Annuleren, ruilen en retourneren

Mocht u voor- of achteraf om welke reden dan ook uw bestelling willen annuleren, dan kunt u hieronder meer informatie vinden over de afkoelingsperiode, de uitzonderingen op deze regel en het omruilen van de artikelen.

Tevens vindt u een gedetailleerde beschrijving over de retourprocedure.

Afkoelingsperiode

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de eventuele kosten voor het retour halen van het product van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via winkel@deschouwwitgoed.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Wij verzoeken u bij het uitpakken van uw bestelling zorgvuldig om te gaan met de verpakking.

Retourprocedure


Voor het retourneren van producten heeft De Schouw Witgoed de volgende procedure:
1. Vul het retourformulier in en stuur deze samen met het pakket retour. De uiterste retourtermijn bedraagt 14 dagen na levering.
2. Als u het aankoopbedrag terug gestort wil hebben, vergeet dan niet duidelijk uw IBAN nummer op het retour formulier te vermelden.
3. Na binnenkomst van het pakket zal het teruggezonden product beoordeeld worden.
4. Indien aangegeven zullen we het product omruilen of het geld op uw rekening terugstorten.
Retour formulier

Uitzonderingen

Op de afkoelingsperiode gelden de volgende uitzonderingen:
  • Reinigingsmiddel, zoals rvs reiniger, ovenreiniger en waterfilters als de verzegeling verbroken is. Als de verzegeling nog niet verbroken is mogen ze wel retour.
  • Specifiek voor u op maat of kleur bestelde producten

Omruilen voor ander apparaat

Naast het retourneren is het eveneens mogelijk om een product om te ruilen. Bij het omruilen van het product worden de eventuele kosten voor het retour halen van het product bij u in rekening gebracht.

Mochten wij een product retour ontvangen welke incompleet of beschadigd is, dan zal een percentage van het aankoopbedrag bij u in rekening worden gebracht. Wij verzoeken u bij het uitpakken van uw bestelling om zorgvuldig om te gaan met de verpakking.