1-36 of 45

1-36 of 45

Een Boretti fornuis: Italiaans design, perfect in gebruik

Een Boretti fornuis staat voor een fraai design gecombineerd met een goede kwaliteit. Met goede specificaties heeft een Boretti fornuis een meerwaarde voor iedere keuken. Daarnaast onderscheiden de apparaten van Boretti zich in design en mogelijkheden. Tel daarbij op dat diverse apparaten in ieder gewenste kleur worden uitgevoerd en u heeft diverse mogelijkheden.
Door deze kernwaardes en mogelijkheden biedt een Boretti fornuis dan ook een betrouwbare optie waar u vele jaren plezier van kunt verwachten.

Ruime keuze in uitvoeringen

Het merk Boretti is al jaren toonaangevend in fornuizen. Met het nieuwe assortiment fornuizen welke in 2022/2023 op de markt gebracht is voldoet Boretti wederom aan de nieuwste wensen. Wel is daarmee heel bewust een andere weg in geslagen dan vroeger.
Het assortiment is kleiner geworden en de mogelijkheid om elke fornuis in iedere RAL kleur uit te voeren is niet meer mogelijk. De vraag hierna werd steeds minder en met de overstap van gas naar inductie werden andere eisen gesteld.

Zodoende heeft Boretti gekozen voor een duidelijk nieuw assortiment: een klassiek vormgegeven Toscana lijn fornuizen leverbaar in diverse kleuren in 60 en 90 centimeter breed. Daarboven komt de strak vormgegeven Milano lijn welke alleen in 90 centimeter breed wordt aangeboden. Fraai in dit assortiment zijn de all black modellen waarmee Boretti inspeelt op de stijgende vraag naar dit type fornuizen.
Tot slot biedt Boretti de Carrara lijn aan in het hogere segment. Een volledig door Boretti zelf vormgegeven fornuis in de kenmerkende Italiaanse stijl. Gebaseerd op de ouderwetse Ferrari met de gave knoppen en klokken.

Boretti fornuizen op 2-fasen

Zeer veel vraag in het assortiment Boretti fornuizen betreft de inductie fornuizen welke op 2-fasen elektra kunnen worden aangesloten. Lang niet iedereen heeft de mogelijkheid om naar een 3-fasen stroom voorziening te gaan en Boretti speelt hier goed op in door de mogelijkheid te bieden voor installatie op 2-fasen. Houdt u er wel rekening mee dat opwarmtijden en dergelijke langzamer zijn dan bij een 3-fasen aansluiting.

Gasfornuizen met dual fuel

Naast de inzet op inductie heeft Boretti ook nog steeds een sterk aanbod in gas fornuizen. Bijzondere aandacht daarbij verdienen de Boretti gasfornuizen met DualFuel. Bij deze fornuizen kan de grote wokbrander op 2 verschillende manieren gebruikt worden doordat de binnenste kleine en de buitenste grote ring door 2 knoppen apart van elkaar bediend kunnen worden. Daarmee kunt u deze brander als super kleine sudderbrander gebruiken (alleen binnenste ring ontsteken), maar ook als zeer sterke wokbrander (bij ontsteking van beide ringen).

Ontwikkelingen

Boretti is momenteel hard bezig haar assortiment verder te versterken en nieuwe modellen op de markt te brengen die voldoen aan de vraag van de consument. Door de snelle overstap van gas naar inductie wordt een inhaalslag gemaakt en zullen de komende jaren een steeds beter aanbod op de markt komen.

Meest gestelde vragen over Boretti fornuizen

Wat zijn de kenmerken van Boretti fornuizen?
Boretti fornuizen hebben een stijlvol en elegant design, dat zorgt voor een luxe uitstraling in uw keuken. Daarnaast zijn Boretti fornuizen van hoogwaardige kwaliteit en bieden ze uitstekende prestaties. Ze hebben bijvoorbeeld een krachtige en efficiënte brander, waarmee u snel en gemakkelijk kunt koken.
Bovendien zijn Boretti fornuizen voorzien van handige functies, zoals een timer, digitale klok, grill en een uitgebreide oven met zeer veel verschillende functies. Denk hierbij aan hetelucht, grill, onderwarmte, bovenwarmte en diverse combinatie mogelijkheden. Ook hebben Boretti fornuizen een laag energieverbruik, waardoor u kunt besparen op uw energie rekening. Ten slotte zijn Boretti fornuizen duurzaam en betrouwbaar, waardoor ze lang meegaan en u er jarenlang plezier van kunt hebben.


Wat is het verschil tussen een Boretti fornuis en andere merken?
Het verschil tussen Boretti fornuizen en andere merken is dat Boretti fornuizen zich onderscheiden door hun unieke combinatie van Italiaans design, hoogwaardige kwaliteit en uitstekende prestaties. Ze zijn ontworpen met oog voor detail en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen, zodat er altijd een Boretti fornuis is dat bij uw wensen en interieur past.
Daarnaast zijn Boretti fornuizen van hoogwaardige kwaliteit en bieden ze uitstekende prestaties, mede door de krachtige zones/gasbranders en oven(s). Boretti fornuizen hebben ook handige functies, zoals digitale klokken, timers, grill en roosters, die zorgen voor meer gemak bij het koken.


Welke soorten Boretti fornuizen zijn er beschikbaar?
Boretti heeft zowel inductie- als gas-fornuizen beschikbaar variërend vanaf 60cm breedte tot 90cm breed. Door gebruik te maken van de filters op onze website zie je welke Boretti fornuizen passen bij uw wensen.


Kan ik accessoires kopen voor mijn Boretti fornuis?
Voor Boretti fornuizen zijn verschillende accessoires beschikbaar. We adviseren je eens te kijken naar de gietijzeren bakplaat, wokring (voor gas fornuizen), grillrooster, teppanyaki bakplaat of de pizzasteen.


Kan ik een Boretti fornuis zelf installeren?
Een gasfornuis kan gemakkelijk zelf geplaatst worden. Zorg er echter wel voor dat de gasaansluiting goed aangesloten zit.
Een inductiefornuis is iets ingewikkelder te plaatsen door de perilex aansluiting. Deze aansluiting dient doorgemeten te worden. Wij kunnen optioneel je nieuwe fornuis voor je aansluiten. Kies hiervoor bij het bestellen.


Wat is de levensduur van een Boretti fornuis?
Dit hangt af van hoeveel het fornuis gebruikt wordt in combinatie met hoeveel onderhoud er aan het apparaat wordt uitgevoerd. Boretti fornuizen gaan meestal 8-15 jaar mee. Heeft u veel storingen en is uw Boretti fornuis ouder dan 10 jaar? Dan adviseren wij u deze te vervangen voor een nieuwe fornuis.


Tip: bekijk ook eens ...

Boretti
Boretti: Ontdek de perfecte mix van historie, kwaliteit en design
Waarom kiezen voor een Boretti? Verdiep je in de geschiedenis, het ontstaan en de kwaliteit van dit prachtige merk...

Waarom kiezen voor een Boretti? Verdiep je in de geschiedenis, het ontstaan en d...
Lees verder...
verschillende merken fornuizen
Het verschil tussen SMEG, Boretti, Bertazzoni, Stoves en Steel fornuizen
Wat is nu eigenlijk het verschil tussen SMEG , Boretti, Bertazzoni, Stoves en Steel fornuizen? En is het ene merk beter dan het andere?...

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen SMEG , Boretti, Bertazzoni, Stoves en St...
Lees verder...
 € 150,- wijn cadeau
€ 150,- wijn tegoed bij aankoop Boretti wijnkoelkast
Koopt u tussen 15 maart en 15 juni 2023 een actie model wijnklimaatkast uit Collezione Milano dan ontvangt € 150* online shoptegoed bij The Wine List...

Koopt u tussen 15 maart en 15 juni 2023 een actie model wijnklimaatkast uit Coll...
Lees verder...
Nieuwe Boretti Toscana en Milano fornuizen
Nieuwe Boretti Toscana en Milano fornuizen
Boretti presenteert met trots de uitbreiding in de Milano-serie: twee type fornuizen, die door het gebruik van de meest kwalitatieve materialen, het gebruiksgemak en iconisch design een aanvulling is voor iedere keuken....

Boretti presenteert met trots de uitbreiding in de Milano-serie: twee type fornu...
Lees verder...
Ontdek de voordelen van de Boretti Puro 500 plasmafilter
Ontdek de Boretti Puro 500 plasmafilter
Ontdek de nieuwe serie plasmafilters van Boretti. De Puro 500 biedt de oplossing voor iedere recirculatie afzuigkap!...

Ontdek de nieuwe serie plasmafilters van Boretti. De Puro 500 biedt de oplossing...
Lees verder...
Boretti Toscana gas- en inductie fornuizen
Boretti Toscana gas- en inductie fornuizen
Ontdek de nieuwe Boretti Toscana serie fornuizen uitgevoerd met gas en inductie kookvlak. Betaalbaar, hoogwaardig en zeer fraai vormgegeven....

Ontdek de nieuwe Boretti Toscana serie fornuizen uitgevoerd met gas en inductie ...
Lees verder...