8 artikel(en)

8 artikel(en)

Unieke praktische functies

Naast de degelijkheid en de mogelijkheid voor plaatsing op een houten vloer beschikt de Asko wasmachine ook over een aantal zeer praktische functies. Dit geeft aan hoe praktisch een Asko ontworpen is:

Geen manchet: Steel Seal

Zo heeft u geen manchet (rubberen rand) bij de trommel zitten, maar sluit de machine af op een rubber welke op binnendeur is bevestigd. Hierdoor is het erin en eruit halen van het wasgoed veel eenvoudig te doen. U staat niet meer uw wasgoed langs de rubberen manchet te trekken, waardoor deze ook nog eens slijt.

Pomp welke twee kanten op draait

Daarnaast heeft een Asko wasmachine een pomp welke twee kanten op kan draaien. U zult zich nu waarschijnlijk afvragen waar dat weer voor nodig is, maar ik zal u dat uitleggen. Indien u een paperclip of een muntstukje in uw broek laten zitten - en deze komt tijdens het wassen los en belandt bij de pomp - dan kan de pomp hierdoor vastlopen. Gevolg is kan op lekkage en het wasproces welke onderbroken wordt. Alleen bij een Asko treedt op dit moment een extra beveiliging in werking: als het rechtsom niet lukt, dan probeert de pomp het linksom. En meestal draait de pomp daarmee het onderdeeltje weer 'los'.

BH beugel tussen trommel en kuip? Alleen bij Asko zelf te repareren

Voor de opkomst van het waszakje was de meest voorkomende storing een bh beugel tussen trommel en kuip. Menig maal heeft onze service dienst dit probleem opgelost. Alleen bij een Asko was dit nooit nodig. Omdat u zelf een meeneemrib binnenin de trommel eruit kunt klikken, kunt u eenvoudig de bh beugel zelf verwijderen. Het klinkt allemaal simpel en dat is het ook, maar zulk soort oplossingen zijn zeer praktisch. Het onderstreept het idee dat een Asko mede gebouwd is om zo eenvoudig en praktisch mogelijk door een klant gebruikt kan worden.

Nieuwe serie wasmachines

Meer informatie over de verschillende series van de nieuwe lijn (Style, Logic en Classic) vindt u in de Uitleg Asko wasmachine series: Style, Logic en Classic en in het artikel met uitleg waarom u zou moeten overwegen om een Asko wasmachine te kopen. Nieuw is ook een roestvrijstalen set bestaande uit de W4086C.S wasmachine met bijpassende Asko droger.