8 artikel(en)

8 artikel(en)

Asko wasmachine combineert kwaliteit met bedieningsgemak

Het Zweedse merk Asko biedt een goed gespecificeerde wasmachine welke zich juist ook op het gebied van milieu aspecten onderscheid. Het merk wordt naast Miele gepositioneerd en biedt enkele bijzondere features.
De Scandinavische kwaliteit bij de Asko wasmachine komt naar voren in de gebruikte materialen, de eenvoudige bediening en de praktische eigenschappen. En dat ondersteunt met 5 jaar garantie.

Unieke praktische functies

Naast de degelijkheid en de mogelijkheid voor plaatsing op een houten vloer beschikt de Asko wasmachine ook over een aantal zeer praktische functies. Dit geeft aan hoe praktisch een Asko ontworpen is:

Geen manchet: Steel Seal

Zo heeft u geen manchet (rubberen rand) bij de trommel zitten, maar sluit de machine af op een rubber welke op binnendeur is bevestigd. Hierdoor is het erin en eruit halen van het wasgoed veel eenvoudig te doen. U staat niet meer uw wasgoed langs de rubberen manchet te trekken, waardoor deze ook nog eens slijt.

Pomp welke twee kanten op draait

Daarnaast heeft een Asko wasmachine een pomp welke twee kanten op kan draaien. U zult zich nu waarschijnlijk afvragen waar dat weer voor nodig is, maar ik zal u dat uitleggen. Indien u een paperclip of een muntstukje in uw broek laten zitten - en deze komt tijdens het wassen los en belandt bij de pomp - dan kan de pomp hierdoor vastlopen. Gevolg is kan op lekkage en het wasproces welke onderbroken wordt. Alleen bij een Asko treedt op dit moment een extra beveiliging in werking: als het rechtsom niet lukt, dan probeert de pomp het linksom. En meestal draait de pomp daarmee het onderdeeltje weer 'los'.

BH beugel tussen trommel en kuip? Alleen bij Asko zelf te repareren

Voor de opkomst van het waszakje was de meest voorkomende storing een bh beugel tussen trommel en kuip. Menig maal heeft onze service dienst dit probleem opgelost. Alleen bij een Asko was dit nooit nodig. Omdat u zelf een meeneemrib binnenin de trommel eruit kunt klikken, kunt u eenvoudig de bh beugel zelf verwijderen. Het klinkt allemaal simpel en dat is het ook, maar zulk soort oplossingen zijn zeer praktisch. Het onderstreept het idee dat een Asko mede gebouwd is om zo eenvoudig en praktisch mogelijk door een klant gebruikt kan worden.

Nieuwe serie wasmachines

Meer informatie over de verschillende series van de nieuwe lijn (Style, Logic en Classic) vindt u in de Uitleg Asko wasmachine series: Style, Logic en Classic en in het artikel met uitleg waarom u zou moeten overwegen om een Asko wasmachine te kopen. Nieuw is ook een roestvrijstalen set bestaande uit de W4086C.S wasmachine met bijpassende Asko droger.

Meest gestelde vragen over Asko wasmachines

Is ASKO een goed merk?
Ja, Asko is zeker een goed merk. Vooral de laatste /2 en /3 serie is van hoogwaardige kwaliteit en kan zich meten met de beste merken uit de markt. Het voordeel van Asko is dat het unieke voordelen heeft en daarnaast 5 jaar garantie biedt. Kortom, echt een interessant merk om u in te verdiepen.


Waarom zou ik een Asko wasmachine kopen?
Asko heeft enkele unieke voordelen waar geen enkel ander merk over beschikt. Naast de hoge kwaliteit biedt dit merk een unieke Quattro constructie met 4 schokbrekers waardoor deze wasmachine ook bij houten vloeren geplaatst kan worden. Asko heeft daarnaast een pomp die twee kanten op kan draaien zodat deze zichzelf niet meer vast kan draaien. Asko is het enige merk wasmachine zonder manchet dus makkelijker was eruit halen en minder kans op lekkage. En zo zijn er nog een heel aantal voordelen van Asko wasmachines.


Wat is het verschil tussen de Asko Style, Logic en Classic serie?
Tussen de 3 series van Asko zitten grote verschillen. Naast het design en de bediening betreft het ook de functies en mogelijkheden. De Classic serie is de instap serie en kernmerkt zich door de eenvoudige recht toe recht aan bediening. De Logic serie is de serie met het breedste aanbod met daarin ook de meeste verkoop. Deze machines hebben een grotere inhoud, zijn zeer logisch te bedienen maar kunnen wel veel meer. En bieden natuurlijk de kenmerkende voordelen van Asko. De Style is de topserie en biedt de machines die net even iets meer kunnen. Denk daarbij aan een model met automatische dosering, een wasmachine met een zeer groot vulgewicht etc.

Voor een goed overzicht van de verschillen tussen deze series verwijzen wij u naar het blog artikel verschillen tussen de 3 series Asko wasmachines uitgelegd.


Tip: bekijk ook eens ...

asko wasmachine
Waarom jij een Asko wasmachine nodig hebt
Trilt je huidige wasmachine nog niet door het plafond heen of loopt hij juist door het huis heen? Dan is een Asko wasmachine een perfecte keus. We leggen je kort uit waarom...

Trilt je huidige wasmachine nog niet door het plafond heen of loopt hij juist do...
Lees verder...
Asko wasmachines
Verbeteringen Asko wasmachines
De wasmachines en drogers van ASKO zitten boordevol innovatieve functies die ontworpen zijn om het dagelijks leven te vergemakkelijken....

De wasmachines en drogers van ASKO zitten boordevol innovatieve functies die ont...
Lees verder...
Nieuwe Asko wasdrogers: Style, Logic en Classic serie
Uitleg Asko droger series: Style, Logic en Classic
Wat zijn de verschillende tussen de Asko Style, Logic en Classic serie drogers? En wat zijn de verbeteringen ten opzichte van de voorgaande serie?...

Wat zijn de verschillende tussen de Asko Style, Logic en Classic serie drogers? ...
Lees verder...
Ontdek de nieuwe serie Asko drogers !
Ontdek de nieuwe serie Asko drogers
Eind 2017 heeft Asko een geheel nieuwe serie wasdrogers geïntroduceerd. Ontdek de nieuwe functies, design en de verbeteringen t.o.v. de oude serie....

Eind 2017 heeft Asko een geheel nieuwe serie wasdrogers geïntroduceerd. Ontdek ...
Lees verder...
Nieuwe Asko wasmachines: Style, Logic en Classic serie
Uitleg Asko wasmachine series: Style, Logic en Classic
Wat zijn de verschillende tussen de Asko Style, Logic en Classic serie wasmachines? En wat zijn de verbeteringen ten opzichte van de voorgaande serie?...

Wat zijn de verschillende tussen de Asko Style, Logic en Classic serie wasmachin...
Lees verder...
Nieuw assortiment Asko wasmachines
Ontdek de nieuwe serie Asko wasmachines
De nieuwe serie wasmachines van Asko is niet alleen sterk verbeterd in design, ook de functies, kwaliteit en bediening zijn verbeteringen doorgevoerd. Ontdek deze zelf !...

De nieuwe serie wasmachines van Asko is niet alleen sterk verbeterd in design, o...
Lees verder...