1-36 of 346

1-36 of 346

De inbouw vaatwasser in een keuken

Een inbouw vaatwasser kan eenvoudig gemonteerd worden in uw keuken, waarbij uw eigen keukenpaneel weer voor de vaatwasser gemonteerd dient te worden. Er zijn half geïntegreerde inbouw vaatwassers welke voorzien zijn van een bedieningspaneel (ongeveer 12 cm. hoog) aan de voorzijde en volledig geïntegreerde inbouw vaatwassers. Deze laatste inbouw vaatwassers hebben de bediening bovenop de deur. Wanneer je jouw inbouw vaatwasser wil vervangen is het belangrijk om op de juiste manier de hoogte van uw aanrecht tot de grond op te meten. Een onderbouw vaatwasser is een variant op een inbouw koelkast, maar dan uitgevoerd met een volledige rvs, wit of gekleurde deur.


Welke inbouw vaatwasser past bij mij?

Inbouw vaatwassers zijn in diverse maten leverbaar. Eerst is het belangrijk om op te meten of je een standaard- of hoog formaat vaatwasser hebt. Dit kan je meten in je keuken door de afstand te meten vanaf de grond tot aan de onderkant van je aanrechtblad. Valt de maat binnen 82-86 cm, dan heb je een normaal formaat inbouw vaatwasser nodig. Valt de hoogte tussen de 86-92 cm, dan heb je een verhoogde vaatwasser nodig. Vervolgens is het van belang om te controleren hoe breed de vaatwasser mag zijn. Standaard hebben vaatwassers een breedte van 60 cm. Ook zijn 55 cm (ikea keuken) en 45 cm (smalle vaatwasser) mogelijk. Als laatst dien je te controleren of het deurtje van de vaatwasser de juiste hoogte heeft. Dit controleer je door de hoogte van het deurtje op te meten. Controleer vervolgens met de maattekening van de nieuwe vaatwasser of het deurtje binnen de maximale hoogte valt. Kom je er niet uit? Dan kan je altijd contact met ons opnemen.


Aparte inbouw afwasmachines

Doordat steeds meer keukens voorzien worden van inbouw afwasmachines, worden er ook steeds meer afwijkende modellen geproduceerd. Zo zijn er vaatwassers waarbij de plint gelijk kan lopen aan de deur. Deze vaatwassers zijn speciaal geschikt voor nieuwe design keukens en beschikken over een speciaal montage systeem. Verder interessant zijn de semi-professionele vaatwassers. Deze vaatwassers dienen op meerfasen stroomvoorziening aangesloten te worden, maar kunnen vervolgens wastijden van 20 minuten halen.Meest gestelde vragen over inbouw vaatwassers

Wat kost het inbouwen van een vaatwasser?
Op moment van schrijven betaal je 119,- euro voor het laten inbouwen van een vaatwasser. Onze monteur verwijderd de oude vaatwasser, haalt het deurtje los en plaatst deze op de nieuwe vaatwasser. Vervolgens wordt de nieuwe vaatwasser ingebouwd en nemen we de oude kosteloos mee retour.


Wat gebeurt er met mijn oude vaatwasser?
Wanneer we je oude vaatwasser mee retour nemen wordt deze aangeboden voor recycling. Wij werken samen met partner recycling bedrijven welke jouw oude vaatwasser uit elkaar halen voor hergebruik.


hoe inbouw vaatwasser verwijderen?
Je oude inbouw vaatwasser zit vast met enkele schroeven en zit geklemd tussen het aanrechtblad en de vloer. Door de schroeven te verwijderen en de pootjes in te draaien kan je jouw oude vaatwasser verwijderen uit de nis.


Wat is de beste inbouwvaatwasser?
Het is lastig om een concreet antwoord hier op te geven. Op dit moment presteren Siemens, Bosch en Miele inbouw vaatwassers het beste in onze ogen. We adviseren je dan ook voor een van deze merken te kiezen.


Hoe breed is een inbouw vaatwasser?
Een inbouw vaatwasser is standaard 60 cm breed. Afwijkende maten van 45 cm breed en 55 cm breed bestaan ook. Meet thuis je vaatwasser op en kies een standaard maat welke het dichtst in de buurt van je huidige vaatwasser komt.


Wat kost een inbouw vaatwasser?
Een inbouw vaatwasser kan je al aanschaffen vanaf 399,- euro. De meest verkochte vaatwassers kosten gemiddeld 899,- euro. Wil je een luxer model, dan betaal je ongeveer 1399,- euro.


Wat zijn de goedkoopst inbouw vaatwassers?
Merken welke erg scherp geprijsde inbouw vaatwassers aanbieden zijn Etna en Inventum. Zo heb je een Inventum vaatwasser al vanaf 399,- euro.


Hoe weet ik of een inbouw vaatwasser past?
Je kan dit controleren door de hoogte van de grond tot onderkant aanrechtblad te meten. Vervolgens meet je de hoogte van het deurtje welke je op de vaatwasser plaatst. Als laatst meet je de breedte van de vaatwasser. Controleer of de gemeten maten binnen de maten van de maattekening passen van de vaatwasser die je gekozen hebt.