Informatie

Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot de klantenservice, inbouwen en installeren van apparatuur en andere belangrijke info.Klantenservice

Bekijk de klantenservice voor meer informatie over levertijd, betaling en bezorging. Maar ook een beknopte weergave van het retour proces etc. Kortom een interessante pagina met alle informatie rondom uw aankoop.


Veel gestelde vragen

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden bij de klantenservice? Bekijk dan het overzicht met veel gestelde vragen of onze speciale Helpdesk website. Hier wordt antwoord gegeven op algemene vragen, maar ook op specifieke klanten welke eerder aan bod gekomen zijn.


Bouwdepot factuur

Veel bestellingen worden gedaan voor nieuwbouw huizen. Indien u een bouwdepot heeft is het belangrijk dat u daar ook een speciale bouwdepot factuur voor heeft. Lees onze speciale bouwdepot factuur pagina voor meer informatie hierover.


Inbouwen en installeren van apparatuur

Indien gewenst is het ook mogelijk uw aankoop te laten installeren of inbouwen. Omdat voornamelijk bij het inbouwen maatvoeringen en andere aandachtspunten belangrijk zijn, is het goed het montage overzicht van verschillende producten voor aankoop goed door te nemen. Hierin vindt u de voorwaarden van installatie, maar ook handige tips.


Apparaat defect? Contact onze eigen service dienst

Naast levering en installatie kunt u bij De Schouw Witgoed ook terecht voor reparatie van alle merken witgoed. Onze eigen service en reparatie dienst bestaande uit gecertificeerde monteurs kunnen u van dienst zijn met de reparatie van uw wasmachine, vaatwasser en koelkast tot aan uw inbouw magnetron. Kortom neem contact me ons op bij storingen in regio 't Gooi en omstreken.


Overzicht van alle fabrikanten

Omdat het aanbod witgoed en keuken apparatuur heel erg groot is, heeft u met een goed overzicht van de verschillende merken een beter inzicht. Wist u bijvoorbeeld dat u bij De Schouw Witgoed naast de bekende A-merken ook hele interessante exclusieve merken kunt krijgen?


Acties fabrikanten

Diverse fabrikanten hebben interessante consumenten acties waarvan u kunt profiteren bij aanschaf van een nieuw inbouw of vrijstaand apparaat. Deze acties van fabrikanten (cashback, refund en kado's) worden door fabrikanten aangeboden bij door hun geselecteerde modellen. Ontdek in het overzicht alle lopende acties.


Over ons: Wie is De Schouw Witgoed

Wie is De Schouw Witgoed en waar staan ze voor? Leer ons kennen en bekijk de pagina over De Schouw Witgoed.


Winkel

Graag nodigen wij u uit in onze winkel in Bussum om u van een persoonlijk advies te kunnen voorzien of om simpelweg de apparatuur te komen bekijken.