Falcon Kitchener fornuizen

Artikel geplaatst op: 04-05-2016
De Falcon Kitchener heeft alles wat u nodig heeft. Dit fornuis werd bijna 200 jaar geleden voor het eerst gebouwd. Binnen het assortiment Falcon fornuizen behoort de Kitchener serie tot de instap modellen welke uitgevoerd zijn met een zeer gunstige prijsstelling. Naast het meest verkochte model in 90 cm. breed breed is de Kitchener serie ook in 100 en 110 cm. verkrijgbaar. De Falcon Kitchener fornuizen kenmerken zich door de strakke lijnen en de sierlijke knoppen welke het fornuis zijn eigen kenmerkende stijl geeft.

Falcon Kitchener fornuizen
Falcon Kitchener fornuizen


Kookgedeelte
De Falcon Kitchener gas-elektro heeft een wokbrander met extra veel kracht en is voorzien van robuuste gietijzeren pannendragers. De Kitchener biedt u alle mogelijkheden om uw gerechten naar wens te bereiden. De wokring en grillplaat zijn optioneel verkrijgbaar. Naast de uitvoering in gas/elektro heeft kan de Kitchener serie ook met keramisch kookvlak uitgevoerd worden.

Meerdere ovens
De Falcon Kitchener heeft 2 aparte ovens en een grill. De linker oven kan geprogrammeerd worden en heeft een handyrack dat met de deur mee naar buiten draait, zodat u gemakkelijk uw eten in en uit de oven kunt halen.

Leverbaar in 5 kleuren
Veruit de meest verkochte kleur in de Falcon Kitchener serie is zwart, op de voet gevolgd door roestvrijstaal. De Kitchener serie is echter ook leverbaar in Ivory, Cream en Silver.

2 artikel(en)