Miele wasmachine


20 artikel(en)

20 artikel(en)

Top kwaliteit wasmachine van Miele

Een Miele wasmachine staat voor kwaliteit, degelijkheid en een lange levensduur. Deze robuuste bouw wordt bij de Miele wasmachine gecombineerd met aspecten als milieu en eenvoudige bediening. Miele heeft de hoogste waardering op het gebied van klanttevredenheid en weder aankoop bereidheid. Daarmee biedt deze Miele wasmachine u jarenlang plezier en zekerheid.


Twee series

De lijn wasmachines van Miele omvat twee series: de basis Classic serie en de fraaie Miele W1 serie. Deze laatste serie is vervolgens weer in verschillende designs leverbaar. Alle Miele wasmachines beschikken in de basis over de vertrouwde Duitse kwaliteitsaspecten, waarmee Miele aangeeft voor 5.000 tot 6.000 wasbeurten geschikt te zijn. De Miele Classic-serie omvat een paar modellen met 1400 toeren en 7 kg trommel. De W1 serie is volledig uitgevoerd met 1600 toeren en 8 of 9 kg. trommels.

Sterke basis kenmerken

Bij alle Miele wasmachines staat de kwaliteit centraal. Zo beschikt een Miele als enige over een geëmailleerd front, heeft een Miele een zwaar en robuust platform en zijn alle machines minimaal voorzien van een WaterControl system. Daarnaast beschikt het assortiment verder over:

SoftCare trommel

Miele was het eerste merk die een verbeterde trommel op de markt bracht: de SoftCare uitvoering. Deze veel gladdere trommel met honingraad motief beschikt over veel minder gaatjes dan een traditionele trommel. Zodoende blijft er altijd een laagje water tussen uw wasgoed en de trommel aanwezig. Dit zorgt niet alleen voor een beter wasresultaat, maar ook nog eens voor behoedzamer omgang met uw dure wasgoed.

Zeer zuinig

Voor alle Miele wasautomaten geldt een laag verbruik als belangrijke basis bij de ontwikkeling. Naast een energielabel van A++ of zelfs A+++ verbruikt de Miele relatief weinig water. Daarnaast zijn de meeste wasautomaten voorzien van EcoFeedback functie: vooraf wordt een indicatie van het verbruik weergegeven, achteraf ontvangt u de terugkoppeling. Zo kunt u heel gericht kiezen voor zuinig en verantwoord wassen.

Eenvoudige bediening

Bi het zien van de nieuwe Miele wasmachines in onze showroom horen we vaak de opmerkingen: deze machine lijkt om mijn huidige. Daarmee wordt een belangrijke meerwaarde van Miele onderstreept: ondanks alle technische ontwikkelingen weet Miele de machines zo uit te voeren dat de bediening eenvoudig en simpel blijft. Natuurlijk met alle nieuwe mogelijkheden geïntegreerd, maar niet afschrikwekkend moeilijk bedienbaar. Juist die eenvoud in de bediening is een prettige meerwaarde van een Miele wasmachine.


W1 serie

De nieuwe W1 top serie is ontwikkeld met enkele vernieuwende functies, gebaseerd op comfort, besparing en praktisch in gebruik. Deze functies zijn verdeeld over de verschillende modellen, zodat u zelf kunt bepalen welke u aanspreken en welke u op uw machine zou wensen:

TwinDos

Het zal u niet verbazen dat de dosering van de juiste hoeveelheid wasmiddel belangrijk is voor het verkrijgen van het perfecte wasresultaat. Helaas blijkt dit in de praktijk nog vrij lastig te zijn. Het ene merk wasmiddel is simpelweg geconcentreerd dan het andere. En het ene is vervolgens weer beter dan het andere. Om ondanks deze uitdagingen een perfect eindresultaat te behalen heeft Miele het TwinDos syteem ontwikkeld. Twee flacons welke in de machine geschoven kunnen worden en gevuld kunnen worden met uw eigen of Miele wasmiddel. U stelt vervolgens de basis instelling in (deze staat vermeld op elk wasmiddel verpakking) en de machine zorgt verder zelf voor optimale dosering. Daarmee bereikt u een optimale wasprestatie, besparing van wasmiddel en verlenging van de levensduur van uw wasmachine.

PowerWash

Een fraaie ontwikkeling is het nieuwe PowerWash systeem. Door een verbetert wassyteem in combinatie met de PowerShower wordt gegarandeerd 10% schoner gewassen. Daarnaast biedt het QuickPowerWash programma u de mogelijkheid om binnen een uur uw was volledig schoon te krijgen. Zonder daarbij concessies te doen aan uw verbruik. Kortom een zeer praktisch systeem in gebruik.

CapDosing

U heeft wel eens specifiek wasgoed staan waarvoor u eigenlijk ook specifiek wasmiddel zou moeten gebruiken. Om daar nu altijd weer een volledig pak voor te kopen is ook zonde, mede omdat de kwaliteit van wasmiddel na verloop van tijd achteruit gaat. Miele introduceert hiervoor de CapDosing techniek. Specifieke wasmiddel caps welke geschikt zijn voor een specifiek programma. Aangezien caps afgesloten verpakking voor eenmalig gebruik zijn heeft u verder geen last van kwaliteitsverlies.


 • ADVIES & TIPS

  Een jong gezin met een baby vraagt een ander soort wasmachine dan een situatie van een samenwonend stel

  Een goed advies wijst u op een wasmachine welke het best geschikt is voor uw situatie. Ontdek aan de hand van de verschillende functies en het artikel welke wasmachine past het beste bij uw situatie.


  TwinDos: automatische wasmiddel dosering

  Miele wasmachine met TwinDos

  Het TwinDos-systeem is een automatisch doseersysteem voor uw wasmiddel. Met één druk op de knop altijd het juiste vloeibare wasmiddel voor het beste wasresultaat.

  Het TwinDos systeem kan gebruikt worden met Miele wasmiddel, maar ook met uw eigen favoriete vloeibare wasmiddel. Geschikt voor bonte en witte was.

  Meer info over Miele zeep: Hoe goed is Miele ultraphase wasmiddel?

  PowerWash: beter wasresultaat met besparing van tijd

  Miele wasmachine met PowerWash

  Met behulp van de PowerShower wordt het sop vanuit de kuip bovenop het wasgoed gesproeid, in plaats alleen van onderaf bij het vullen van de trommel.

  Hierdoor worden de reinigingsprestaties en de wassnelheid verbeterd. Zeker in combinatie met het QuickPowerWash programma* (* niet op alle PowerWash modellen beschikbaar)

  SteamCare: 50% minder strijken

  Miele wasmachine met SteamCare

  Miele SteamCare strijkt textiel zacht en effectief met stoom, terwijl alles nog in de wasmachine zit.

  Strijken wordt aantoonbaar met 50% verminderd. Bij veel kledingstukken is strijken helemaal niet meer nodig.

  Vlekkenoptie: verwijder specifieke vlekken

  Miele wasmachine met vlekkenoptie

  U kunt doelgericht tot 23 verschillende soorten vlekken in een Miele-wasmachine behandelen, tot 3 soorten tegelijk.

  De speciale wasfunctie Vlekken kan bij vele wasprogramma'ss gekozen worden. Het programmaverloop wordt automatisch aangepast aan de betreffende vlekken.

  CapDosing: capsules voor specifieke programma's

  Miele wasmachine met CapDosing

  Miele-caps bieden de perfecte aanvulling voor speciale wasprogramma's en toepassingen.

  U plaatst een cap eenvoudigweg in de wasmiddellade. De wasautomaat doseert vervolgens geheel automatisch de inhoud op het ideale moment tijdens het wasproces.