Betaling

Bij De Schouw Witgoed kunt u op verschillende manieren betalen. Naast de traditionele veel aangeboden mogelijkheden als betaling per bank/giro, iDeal en betaling bij aflevering per pin is het ook mogelijk om te betalen met creditcard. Daarnaast kunt u bij De Schouw WItgoed tegenwoordig ook terecht voor applepay en a href="klarna" class="bluelink">klarna betaal in 3 termijnen. Voor België beschikken we - naast credticard - over Mr. Cash / Bancontact, terwijl we voor Duitsland het specifieke Sofort betalingssysteem hebben.

Betalen met iDeal

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent kosteloos af in uw vertrouwde online betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internet bankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Wanneer u betaalt met iDeal worden er geen betaalkosten in rekening gebracht.

Hoe werkt iDeal?

Bij het plaatsen van een bestelling maakt u de keuze voor 'Betaling via iDeal of Creditcard'. U selecteert vervolgens uw bank en rondt de bestelling af. Vervolgens zult nu naar de beveiligde website van uw bank geleid worden, waar u de iDeal betaling kunt uitvoeren.

De voordelen van iDeal

iDeal biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
  • iDeal is veilig en gemakkelijk
  • iDeal wordt ondersteund door alle grote Nederlandse banken
  • iDeal is snel en direct, waardoor uw levering geen vertraging oploopt.
  • Zeer veilig: de betaling wordt geheel uitgevoerd op de beveiligde website van uw eigen bank

Betalen met uw creditcard

Naast de diverse bekende betalingsopties als iDeal, pin, contant en dergelijke onderscheidt De Schouw Witgoed zich door het aanbieden van de optie 'betalen met creditcard'. Om deze service mogelijk te maken is een samenwerking met Mollie opgezet waarbij u in een sterk beveiligde omgeving de creditcardtransactie kunt uitvoeren.

Indien u met creditcard wenst te betalen, selecteert u deze keuze in de betalingspagina (na het invoeren van uw adresgegevens). Nadat u uw bestelling helemaal heeft afgerond zult u vervolgens naar de beveiligde website van Mollie geleid worden. Hier kunt u de creditcardbetaling volgens de aanwijzingen op het scherm verder afronden.

LET OP: In verband met recente fraudegevallen met creditcardbetalingen vanuit het buitenland worden alleen creditcardbetalingen vanuit Nederland en België geaccepteerd. Houdt u hier rekening mee!

Applepay

Met Appleypay biedt De Schouw Witgoed ook voor de apple gebruikers de makkelijkste en snelste betaaloptie van dit moment. Eenvoudig en direct te regelen indien u beschikt over deze betaalmethode. Kies simpelweg bij gebruik van safari voor deze betaaloptie en uw bestelling is direct te regelen.

Klarna Slice It - betaling in 3 termijnen

Soms kan het handig zijn de betaling uit te smeren over meerdere termijnen. Met de Klarna Slice It betaaloptie heeft u daarvoor de ideale oplossing. Een betaling in 3 termijnen waarbij alleen een authorisatie gevraagd wordt. Kies simpelweg bij uw bestelling voor deze betaaloptie en u wordt na afronding van uw bestelling doorgestuurd naar de authorisatie proces. Beantwoord daar enkele vragen en - na akkoord verklaring van Klarna - is de bestelling afgerond.

Betaling bij aflevering per pin

Bij de betaling bij aflevering kunt u het openstaande bedrag per pin voldoen aan de chauffeur. De chauffeur beschikt over een mobiel pinautomaat om uw betaling te kunnen ontvangen.

De optie 'Betaling bij aflevering' is alleen mogelijk bij bezorging boven de 30 kg.

Betaling bij ophalen per pin/credit card/contant

Wanneer u het product in onze showroom in Bussum wilt ophalen, heeft u de keuze om de betaling per pin, contant of per creditcard (Visa & Mastercard) te voldoen.