1-36 of 103

1-36 of 103

De combi-stoomoven is een meerwaarde voor iedere keuken

Een combi stoomoven is het product voor iedere keuken. Door de toevoeging van een volwaardige oven functie aan de stoomoven optie kunt u niet alleen u groente, aardappelen e.d. heerlijk bereiden, maar ook uw vlees, vis e.d. Zo kunt u door toevoeging van stoom aan de bereiding van vlees een perfecte bereiding uitvoering waarbij - door de toevoeging van stoom - het vlees niet zal uitdrogen. Kiest u daarbij dan ook nog voor combi-stoomoven met kernthermometer, dan kan het eigenlijk niet meer mis gaan. U plaatst de kernthermometer in uw vlees, stelt de functie en in en bij het bereiken van de juiste kerntemperatuur wordt de ovenfunctie uitgeschakeld.

Ook voor bereiding van brood, toetjes e.d.

Een combi-stoomoven is voor veel meer functies en gerechten te gebruiken dan u zou verwachten. Alles wat in een oven bereid kan worden kan - door de toevoeging van weinig of veel stoom - nog smaakvoller en beter bereid worden. Wat te denken bijvoorbeeld van het bereiden van brood of zelfs een toetje? Of wist u dat zalm op een temperatuur van 60 graden met toevoeging van stoom een perfect bereiding krijgt? Al deze zaken zijn eenvoudig mogelijk met een combi-stoomoven.

Tijdwinst door gebruik van een combi-stoomoven

Wist u dat een combi-stoomoven niet alleen de bereiding optimaliseert, maar u ook nog tijdwinst kan geven. Nadat u groente, aardappelen, vlees of via op smaak gebracht heeft (vlees kunt u daarbij ook nog even in de pan eerst kort aanbraden) stelt u uw combi-stoomoven in en kunt u vervolgens de instructies opvolgen. De nieuwe Miele combi-stoomoven vertelt u bijvoorbeeld zelf welk gerecht u eerst in het apparaat dient te schuiven en op welk niveau u deze het beste kunt plaatsen. Vervolgens start u het programma en kunt u weglopen. Een signaal vertelt u na verloop van tijd wanneer het volgende gerecht erbij in geschoven moet worden of waarna iets gedraaid moet worden. Aan het eind van het programma zijn alle gerechten optimaal bereid en exact op hetzelfde moment gaar. Kortom: aan tafel !