Falcon fornuis Classic DeLuxe verbeterd

Artikel geplaatst op: 09-10-2016
Als één van de oudste fornuizen producent van Europa is Falcon altijd bezig met innovatie. Door de nieuwste technieken te gebruiken en te kiezen voor de beste materialen biedt Falcon u een prachtige collectie om de klant mee te overtuigen. De Plus X Award die Falcon vorig jaar in Duitsland heeft ontvangen voor beste fornuis van het jaar en meest innovatieve merk van 2015 is dan ook een mooie beloning.

Falcon fornuis Classic DeLuxe verbeterdFalcon fornuis Classic DeLuxe verbeterd


Nieuwe functionaliteiten

De populaire Falcon Classic Deluxe is per direct voorzien van een verbeterd grill compartiment. Het rooster in het grill compartiment is robuuster uitgevoerd en kan op 4 verschillende hoogtes worden geplaatst. Daarnaast worden de Falcon Classic Deluxe 110 modellen uitgerust met een rijs-lade. De temperatuur van rond de 42 graden in deze lade zorgt voor een ideale omgeving om deeg te laten rijzen.
Het Falcon Classic DeLuxe fornuis heeft nieuwe functionaliteiten en nieuwe kleurenHet Falcon Classic DeLuxe fornuis heeft nieuwe functionaliteiten en nieuwe kleuren

Nieuwe kleuren

Om u nog meer keuze te bieden, wordt het kleurenaanbod op het Falcon Classic Deluxe fornuis uitgebreid. Zo kunt u nu ook kiezen voor de kleuren Regal Blue, Racing Green of White. Het gewone Falcon fornuis Classic blijft leverbaar in de kleuren Black, Cream en Cranberry.

Bron: Falcon Nederland

27 artikel(en)