Informatie

Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot de klantenservice, inbouwen en installeren van apparatuur en andere belangrijke info.Klantenservice

Bekijk de klantenservice voor meer informatie over levertijd, betaling en bezorging. Maar ook een beknopte weergave van het retour proces etc. Kortom een interessante pagina met alle informatie rondom uw aankoop.


Veel gestelde vragen

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden bij de klantenservice? Bekijk dan het overzicht met veel gestelde vragen. Hier wordt antwoord gegeven op algemene vragen, maar ook op specifieke klanten welke eerder aan bod gekomen zijn.


Inbouwen en installeren van apparatuur

Indien gewenst is het ook mogelijk uw aankoop te laten installeren of inbouwen. Omdat voornamelijk bij het inbouwen maatvoeringen en andere aandachtspunten belangrijk zijn, is het goed het montage overzicht van verschillende producten voor aankoop goed door te nemen. Hierin vindt u de voorwaarden van installatie, maar ook handige tips.


Overzicht van alle merken

Omdat het aanbod witgoed en keuken apparatuur heel erg groot is, heeft u met een goed overzicht van de verschillende merken een beter inzicht. Wist u bijvoorbeeld dat u bij De Schouw Witgoed naast de bekende A-merken ook hele interessante exclusieve merken kunt krijgen?


Over ons: Wie is De Schouw Witgoed

Wie is De Schouw Witgoed en waar staan ze voor? Leer ons kennen en bekijk de pagina over De Schouw Witgoed.


Winkel

Graag nodigen wij u uit in onze winkel in Bususm om u van een persoonlijk advies te kunnen voorzien of om simpelweg de apparatuur te komen bekijken.