Profiteer nu van onze Black Friday acties. Wees er snel bij want voor enkele acties geldt OP=OP.

25 artikel(en)

25 artikel(en)

Breed assortiment Bosch drogers

Zoals u van een gerespecteerd A-merk als Bosch mag verwachten bieden zij een breed assortiment in zowel afvoerdrogers, condensdroger als ook warmtepompdrogers. Deze laatste variant is de laatste jaren sterk in opkomst en wordt gezien als de energiezuinige droger voor de toekomst. Alle drogers bij Bosch beschikken over een grote vulopening voor het gemakkelijk in- en uitladen van het wasgoed. Tevens hebben de drogers een eenvoudige bediening met Nederlandstalige tekst.

SelfCleaning Condensors

Eén van de belangrijkste voordelen van een Bosch droger ten opzichte van een ander merk is het Self Cleaning systeem. Bij het gebruik van een condensdroger is het belangrijk dat de condensor onderin de droger goed schoongehouden wordt. Dit houdt in dat u elke maand - of vaker bij regelmatiger gebruik - de condensor onder de kraan dient af te spoelen om zodoende stof en ander vuil te verwijderen. Door dit regelmatig te doen blijft de droger goed presteren en zal deze niet meer stroom gaan verbruiken.

Alle wasdrogers van Bosch zijn uitgevoerd met het unieke SelfCleaning condensor systeem. Daarbij wordt de condensor tijdens het drogen tot vier keer toe gereinigd met behulp van het condenswater. Dit water is afkomstig uit het wasgoed en hoeft zodoende dus niet zelf door u gevuld te worden.