Boretti fornuis


1-28 of 227

1-28 of 227

Een fornuis van Boretti

Een Boretti fornuis staat voor een fraai design gecombineerd met een goede kwaliteit. Met goede specificaties heeft een Boretti fornuis een meerwaarde voor iedere keuken. Daarnaast zijn de producten van Boretti onderscheidend in design en kunnen diverse apparaten in ieder gewenste kleur worden uitgevoerd.
Door deze kernwaardes en mogelijkheden biedt een Boretti fornuis dan ook een betrouwbare optie waar u vele jaren plezier van kunt verwachten.


Ruime keuze in uitvoeringen

De fornuizen van Boretti onderscheiden zich op een aantal punten ten opzichte van andere merken. Naast het feit dat het grootste gedeelte van het assortiment op bestelling geproduceerd wordt kan ook elk fornuis in ieder gewenste RAL kleur worden uitgevoerd. Daarmee kunt u de uitstraling van het fornuis aanpassen aan uw keuken. Doordat de Boretti fornuizen op bestelling geproduceerd worden heeft u eveneens de mogelijkheid om uit veel meer opties te kiezen. Denk daarbij ook aan de mogelijkheden van een gasoven en een kookgedeelte met inductie of keramische warmtebron.

Unieke eigenschappen op diverse Boretti fornuizen

De gasfornuizen van Boretti zijn uitgevoerd met messing branders welke zorgen voor een hoger rendement. Deze professionele brander levert 25% meer rendement door een aanzienlijk verbeterde verbranding. Door dit hogere rendement is de brander ook veel stiller dan normale branders. Tip: gebruik de branders zonder de sierdeksels, dit vereenvoudigt het schoonmaken en zorgt voor een nog beter rendement.

Praktisch verder zijn de losse gietijzeren pandragers bij de meeste modellen (eenvoudiger te tillen) en de QuickStart functie bij de oven. Daarmee is deze sneller op de door u gewenste temperatuur. Onder de oven van alle Boretti fornuizen is een handige opbergruimte geplaatst. Deze is - afhankelijk van het model - toegankelijk door middel van een klep of een lade. Het opbergvak heeft de volledige breedte van het fornuis zelf.

Exclusieve modellen

Het meest verkochte fornuis is de Boretti VT96IX. Dit strak vormgegeven fornuis is 90 cm. breed en uitgevoerd met 6 pitten. Voortbordurend op dit succes Boretti een aantal exclusieve Boretti fornuizen aan dit assortiment toegevoegd.


ADVIES & TIPS

Ruim 2000 verschillende fornuizen

Wijn bewaren in een wijnkoelkast

De kracht van Boretti is niet alleen de kwaliteit van de fornuizen, ook het onvoorstelbaar brede aanbod. Boretti heeft diverse series welke in allerlei uitvoeringen leverbaar zijn. Ook met de opkomst van inductie fornuizen is Boretti de aanbieder met de grootste keuze.

Toscana, Veneto, Como, Milano, Abruzzo en Maggiore-serie

Het assortiment fornuizen van Boretti is opgedeeld in 6 verschillende series. Deze series hebben allemaal vergelijkbare specificaties en uitstraling, waardoor u gemakkelijk onderscheid kan maken in het aanbod.

Assortiment

ToscanaVeneto
ComoQuadra

Strakke en klassieke ovendeuren

De ovendeuren bepalen mede het aanblik van het fornuis

Ovendeuren bepalen mede het aanblik van het fornuis. Vergelijk een strak model met een strakke ovendeur bijvoorbeeld maar eens met een strak model met een toog-vormige ovendeur. Juist dit verschil kan heel bepalend zijn. Bij Boretti heeft u dan ook de keuze uit meerdere ovendeuren. Zo kunt u uw fornuis geheel naar wens bijna helemaal zelf samenstellen. (helaas kan nog niet elk fornuis kan nog met elke ovendeur uitgevoerd worden)

Vier soorten beslag

Strak of klassiek beslag in chroom, rvs, messing of oud-brons

Naast de keuze voor de ovendeur is ook de kleur en uitvoering van het beslag selectief. Afhankelijk van de serie kunt u bij Boretti kiezen voor klassiek chroom, klassiek messing, strak roestvrijstaal of stoer oud-brons. Naast de knoppen wordt ook de greep in dit design uitgevoerd.

Tips

1. Wist u dat Boretti fornuizen - naast de standaard 8 kleuren - tegen meerprijs in elke gewenste RAL-kleur uitgevoerd kan worden.

2. De inductiefornuizen van Boretti hebben een zeer hoog rendement. In 100 cm. breed is Boretti de enige met 6 zones.

3. Kiest u voor gas, dan is de Dual Fuel brander interessant. Deze brander kan zowel wokken op 5,0 kW als ook sudderen op zeer laag vermogen.