1-36 of 129

1-36 of 129

Bertazzoni fornuis, top kwaliteit in fraai Italiaans design

Ontdek het brede assortiment keuken apparatuur van het Italiaanse merk Bertazzoni. Hoogwaardige apparaten leverbaar in diverse uitvoeringen en kleuren en voorzien van een kenmerkend gedetailleerde Italiaanse afwerking. Bertazzoni kan de volledig invulling van uw keuken verzorgen: van fornuis tot koelkast en van inbouw oven tot inbouw vaatwasser.

Het fornuis voor de Keukenliefhebber

Als keukenliefhebber is koken niet alleen een dagelijkse bezigheid, maar ook een passie. Het fornuis speelt een sleutelrol in het kookproces en is daarom een essentieel onderdeel van elke keuken. Bertazzoni is een merk dat zich specialiseert in hoogwaardige fornuizen die zijn ontworpen om aan elke behoefte te voldoen. In dit artikel bespreken we de kenmerken, kleuren, design en kwaliteit van Bertazzoni fornuizen en laten we u zien waarom ze de perfecte toevoeging zijn voor uw keuken.

Uitbreiding assortiment

Als specialist op het gebied van fornuizen is het merk Bertazzoni een waardevolle uitbreiding van ons huidige assortiment. En dat is niet alleen vanwege de vraag van u als consument naar dit merk, maar ook vanwege de specificaties en maatvoering.

Professional Series

De Professional Series is gericht op professionele koks en heeft een strakke en moderne uitstraling. De serie is verkrijgbaar in zes verschillende maten en heeft beschikbare branders van 18.000-19.000 BTU (British Thermal Unit). Het fornuis heeft een dubbele oven en een uniek design dat verkrijgbaar is in vijf verschillende kleuren.

Heritage Series

De Heritage Series fornuizen zijn geïnspireerd door traditionele Italiaanse architectuur en zijn verkrijgbaar in zes verschillende maten met ovens die variëren van 30 tot 48 inch. Het fornuis heeft beschikbare branders van 15.000-18.000 BTU en een rustiek design dat verkrijgbaar is in acht verschillende kleuren.

Master Series

De Master Series is ontworpen voor de geraffineerde chef-kok en is verkrijgbaar in zes verschillende maten. Het fornuis heeft beschikbare branders van 15.500-19.000 BTU en ovens die variëren van 30 tot 36 inch breed. Het unieke design is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren.

Afmetingen
Zo is Bertazzoni als één van de weinige merken 89,6 cm. breed bij een fornuis van 90 cm waardoor deze altijd in een strakke nis van 90 cm. geplaatst kan worden. Dit zelfde geldt bij de fornuizen van Bertazzoni is 100 en 120 cm. breed, allemaal strak in te passen in een krappe nis.

Kleuren
Een Bertazzoni fornuis is verkrijgbaar in verschillende kleuren om uw keuken te verfraaien. U kunt kiezen uit acht kleuren voor de Heritage Series, zeven kleuren voor de Master Series, en vijf kleuren voor de Professional Series. Hierdoor heeft u altijd een fornuis dat bij uw keuken past.

Specificaties en schoonmaken
Tot slot heeft u bij Bertazzoni het voordeel dat bij de productie zeer goed gelet is op het schoonmaken. Door strips te plaatsen op de deuren kan er vrijwel geen vet en vuil tussen de glasplaten komen. En door op deze wijze ook naar de binnenzijde van het fornuis te kijken wordt veel onnodig schoonmaakwerk voorkomen. Tel daar de hoogwaardige EGO inductie spoelen (zeer hoog rendement) en handige functies als de automatische stand bij op en het bewijs voor de meerwaarde van Bertazzoni als merk is geleverd.

Conclusie

Als u op zoek bent naar kwaliteit, design en functionaliteit dan is Bertazzoni het fornuis bij uitstek. Van de kleur tot en verfijnde details, elk aspect van de Bertazzoni fornuizen is doordacht en verfijnd. Bertazzoni fornuizen bieden niet alleen visuele impact, maar ook onovertroffen prestaties. Ze zijn de perfecte toevoeging voor uw keuken als u hoogwaardige producten waardeert.

Bertazzoni in onze winkel in Bussum bekijken

Bent u benieuwd naar de fornuizen van Bertazzoni. In het midden van Nederland (Bussum) vindt u onze winkel waar u deze fornuizen kunt komen bekijken. Natuurlijk indien gewenst met een uitleg naar de mogelijkheden, en een toelichting over de benodigde aansluiting. Want juist dat maakt de Bertazzoni zo mooi. Bij aanschaf van het juiste fornuis voor uw situatie gaat u heel veel jaar plezier beleven aan dit fantastische merk.

Veel gestelde vragenHoe kan ik het juiste formaat Bertazzoni fornuis kiezen?
Kijk naar de grootte van uw keuken en de beschikbare ruimte waar u het fornuis wilt plaatsen om de juiste maat te bepalen. Bertazzoni fornuizen hebben als groot voordeel dat deze binnen de maat vallen: een 90 cm. breed fornuis heeft in werkelijkheid een breedte van 89,7 cm. En dit geldt ook voor de 100, 120 en andere breedte maten.


Wat is het verschil tussen Bertazzoni's Heritage en Professional Series?
De Heritage Series heeft een rustieke uitstraling, terwijl de Professional Series een strakke en moderne uitstraling heeft.


Wat zijn de voordelen van Bertazzoni inductie ten opzichte van gasfornuizen?
Inductiefornuizen zijn sneller, nauwkeuriger en gemakkelijker schoon te maken dan gasfornuizen.