Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

1-36 of 40

1-36 of 40

AEG vaatwasser - de beste prijs/kwaliteit verhouding

Een AEG vaatwasser is al jarenlang een begrip in Nederland. Dit Duitse kwaliteitsmerk positioneert zich vlak onder merken als Asko en Miele, maar doet in innovaties en technische ontwikkelingen zeker niet onder. Omdat het prijsniveau van Aeg doorgaans interessanter is dan Miele of Asko heeft u met een AEG vaatwasser dan ook een goede kwaliteit voor een interessante prijs. Een logische keuze dus.

Ruim assortiment AEG vaatwassers

AEG biedt een volledig programma vaatwassers in zowel vrijstaande als inbouw uitvoering. Daarbij zijn ook de smallere varianten, verhoogde uitvoeringen en zelfs compacte modellen beschikbaar. Met een aantal unieke en praktische functies onderscheid AEG zich ten opzichte van de andere merken. Naast een laag geluidsniveau, een laag verbruik en een praktisch indeling biedt een AEG vaatwasser de volgende opties:

TimeSaver-functie

Diverse AEG afwasmachines zijn uitgevoerd met een kort functie, de zogenaamde TimeSaver-functie. Met deze optie kunt u de duur van de cyclus met de helft verminderen. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw vaat gebruiksklaar is wanneer u deze opnieuw nodig heeft. Ideaal op een verjaardag of tijdens een feest waarbij u snel wilt beschikken over schoon vaatwerk.

SoftSpikes

Een aantal AEG vaatwassers zijn uitgevoerd met SoftSpikes. Deze hulpstukken van zacht kunststof voorkomen en het omvallen van uw glaswerk, doordat deze op stabiele wijze geplaatst worden. Daarmee verminderd ook het aantal beschadigingen aan uw vaat.

ProClean

Dankzij de nieuwe generatie ProClean afwasautomaten wordt een nog beter wasresultaat en comfort behaald. Deze vaatwassers beschikken over speciale satelliet-sproeiarmen waardoor het bereik in de kuip vergroot wordt. Daarmee wordt - in combinatie met het SensorLogic systeem - een superieur wasresultaat behaald. Dit systeem detecteert de grootte van de vervuiling van uw vaatwasser door via een sensor de helderheid van het water te meten. Daarmee kan voor en tijdens het programma de voortgang van de reiniging geoptimaliseerd worden.

Een AEG vaatwasser kopen

Of u nu op zoek bent naar een vrijstaande of een AEG inbouw vaatwasser, afmetingen en specificaties blijven belangrijk. Check vooraf aan de hand van de afmetingen en maattekening of de nieuwe vaatwasser geplaatst kan worden. Daarnaast is het belangrijk de specificaties af te stemmen op uw gebruik. Zo vereist een open keuken vaak een stillere vaatwasser en is het bij grote gezinnen praktisch om een vaatwasser met een grotere inhoud (meer dan 12 couverts) te kopen. Juist die afstemming van product op basis van uw situatie is van groot belang. En wij willen u daar graag bij helpen.