18 artikel(en)

18 artikel(en)

Een vaatwasser van Inventum met 5 jaar garantie

Een Inventum vaatwasser wil uitblinken in kwaliteit en details. De focus ligt daarbij op gemakkelijk te bedienen producten welke in design en kwaliteit dienen onderscheidend dienen te zijn. De Inventum vaatwasser voegt daar een concurrerende prijsstelling aan toe en geeft u ook nog eens 5 jaar garantie. Met een Inventum vaatwasser heeft u dan ook zeker een product waarvan u jarenlang plezier mag verwachten.

Vrijstaande vaatwassers

Het assortiment vaatwassers van Inventum combineert een scherpe prijsstelling met goede specificaties. Inventum hecht veel waarde aan een eenvoudige bediening van de apparaten en een laag verbruik op energie en water. Ook deze aspecten komen tot uiting in de verschillende vaatwassers. De luxere modellen zijn daarbij nog zuiniger dan de instapmodellen.

Diverse uitvoeringen inbouw vaatwassers

Naast een aantal vrijstaande modellen heeft Inventum ook diverse inbouw uitvoeringen leverbaar. Deze vaatwassers zijn eenvoudig te plaatsen in de keuken en zijn gebaseerd op de dezelfde waarden als eenvoudige bediening en laag verbruik als de vrijstaande uitvoeringen. De Inventum inbouw vaatwassers zijn leverbaar in twee verschillende uitvoeringen:

Half geïntegreerd
Uitvoering met een bedieningspaneel van ongeveer 10 - 12 centimeter hoog aan de voorzijde. Hieronder kan het paneel van uw keuken geplaatst worden. Dit type vaatwasser wordt veelal gebruikt ter vervanging van vergelijkbare modellen in de keuken.

Volledig geïntegreerd
Op dit type vaatwasser kan een volledig keukenfront gemonteerd worden. Na sluiting van de vaatwasser ziet u dus alleen uw keukenpaneel en geen apart bedieningspaneel. Dit paneel zit immers bovenop de rand van de deur. Bijna alle nieuwe keukens van de laatste jaren wordt met dit type vaatwasser uitgevoerd.

Vaatwassers met een besteklade

Fraai in het programma van Inventum is de vaatwasser met besteklade. Een paar modellen beschikken hierover en bieden zodoende 14 couverts inhoud. Bestek en ander klein gerei plaatst u in de extra besteklade welke bovenin de kuip geplaatst is. Hierdoor blijft extra ruimte in de onderkorf over, omdat op die plek geen bestekmand geplaatst hoeft te worden. Zodoende kunt u extra borden of een pan op die plek plaatsen.