende aanpassingen te doen, zoals het aanleggen van een aparte elektriciteitsgroep. U heeft er geen speciale pannen voor nodig en de meeste huizen hebben een gasaansluiting. De hoogte van de vlam en dus de temperatuur kan gemakkelijk hoger en lager worden gedraaid.

Fornuizen kopen bij De Schouw Witgoed

Wanneer u een fornuis koopt in onze webshop dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Goede service
  • Diverse betaalmogelijkheden
  • Gratis thuis bezorgd
  • Veel productinformatie
  • Mogelijkheid tot installatie en plaatsing
  • Showroom in Bussum
Onze goede service bestaat onder andere uit de twee jaar volledige fabrieksgarantie die wij u aanbieden. Bovendien is het bij ons mogelijk om uw product binnen 14 werkdagen te ruilen of te retourneren. U betaalt op verschillende manieren zoals iDEAL, creditcard, betalen met een overschrijving of betaling bij aflevering per pin of contant. De mogelijkheden zijn dus erg divers. In Nederland bezorgen wij uw fornuis gratis en de levertijd is 1 tot 5 werkdagen. Bekijk gerust eens ons assortiment fornuizen. Mocht u de fornuizen eerst nog in het echt willen zien dan bent u van harte welkom in onze showroom in Bussum.

ADVIES & TIPS

Ruim 2000 verschillende fornuizen

Wijn bewaren in een wijnkoelkast

De kracht van Boretti is niet alleen de kwaliteit van de fornuizen, ook het onvoorstelbaar brede aanbod. Boretti heeft diverse series welke in allerlei uitvoeringen leverbaar zijn. Ook met de opkomst van inductie fornuizen is Boretti de aanbieder met de grootste keuze.

Toscana, Veneto, Como, Milano, Abruzzo en Maggiore-serie

Het assortiment fornuizen van Boretti is opgedeeld in 6 verschillende series. Deze series hebben allemaal vergelijkbare specificaties en uitstraling, waardoor u gemakkelijk onderscheid kan maken in het aanbod.

Assortiment

ToscanaVeneto
ComoQuadra

Strakke en klassieke ovendeuren

De ovendeuren bepalen mede het aanblik van het fornuis

Ovendeuren bepalen mede het aanblik van het fornuis. Vergelijk een strak model met een strakke ovendeur bijvoorbeeld maar eens met een strak model met een toog-vormige ovendeur. Juist dit verschil kan heel bepalend zijn. Bij Boretti heeft u dan ook de keuze uit meerdere ovendeuren. Zo kunt u uw fornuis geheel naar wens bijna helemaal zelf samenstellen. (helaas kan nog niet elk fornuis kan nog met elke ovendeur uitgevoerd worden)

Vier soorten beslag

Strak of klassiek beslag in chroom, rvs, messing of oud-brons

Naast de keuze voor de ovendeur is ook de kleur en uitvoering van het beslag selectief. Afhankelijk van de serie kunt u bij Boretti kiezen voor klassiek chroom, klassiek messing, strak roestvrijstaal of stoer oud-brons. Naast de knoppen wordt ook de greep in dit design uitgevoerd.

Tips

1. Wist u dat Boretti fornuizen - naast de standaard 8 kleuren - tegen meerprijs in elke gewenste RAL-kleur uitgevoerd kan worden.

2. De inductiefornuizen van Boretti hebben een zeer hoog rendement. In 100 cm. breed is Boretti de enige met 6 zones.

3. Kiest u voor gas, dan is de Dual Fuel brander interessant. Deze brander kan zowel wokken op 5,0 kW als ook sudderen op zeer laag vermogen.