Nieuwe Smeg Opera fornuizen: elegant en strak

Artikel geplaatst op: 31-09-2020 | update datum: 05-10-2020
Met hun moderne en elegante vormgeving - gekenmerkt door ergonomische bediening en een robuuste deurgreep - combineren de Smeg fornuizen uit de Opera serie ultramoderne technologie met strakke esthetiek en superieure materialen.

De Smeg Opera fornuizen behoren tot de beste fornuizen met de grootste oven inhoud in de markt.


Elegant design

Bij de ontwikkeling van de nieuwe serie is veel aandacht besteed aan de details en het gebruik gemaakt van de beste materialen zoals van 18/10 roestvrij staal voor een gegarandeerde lange levensduur en de beste prestaties.

De fornuizen zijn uitgerust met een oveninhoud welke een van de grootste is in de markt, voldoen aan alle criteria om te koken zoals de grootste chef-koks en hebben een vormgeving welke professioneel waardig is. Met respect voor het milieu vertegenwoordigt het de combinatie van een reeks van de meest geavanceerde technologische innovaties om de beste prestaties te verkrijgen.

Nieuwe serie Opera fornuizen van Smeg leverbaar in 90 tot 150 cm. breedte


Maximale prestatie, laag in verbruik

Smeg ontwerpt ovens met een grote inhoud waarvan de netto capaciteit varieert van 68 liter tot 129 liter bruto waardoor het gebruik van grote gerechten mogelijk is. De passie voor koken heeft geleid tot een breed assortiment: met modellen van 90 cm tot 150 cm, uitgerust met een inductiekookplaat of gas, met een enkele of dubbel oven om aan alle wensen te voldoen!

De meeste ovens hebben energieklasse A en A + voor betere prestaties en een lager energieverbruik. Dit is een opmerkelijke troef voor dit type fornuizen met deze liters oveninhoud.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.