1-36 of 112

1-36 of 112

Een 60 cm breed fornuis in diverse uitvoeringen

In veel keukens in Nederland is een 60 cm breed fornuis geplaatst. Kenmerkend voor deze fornuizen zijn de vier branders, waarbij een wokbrander optioneel is. Naast uitvoeringen met gas kookgedeelte worden ook steeds meer keramische en inductie fornuizen in deze maatvoering verkocht. Bij deze elektrische fornuizen is het belangrijk rekening te houden met de aanwezige elektra voorziening.

In het assortiment wordt verder onderscheid gemaakt tussen de standaard fornuizen (vaak uitgevoerd in het wit) en de design fornuizen. Deze design modellen beschikken over pootjes onder de fornuizen en zijn leverbaar in het roestvrijstaal, antraciet of zwart. Sommige merken bieden zelfs de mogelijkheid om - tegen meerprijs - het fornuis in ieder gewenste kleur uit te voeren.

Verschillende ovenfuncties

Bij de ovens heeft u de keuze tussen een conventionele en multifunctionele oven. De conventionele uitvoering heeft onder- en bovenwarmte met grill, terwijl de multifunctionele variant daar ook de hetelucht optie aan toevoegt. Tevens is het daarbij mogelijk om diverse functies met elkaar te combineren. Zo heeft u bijvoorbeeld een hetelucht met onderwarmte functie.

Gasoven
Sommige modellen worden daarnaast uitgevoerd met een oven op gas. Deze heeft een hogere luchtvochtigheid en biedt zodoende een specifieke warmte. Bijzonder zijn tevens de Candy Trio modellen welke naast een oven ook beschikken over een vaatwasser.