1-36 of 477

1-36 of 477

De specialist op het gebied van koelen en vriezen

Liebherr is de specialist op het gebied van koelen en vriezen. Naast een zeer breed en uitgekiend assortiment op zowel vrijstaande als inbouw koelkasten zijn zij ook op het gebied van ontwikkeling bepalend. Technieken als SmartFrost bij vriezers, de SoftClose deursluiting bij een aantal inbouw en vrijstaande koelkasten, de BioFresh zone voor langer bewaren van groente en fruit zijn door Liebherr ontwikkeld. Met een Liebherr koelkast / vriezer bent u dan ook verzekerd van de allernieuwste techniek gecombineerd met een hoogwaardige kwaliteit. Met daarbij een laag energieverbruik om zodoende ook op milieu vlak een verantwoordelijke positie in te nemen.

Liebherr inbouw koelkasten

Liebherr inbouw koelkasten

Naast de sterke positie op de markt van vrijstaande koelkasten is Liebherr ook de nummer 1 op het gebied van inbouw koelkasten. Ook hierin onderscheid het merk zich met een sterk assortiment waarbij in elke standaard maatvoering invulling gegeven kan worden. Fraai hierbij is dat Liebherr zowel de deur-op-deur montage als de sleepdeur montage aanbiedt. Beide uitvoeringen zijn gemakkelijk en nauwkeurig te monteren, waarbij uw keukenpaneel weer voor de koelkast geplaatst kan worden. Daarmee kan een Liebherr inbouw koelkast weer strak in uw keuken geïntegreerd worden.


Liebherr vrijstaande koelkasten

Liebherr vrijstaande koelkasten

Het assortiment Liebherr koelkasten is zeer breed en biedt eigenlijk voor iedere wens een invulling. In wit, zwart, vingervlek vrij roestvrijstaal of met glasdeuren: Liebherr heeft het. Naast de verschillende uitvoeringen beschikt Liebherr ook over een ruime invulling in breedte en hoogte maten. In de vrijstaande uitvoeringen betreft dit 50, 55 of 60 cm. breed, maar ook bredere modellen van 75 cm. vindt u in het assortiment.


Liebherr side-by-side

Side-by-side koelkasten

Indien u op zoek bent naar een koel- of vrieskast met heel veel inhoud, dan zijn de side-by-side modellen misschien een interessante optie. In het assortiment van Liebherr zijn deze zowel in vrijstaande als inbouw modellen beschikbaar. Bij beide uitvoeringen zijn twee koelkasten naast elkaar geplaatst welke hiervoor speciaal op elkaar zijn afgestemd. Zodoende heeft u niet alleen praktisch veel inhoud, maar ook nog een fraai design (vrijstaand) en een handige indeling.


Liebherr wijnkoelkast

Liebherr wijn koelkasten

Ten slotte biedt Liebherr ook op het gebied van wijn koelkasten een waanzinnig assortiment. Ook hierin is een breed assortiment beschikbaar in zowel vrijstaand als inbouw. Fraai hierbij zijn de modellen met twee zones waarin rode en witte wijn tezamen geplaatst kunnen worden. De wijnkoelkasten zijn verder in luchtvochtigheid geoptimaliseerd, hebben een UV filter bij een glazen deur, zijn voorzien van een koolfilter en hebben een minimale trilling. Dit allemaal op de kwaliteit van de wijn optimaal te houden.


Interieur

De positie als nummer 1 op het gebied van koelen en vriezen heeft Liebherr niet alleen te danken aan het imposante assortiment. De hoogwaardige kwaliteit, goede specificaties en lage verbruikerswaarden vormen hierin eveneens belangrijke uitgangspunten. De kwaliteit komt onder andere naar voren in het interieur van de koelkasten. Zo zijn zowel de draagplateaus als de vakken in de binnendeur voorzien van veiligheidsglas. Dit is niet alleen heel sterk, maar geleid ook nog eens de kou optimaal. Beschikken bijna alle modellen over een chromen flessenrek om daarmee een deel van het gewicht uit de deur te halen. En zijn de groentelades en vriesladen van een zeer hoogwaardig kunststof welke minder breekbaar is. Kortom: kwaliteit vormt de basis.