8 artikel(en)

8 artikel(en)

ButterFly droogsysteem

Bij een Asko wasdroger bevinden zich aan de binnenzijde meeneemribben. Bij de meeste drogers wordt het wasgoed gedurende vijf minuten en de ene kant op gedraaid, waarna het wasgoed vervolgens een minuut de nadere kant wordt opgedraaid. Dit is nodig om het wasgoed los te schudden en uit elkaar te halen, zodat ook het binnenste stuk gedroogd wordt. Een trommel van een Asko draait echter continue 1 kant op. Het proces van los schudden en uit elkaar halen gebeurd door de meeneemribben. Dankzij deze ButterFly droogtechniek kan een Asko sneller functioneren, maar nog belangrijker: het slijtage proces van remmen van de trommel en opnieuw laten draaien is niet nodig.

Eenvoudige bediening

Asko kiest heel bewust voor een zeer eenvoudige bediening. Ondanks dat de droger alle functies heeft, is de bediening zo ontworpen dat deze functies allemaal eenvoudig te bedienen zijn. Hierdoor is een Asko voor iedereen goed en gemakkelijk te gebruiken.

Design afgestemd op de Asko wasmachines

Het ontwerp van de drogers is afgestemd op de Asko wasmachines. Of u nu kiest voor de afvoerdroger, de condensdroger of de warmtepomp droger: elke wasdroger is te combineren met een bijpassende wasmachine. Daarmee kunt u een fraaie combinatie maken waarbij de apparaten op elkaar of naast elkaar geplaatst kunnen worden.

Nieuwe serie wasdrogers

Eind 2017 heeft Asko het volledig programma vernieuwd. Op een geheel nieuw platform is een nieuwe serie wasdrogers ontwikkeld, welke onderverdeeld zijn in drie series: Style, Logic en Classic. Om u te helpen met uw keuze hebben we een overzicht van de nieuwe serie Asko drogers en meer informatie over de Functies en eigenschappen van nieuwe Asko drogers opgesteld.

5 jaar garantie op Asko drogers

Bij aanschaf van een Asko droger ontvangt u maar liefst vijf jaar garantie. In de eerste twee jaar betreft dit volledige garantie, in het derde tot en met het vijfde jaar betaald u alleen de voorrijkosten. In deze periode zijn dus alle onderdelen en arbeidsloon gedekt. Met deze zekerheid van vijf jaar bent u verzekerd van een prettige werking van uw Asko wasdroger.