1-36 of 441

1-36 of 441

Top kwaliteit koelkast van Liebherr

De specialist op koelen en vriezen biedt met de Liebherr koelkast een zeer degelijk en zuinig apparaat. Een Liebherr koelkast onderscheid zich met optimale koel prestaties en een fraai en degelijk interieur.
Met enkele eigen ontwikkelingen is Liebherr voorloper op koelen en vriezer, wat ook in de Liebherr koelkast tot uitting komt. Daarnaast maakt het brede assortiment met een groot aanbod in allerlei maten, kleuren en uitvoeringen dat er voor bijna iedereen een Liebherr koelkast naar wens leverbaar is.

Duitse specialist in koelen en vriezen

Liebherr combineert Duitse kwaliteit met unieke specificaties op het gebied van van koelen en vriezen. Naast een zeer breed en uitgekiend assortiment op zowel vrijstaande als inbouw koelkasten zijn zij ook op het gebied van ontwikkeling bepalend.

Denk hierbij aan technieken welke door Liebherr ontwikkeld zijn zoals:
- SmartFrost bij vriezers
- SoftClose deursluiting bij een aantal inbouw en vrijstaande koelkasten
- BioFresh zone voor langer bewaren van groente en fruit
- BluPerformance voor meer inhoud met minder gebruik

Met een Liebherr koelkast / vriezer bent u dan ook verzekerd van de allernieuwste techniek gecombineerd met een hoogwaardige kwaliteit. Met daarbij een laag energieverbruik om zodoende ook op milieu vlak een verantwoordelijke positie in te nemen.

Liebherr inbouw koelkasten

Liebherr inbouw koelkasten

Naast de sterke positie op de markt van vrijstaande koelkasten is Liebherr ook de nummer 1 op het gebied van inbouw koelkasten. Ook hierin onderscheid het merk zich met een sterk assortiment waarbij in elke standaard maatvoering invulling gegeven kan worden. Fraai hierbij is dat Liebherr zowel de deur-op-deur montage als de sleepdeur montage aanbiedt. Beide uitvoeringen zijn gemakkelijk en nauwkeurig te monteren, waarbij uw keukenpaneel weer voor de koelkast geplaatst kan worden. Daarmee kan een Liebherr inbouw koelkast weer strak in uw keuken geïntegreerd worden.


Liebherr vrijstaande koelkasten

Liebherr vrijstaande koelkasten

Het assortiment Liebherr koelkasten is zeer breed en biedt eigenlijk voor iedere wens een invulling. In wit, zwart, vingervlek vrij roestvrijstaal of met glasdeuren: Liebherr heeft het. Naast de verschillende uitvoeringen beschikt Liebherr ook over een ruime invulling in breedte en hoogte maten. In de vrijstaande uitvoeringen betreft dit 50, 55 of 60 cm. breed, maar ook bredere modellen van 75 cm. vindt u in het assortiment.


Liebherr side-by-side

Side-by-side koelkasten

Indien u op zoek bent naar een koel- of vrieskast met heel veel inhoud, dan zijn de side-by-side modellen misschien een interessante optie. In het assortiment van Liebherr zijn deze zowel in vrijstaande als inbouw modellen beschikbaar. Bij beide uitvoeringen zijn twee koelkasten naast elkaar geplaatst welke hiervoor speciaal op elkaar zijn afgestemd. Zodoende heeft u niet alleen praktisch veel inhoud, maar ook nog een fraai design (vrijstaand) en een handige indeling.


Liebherr wijnkoelkast

Liebherr wijn koelkasten

Ten slotte biedt Liebherr ook op het gebied van wijn koelkasten een waanzinnig assortiment. Ook hierin is een breed assortiment beschikbaar in zowel vrijstaand als inbouw. Fraai hierbij zijn de modellen met twee zones waarin rode en witte wijn tezamen geplaatst kunnen worden. De wijnkoelkasten zijn verder in luchtvochtigheid geoptimaliseerd, hebben een UV filter bij een glazen deur, zijn voorzien van een koolfilter en hebben een minimale trilling. Dit allemaal op de kwaliteit van de wijn optimaal te houden.


Interieur

De positie als nummer 1 op het gebied van koelen en vriezen heeft Liebherr niet alleen te danken aan het imposante assortiment. De hoogwaardige kwaliteit, goede specificaties en lage verbruikerswaarden vormen hierin eveneens belangrijke uitgangspunten. De kwaliteit komt onder andere naar voren in het interieur van de koelkasten. Zo zijn zowel de draagplateaus als de vakken in de binnendeur voorzien van veiligheidsglas.
Dit is niet alleen heel sterk, maar geleid ook nog eens de kou optimaal. Beschikken bijna alle modellen over een chromen flessenrek om daarmee een deel van het gewicht uit de deur te halen. En zijn de groentelades en vriesladen van een zeer hoogwaardig kunststof welke minder breekbaar is. Kortom: kwaliteit vormt de basis.

Meest gestelde vragen over Liebherr koelkasten

Waarom is Liebherr zo'n goed merk?
Bij Liehherr merk je echt dat zij specialist zijn op koelen en vriezen en niets anders doen dat het verbeteren en doorontwikkelen daarvan. Dat zie je enerzijds in hele slimme oplossingen als het gaat om indeling, degelijke rekken, slimme ophangsystemen e.d. Maar anderzijds ook in innovaties waarmee energiebesparing, meer inhoud (BluePerformance) e.d. tot stand mee gekomen zijn. En daarmee lopen ze simpelweg zowel in kwaliteit, functionaliteit als lager verbruik altijd voorop.


Hoe lang is de garantie op een Liebherr koelkasten?
Liebherr biedt 7 jaar zekerheid op haar koel- en vrieskasten in het huishoudelijke assortiment. Dit onderstreept echt de kwaliteit waar ze voor staan. Van het derde tot en met het zevende jaar na aankoopdatum betaalt u in het geval van een storing niet voor onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan uitsluitend de voorrijkosten


Heeft Liebherr ook Amerikaanse koelkasten in het programma?
Als u met Amerikaanse koelkasten de brede side-by-side modellen bedoeld dan is het antwoord ja, maar deze worden natuurlijk nog steeds in Duitsland geproduceerd. Het zijn dus geen echte Amerikanen. Maar Liebherr biedt wel een fraai assortiment design kasten van 90 en 120 cm. breedte.


Kunnen Liebherr koelkasten ook ingebouwd worden in mijn keuken?
Ja, Liebherr heeft een brede lijn inbouw koelkasten en vriezers in vrijwel elke nishoogte. Daarmee biedt Liebherr een praktische oplossing voor de inbouw koelkast in uw keuken. Indien u dit wenst kunt u bij De Schouw trouwens ook kiezen voor het inbouwen van deze koelkast. Dan heeft u daar geen omkijken naar en regelen wij alles voor u.


Tip: bekijk ook eens ...

Liebherr koelkasten in kleuren
Liebherr ColourLine koelkasten in kleur
Waarom is een koelkast alleen maar in het wit of grijs? Die vraag lijkt Liebherr getackeld te hebben met de nieuwe ColourLine koelkasten. Ontdek ze nu zelf!...

Waarom is een koelkast alleen maar in het wit of grijs? Die vraag lijkt Liebherr...
Lees verder...
Liebherr koelkasten Best Reviewed Kieskeurig
Liebherr koelkasten ontvangen Best Reviewed Kieskeurig label
In juni en juli 2021 zijn maar liefst vijf verschillende Liebherr apparaten als Best Reviewed beoordeeld door de bezoekers van Kieskeurig.nl...

In juni en juli 2021 zijn maar liefst vijf verschillende Liebherr apparaten als ...
Lees verder...
Liebherr koelkast
Liebherr introduceert drie superzuinige tafelmodellen
Het is Liebherr gelukt om drie tafelmodellen te ontwikkelen met een ongekend laag energieverbruik, zonder dat dit ten koste gaat van de inhoud of de buitenafmetingen....

Het is Liebherr gelukt om drie tafelmodellen te ontwikkelen met een ongekend laa...
Lees verder...
Productnieuws Liebherr vrijstaand 2021
Wijzigingen in Liebherr vrijstaand assortiment voor 2021
Naast een geheel nieuw assortiment inbouw koelkasten, zijn er ook op vrijstaand gebied een aantal noviteiten bij Liebherr te melden. Ontdek de wijzigingen en verbeteringen van het beste assortiment koelen en vriezen op de Nederlandse markt....

Naast een geheel nieuw assortiment inbouw koelkasten, zijn er ook op vrijstaand ...
Lees verder...
Best Reviewed Kieskeurig voor GNP2713 en IK1920
Best Reviewed Kieskeurig voor Liebherr koelkast IK1920 en vriezer GNP2713
Wederom zijn twee modellen van Liebherr bekroond met de titel Best Reviewed op Kieskeurig. Dit keer is de eer te beurt gevallen aan vrieskast GNP 2713 en inbouwkoelkast IK 1920...

Wederom zijn twee modellen van Liebherr bekroond met de titel Best Reviewed op K...
Lees verder...
Liebherr productnieuws 2020
Liebherr productnieuws 2020
Ontdek welke Liebherr producten vernieuwd of verbeterd zijn in 2020 en blijf op de hoogte van interessante verbeteringen...

Ontdek welke Liebherr producten vernieuwd of verbeterd zijn in 2020 en blijf op ...
Lees verder...