IoMabe koelkast


1-28 of 72

1-28 of 72

Een koelkast van ioMabe

Het merk "IoMabe" produceert Amerikaanse koelkasten welke zich - ten opzichte van side-by-side koelkasten - onderscheiden in robuustheid, kwaliteit, vormgeving en koel techniek. Het merk komt vanaf dezelfde productielijn als General Electric en wordt zodoende als topmerk ingeschaald. Die kwaliteit komt niet alleen tot uiting in de gebruikte materialen, ook de zuinige en heldere LED verlichting en het energieklasse A+ label dragen hieraan bij.

Verschillende uitvoeringen

Een ioMabe koelkast is leverbaar in het wit, zwart, roestvrijstaal en rood, maar zelfs een kleur naar keuze (RAL) mogelijk. Dit design in combinatie met het praktische en degelijke interieur maakt een ioMabe koelkast tot een zeer fraaie aanvulling van uw keuken. Afhankelijk van het door u gewenste model kan daarbij gekozen worden voor ronde hoeken, rechte hoeken, doorlopende deuren, lange stanggrepen etc. Kortom: een ioMabe Amerikaanse koelkast kan geheel naar eigen wens worden samengesteld.

ioMabe koelkasten in Nederland

Het merk ioMabe zal op den duur de positie van General Electric op de Nederlandse markt overnemen. Dit vanwege de hoge eisen waaraan een fabrikant dient te voldoen bij het exporteren van koelkasten vanuit Amerika naar Europa. ioMabe ziet deze export markt als een belangrijke toevoeging en vult daarmee het vrij gekomen gat in.
 • ADVIES & TIPS

  Het topmerk ioMabe

  De merknaam zal u niet direct bekend in de oren klinken, maar wist u dat ioMabe eigenlijk de producent is van een deel van de General Electric Amerikaanse koelkasten? Deze koelkasten worden geheel naar kwaliteitswensen van GE gebouwd in Mexico.

  Aangezien General Electric gestopt is met het exporteren naar de Europese markt heeft ioMabe deze positie overnomen. Met vrijwel exact dezelfde koelkasten. Dus met dezelfde kwaliteit, dezelfde hoogwaardige koeltechniek en de fraaie praktische indeling. Kortom, maar kennis met ioMabe koelkasten.

  Een echte Amerikaanse koelkast

  Regelmatig krijgen wij in de winkel de vraag wat het verschil is tussen een echte Amerikaanse koelkast en een Koreaanse koelkast (merken als LG, Samsung etc). Omdat die verschillen zeer groot zijn, onderstaand de belangrijkste punten:

  • Het volledige interieur - van deurbak tot vrieslade - is gebouwd voor zwaar gebruik. In Amerika worden gallons melkpakken in de deur geplaatst en zowel deurbakken als scharnieren zijn daarop gebouwd.
  • De temperatuur bij een echte Amerikaan wijkt in de 24 uur maximaal 1 graad af. Dit verschil ligt bij een Koreaanse koelkast soms wel op 7 tot 8 graden. Dit merkt u zelf niet, maar voor de kwaliteit van uw levensmiddelen is dit niet goed.
  • Een echte Amerikaan zuigt via de plint verse lucht aan en voert daar ook de verse lucht af. Daarom kan een Amerikaan strak ingebouwd worden in een keuken en mag deze met de achterwand tegen de muur. Dit in tegenstelling tot een Koreaanse koelkast.
  • Door de gebruikte materialen, de metalen corpus en het hoogwaardige koelsysteem is de verwachte levensduur van een Amerikaan aanzienlijk langer dan van een Koreaanse koelkast.

  3 series voor het interieur

  Het assortiment Amerikaanse koelkasten is op te delen in 3 series: de standaard Global serie, de luxere K-serie en de topklasse V-serie. Deze series onderscheiden zich in functies, indeling en accessoires. Ontdek ze zelf:

  ioMabe Global serie
  Global-serie
  ioMabe K-serie
  Luxe K-serie
  ioMabe V-serie
  Topklasse V-serie

  Bekledingen en design in zeer veel uitvoeringen

  Het assortiment van ioMabe biedt zeer veel verschillende bekledingen waarmee de koelkast geheel naar eigen wens kan worden uitgevoerd. Naast het roestvrijstaal kan de koelkast ook in het wit, rood, zwart of creme uitgevoerd worden. En elke bekleding is weer leverbaar in verschillende uitvoeringen: als inbouw model, met doorlopende deuren, met een aparte top etc. Kortom, u kunt de koelkast geheel naar eigen wens opbouwen.

  Handig om te weten...

  • ioMabe heeft ook Amerikaanse koelkasten met minibar
  • ioMabe ook een Top Freezer koelkast heeft in de kleur blacksteel?
  • er ook Amerikaanse koelkasten zijn zonder ijsblokjes?
  • nieuw in het assortiment is een onderbouw wijnkoelkast van ioMabe