28 artikel(en)

28 artikel(en)

Een wasmachine van Miele: Er is geen betere

Een Miele wasmachine staat voor kwaliteit, degelijkheid en een lange levensduur. Deze robuuste bouw wordt bij de Miele wasmachine gecombineerd met aspecten als milieu en eenvoudige bediening. Miele heeft de hoogste waardering op het gebied van klanttevredenheid en weder aankoop bereidheid. Daarmee biedt deze Miele wasmachine u jarenlang plezier en zekerheid.

Twee series

De lijn wasmachines van Miele omvat twee series: de basis Classic serie en de fraaie Miele W1 serie. Deze laatste serie is vervolgens weer in verschillende designs leverbaar. Alle Miele wasmachines beschikken in de basis over de vertrouwde Duitse kwaliteitsaspecten, waarmee Miele aangeeft voor 5.000 tot 6.000 wasbeurten geschikt te zijn. De Miele Classic-serie omvat een paar modellen met 1400 toeren en 7 kg trommel. De W1 serie is volledig uitgevoerd met 1600 toeren en 8 of 9 kg. trommels.

Sterke basis kenmerken

Bij alle Miele wasmachines staat de kwaliteit centraal. Zo beschikt een Miele als enige over een geëmailleerd front, heeft een Miele een zwaar en robuust platform en zijn alle machines minimaal voorzien van een WaterControl system. Daarnaast beschikt het assortiment verder over:

SoftCare trommel

Miele was het eerste merk die een verbeterde trommel op de markt bracht: de SoftCare uitvoering. Deze veel gladdere trommel met honingraad motief beschikt over veel minder gaatjes dan een traditionele trommel. Zodoende blijft er altijd een laagje water tussen uw wasgoed en de trommel aanwezig. Dit zorgt niet alleen voor een beter wasresultaat, maar ook nog eens voor behoedzamer omgang met uw dure wasgoed.

Zeer zuinig

Voor alle Miele wasautomaten geldt een laag verbruik als belangrijke basis bij de ontwikkeling. Naast een energielabel van A++ of zelfs A+++ verbruikt de Miele relatief weinig water. Daarnaast zijn de meeste wasautomaten voorzien van EcoFeedback functie: vooraf wordt een indicatie van het verbruik weergegeven, achteraf ontvangt u de terugkoppeling. Zo kunt u heel gericht kiezen voor zuinig en verantwoord wassen.

Eenvoudige bediening

Bi het zien van de nieuwe Miele wasmachines in onze showroom horen we vaak de opmerkingen: deze machine lijkt om mijn huidige. Daarmee wordt een belangrijke meerwaarde van Miele onderstreept: ondanks alle technische ontwikkelingen weet Miele de machines zo uit te voeren dat de bediening eenvoudig en simpel blijft. Natuurlijk met alle nieuwe mogelijkheden geïntegreerd, maar niet afschrikwekkend moeilijk bedienbaar. Juist die eenvoud in de bediening is een prettige meerwaarde van een Miele wasmachine.


W1 serie

De nieuwe W1 top serie is ontwikkeld met enkele vernieuwende functies, gebaseerd op comfort, besparing en praktisch in gebruik. Deze functies zijn verdeeld over de verschillende modellen, zodat u zelf kunt bepalen welke u aanspreken en welke u op uw machine zou wensen:

TwinDos

Het zal u niet verbazen dat de dosering van de juiste hoeveelheid wasmiddel belangrijk is voor het verkrijgen van het perfecte wasresultaat. Helaas blijkt dit in de praktijk nog vrij lastig te zijn. Het ene merk wasmiddel is simpelweg geconcentreerd dan het andere. En het ene is vervolgens weer beter dan het andere. Om ondanks deze uitdagingen een perfect eindresultaat te behalen heeft Miele het TwinDos syteem ontwikkeld. Twee flacons welke in de machine geschoven kunnen worden en gevuld kunnen worden met uw eigen of Miele wasmiddel. U stelt vervolgens de basis instelling in (deze staat vermeld op elk wasmiddel verpakking) en de machine zorgt verder zelf voor optimale dosering. Daarmee bereikt u een optimale wasprestatie, besparing van wasmiddel en verlenging van de levensduur van uw wasmachine.

PowerWash

Een fraaie ontwikkeling is het nieuwe PowerWash systeem. Door een verbetert wassyteem in combinatie met de PowerShower wordt gegarandeerd 10% schoner gewassen. Daarnaast biedt het QuickPowerWash programma u de mogelijkheid om binnen een uur uw was volledig schoon te krijgen. Zonder daarbij concessies te doen aan uw verbruik. Kortom een zeer praktisch systeem in gebruik.

CapDosing

U heeft wel eens specifiek wasgoed staan waarvoor u eigenlijk ook specifiek wasmiddel zou moeten gebruiken. Om daar nu altijd weer een volledig pak voor te kopen is ook zonde, mede omdat de kwaliteit van wasmiddel na verloop van tijd achteruit gaat. Miele introduceert hiervoor de CapDosing techniek. Specifieke wasmiddel caps welke geschikt zijn voor een specifiek programma. Aangezien caps afgesloten verpakking voor eenmalig gebruik zijn heeft u verder geen last van kwaliteitsverlies.

Meest gestelde vragen over Miele wasmachinesHoe maak ik mijn Miele-wasmachine schoon?
Miele heeft speciale programma's in hun wasmachines om zelfreiniging mogelijk te maken. U kunt ook regelmatig de zeef en trommel schoonmaken en de buitendeuren afnemen met een vochtige doek.


Is een Miele wasmachine echt veel beter dan een ander merk?
Een wasmachine van hoge kwaliteit gaat langer mee doordat deze gemaakt is van stevige en duurzame materialen. Miele-wasmachines zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, wat bijdraagt aan de robuustheid en hittebestendigheid van het apparaat. De kuip van een Miele wasmachine is niet gemaakt van standaard kunststof, maar van glasvezelversterkt polyester, wat bijdraagt aan de levensduur van het product.

Naast deze duurzame materialen gebruikt Miele ook hoogwaardige componenten voor hun machines. De kogellagers, trommelribben en trillingsdempers zijn ontworpen om langdurig te presteren. Dit betekent dat de machine minder snel defect raakt door slijtage van onderdelen en dat er minder vaak reparaties nodig zijn.


Heeft mijn Miele wasautomaat ook onderhoud nodig?
Een van de belangrijkste factoren voor een langere levensduur voor uw Miele-wasmachine is goed onderhoud. Het regelmatig schoonmaken van de wasmachine, zoals het verwijderen van pluizen uit de zeef en het reinigen van de trommel, kan helpen om schade en slijtage te voorkomen. Miele biedt ook zelfreinigende programma's aan in hun wasmachines om de machine in topconditie te houden.

Het is ook belangrijk om eventuele reparaties of onderhoud door een vakkundig monteur uit te voeren. Bij De Schouw Witgoed kunt u rekenen op gecertificeerde monteurs die regelmatig getraind worden en over alle noodzakelijke onderdelen beschikken. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle en professionele service en kunt u optimaal profiteren van de duurzaamheid van uw Miele-wasmachine.


Tip: bekijk ook eens ...

Tot € 125 ,- cashback op MIELE apparatuur
Tot € 125,- cashback op MIELE apparatuur
Ontvang tot 125,- euro cashback bij aankoop van een geselecteerde AEG apparaat 1 maart t/m 16 juni of 31 augustus 2024 (afhankelijk van het model) ...

Ontvang tot 125,- euro cashback bij aankoop van een geselecteerde AEG apparaat 1...
Lees verder...
monteur voor reparatie - storing miele wasmachine
MIELE wasmachine storingen en foutcodes
U heeft een MIELE wasmachine die een foutcode geeft? In deze blog hebben we alle foutcodes voor Miele wasmachines op een rijtje gezet, zodat u snel kunt zien wat de foutmelding betekent en wat je eraan kunt doen. ...

U heeft een MIELE wasmachine die een foutcode geeft? In deze blog hebben we alle...
Lees verder...
Nieuwe Miele producten
Nieuwe Miele vaatwassers, drogers, stofzuigers en wasmachines
Ontdek de assorimentswijzigingen en de nieuwe Miele apparaten welke in het najaar van 2021 op de markt gekomen zijn....

Ontdek de assorimentswijzigingen en de nieuwe Miele apparaten welke in het najaa...
Lees verder...
Miele 5000-serie vaatwassers
Miele G5000-serie vaatwassers: slimmer, zuiniger en praktischer
Ontdek de nieuwe G5000-serie vaatwassers die vanaf september leverbaar zijn. Deze vaatwassers zijn niet alleen nog slimmer, maar ook nóg zuiniger geworden...

Ontdek de nieuwe G5000-serie vaatwassers die vanaf september leverbaar zijn. Dez...
Lees verder...
miele drogers
8 unieke kenmerken van Miele drogers
Ontdek de belangrijkste kenmerken en voordelen van de nieuwe serie Miele wasdrogers. Wat is bijvoorbeeld SteamFinish? En wat kunt u met de Eco Feedback functie?...

Ontdek de belangrijkste kenmerken en voordelen van de nieuwe serie Miele wasdrog...
Lees verder...
8 unieke kenmerken van Miele wasmachines
8 unieke kenmerken van Miele wasmachines
Ontdek in een handig overzicht de unieke kenmerken van de nieuwe serie Miele wasmachines. Van CapDosing en PowerWash tot het nieuwe SingleWash systeem. Overzichtelijk weer te geven dus eenvoudig leesbaar....

Ontdek in een handig overzicht de unieke kenmerken van de nieuwe serie Miele was...
Lees verder...