Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren gewoon binnen bij u thuis, ook desgewenst op verdieping. Meer info: bezorging / reparatie

13 artikel(en)

13 artikel(en)

Boretti en Smeg fornuizen van 80 cm breed

Aangezien een 80 cm breed fornuis geen standaard maat is, is het aanbod beperkt. Indien u echter met uw keuken niet anders uitkomt, dan kan een fornuis 80 cm perfect zijn. Met een ruim kookoppervlakte bieden 80 cm brede fornuizen een praktische invulling. Met veel panruimte, ruime zuinige ovens en goede prestaties. Boretti is de grootste aanbieder, maar ook Smeg heeft één model in het assortiment.

Leverbaar in allerlei uitvoeringen
Bij Boretti heeft u de mogelijkheid het fornuis bijna geheel naar wens uit te voeren. Het assortiment is zo breed dat u kunt kiezen voor inductie of gas kookgedeelte maar ook voor elektrische of gas oven. En deze verschillende uitvoeringen zijn beschikbaar in een strak of juist een klassiek landelijk design. En dat weer standaard in 8 verschillende kleuren... Kortom, er valt iets te kiezen in 80 cm. brede fornuizen.