Falcon Classic fornuizen

Artikel geplaatst op: 04-05-2016
Falcon fornuizen kenmerken zich door een kenmerkende vormgeving gecombineerd met specifieke eigenschappen. Vaak wordt daarbij gebruik gemaakt van meerdere ovens. De Classic serie is daarbij veruit het meest verkochte Falcon fornuis. Deze serie is leverbaar in drie verschillende breedtematen: 90, 100 en 110 cm. Daarnaast kan gekozen worden uit een kookgedeelte met gas, keramisch of inductie. Tel daarbij de keuze van de kleur en de gewenste serie (Classic of Classic Deluxe) en u kunt het fornuis bijna helemaal naar eigen wens samenstellen.

Falcon Classic

Met zijn afgeschuinde deuren, elegante ramen en handdoekrail is de Falcon Classic in alle opzichten een klassieker. Dit design wordt verder benadrukt door de kenmerkende Falcon knoppen waarmee het kookgedeelte en de ovens bediend kunnen worden. Het fornuis heeft een spatrand /aan de achterkant welke niet alleen het design benadrukt maar er ook voor zorgt dat het fornuis eenvoudiger is schoon te maken. Indien gewenst kan deze spatrand eenvoudig weggehaald worden (bij plaatsing in een kookeiland).

Falcon Classic serie fornuizen
Falcon Classic serie fornuizen


Met gas, keramisch of inductie kookvlak
De Falcon Classic is met drie verschillende kookgedeelte leverbaar. Bij de gas-elektro uitvoering wordt standaard een grillplaat mee geleverd.

Meerdere ovens
De Classic serie is uitgevoerd met 3 ovens: een grill oven linksboven, een hetelucht oven linksonder en een hetelucht oven rechts. Bij de modellen van 110 cm. breed is er tevens een opberglade rechtsonder geplaatst. Dankzij de goede warmteverdeling bij de hetelucht functie is het mogelijk om in de twee grote ovens op meerdere niveaus tegelijkertijd gerechten te bereiden.

Diverse kleuren
Naast verscheidenheid in breedte maten en type kookgedeelte kan bij de Falcon Classic ook nog gekozen worden uit diverse kleuren. Zo is het fornuis leverbaar in de meest verkochte kleuren zwart en cream, maar is het ook mogelijk het fornuis in de kleuren Cranberry, Racing Green, Regal Blue en White te leveren. En om de keuze helemaal compleet te maken kan u daarbij kiezen voor chromen details in de grepen, knoppen e.d. of messing.

Falcon Classic Deluxe

De Falcon Classic Deluxe biedt u nog meer mogelijkheden dan de Classic serie. De Calssic Deluxe heeft in plaats van de hetelucht oven linksonder een multifunctionele oven. Deze oven kan ingesteld worden op verschillende functies zoals een ontdooifunctie, hetelucht oven, graniteren, conventionele oven, onderwarmte of bovenwarmte. Daarnaast beschikt deze oven over een Rapid Response functie waarmee de opwarmtijd tot wel 30% verkort kan worden. De grill-lade is uitgevoerd met telescopische geleider wat het grillen veiliger en bovendien gemakkelijker maakt.

Falcon Classic Deluxe serie
Falcon Classic Deluxe serie


Verschillende uitvoeringen
Ook bij de Classic Deluxe lijn zijn er diverse modellen beschikbaar. Naast de keuze voor een gas, keramisch of inductie kookgedeelte is ook deze Falcon leverbaar in 90, 100 of 110 cm. breed. Nadat u deze keuze bepaald heeft kunt u ook nog uit één van de vijf beschikbare kleuren kiezen: cranberry, zwart, creme, zilver of olijf groen.

20 artikel(en)