1-36 of 174

1-36 of 174

Ruime keuze magnetrons

Een magnetron biedt naast het opwarmen en ontdooien ook vaak de mogelijkheid om te grillen, bakken en braden. De belangrijkste keuze die u dient te maken bij de aanschaf van een microgolfoven is dan ook de keuze tussen een gewone magnetron of een combi-magnetron. Of u nu de magnetron gebruikt om alleen een bordje eten op te warmen of dat u er complete maaltijden in wilt bereiden: een magnetron in de keuken is onmisbaar.

Magnetron soorten

Ons assortiment magnetrons is onder te verdelen in de volgende soorten:
  • Combi-magnetron
  • Magnetron met grill
  • Bakoven met magnetron


Combi-magnetron

Met een combi-magnetron heeft u meer opties dan met een gewone magnetron. Naast het opwarmen en ontdooien heeft u ook de mogelijkheid om er mee te braden, bakken, garen en grillen. Een combi-magnetron heeft vaak ook een hetelucht optie: met behulp van een ventilator in de achterwand wordt de warme lucht vervolgens gelijkmatig verdeeld.

Magnetron met grill

Met een grillfunctie krijgt u een bruine of krokante korst. Daarnaast is het grillen van vlees of vis meestal minder vet.

Bakoven met magnetron

Een voordeel van de bakoven met magnetron ten opzichte van de combi-magnetron is de aanwezigheid van het verwarmingselement in de bodem. Dit is onmisbaar bij het uitvoeren van echte ovenfuncties, zoals bij het bakken van taarten.

Inbouw magnetrons

Als u de magnetron wilt inbouwen is het belangrijk daarop te letten bij de aanschaf. Vrijstaande magnetrons zijn namelijk niet geschikt om in te bouwen in verband met de warme lucht die het apparaat niet kwijt kan. Inbouwmagnetrons worden heel mooi weggewerkt in het interieur van de keuken. Zeker wanneer er een nieuwe keuken wordt geplaatst wordt hier vaak voor gekozen.

Het vermogen en de inhoud

Het vermogen van de magnetron wordt aangegeven in Watt. De meeste magnetrons hebben een maximaal vermogen tussen de 700 en 900 Watt. Dit is ruim voldoende voor het opwarmen van producten. Wanneer er wordt gekozen voor een lager wattage, zal het product langer in de magnetron moeten voordat het klaar is. De inhoud van een magnetron kan redelijk verschillen. Een magnetron met een inhoud van 18 tot 20 liter is vaak een gewone magnetron. Een combi magnetron heeft vaak een inhoud van 26 tot 40 liter.

Magnetron kopen bij De Schouw Witgoed

Onze service bestaat onder andere uit de twee jaar volledige fabrieksgarantie die wij u aanbieden. Bovendien is het bij ons mogelijk om uw product binnen 14 werkdagen te ruilen of te retourneren. Bij ons betaalt u op verschillende manieren zoals iDEAL, creditcard, betalen met een overschrijving of betaling bij aflevering per pin of contant. De mogelijkheden zijn dus erg divers. In Nederland bezorgen wij uw magnetron gratis en de levertijd is 2 tot 7 werkdagen. Bekijk gerust eens ons assortiment magnetrons. Mocht u de magnetron eerst nog in het echt willen zien dan bent u van harte welkom in onze showroom in Bussum. Meer informatie over magnetrons vindt u op de pagina van Wikipedia.

Magnetron aanbieding

Een goed werkende magnetron mag in geen enkel huishouden ontbreken. Gaat u maar na: als u mensen zou vragen naar hun meest gewenste huishoudelijke apparaten, dan staan magnetrons altijd op het lijstje. Op deschouwwitgoed.nl hebben we het ruimste aanbod magnetrons en daar zijn we best wel een beetje trots op.
Het uitzoeken van een magnetron kan soms een hele klus zijn. Vindt u geen goede magnetron aanbieding in de ene winkel, dan moet u weer door naar de andere. De webshop van De Schouw Witgoed biedt u een overzichtelijk en ruim assortiment. Een goedkope magnetron aanschaffen is hierdoor nog nooit zo makkelijk geweest.

Van mini magnetron tot combimagnetron

In onze webshop vindt u diverse soorten magnetrons van hoogstaande kwaliteit. Misschien bent u wel op zoek naar een inbouw magnetron of zou u graag een kleine magnetron willen die vrijstaand is. Wat ook kan is dat u het liefst een combi magnetron oven wilt. U vindt het hier allemaal, tegen een aantrekkelijke prijs.

Een inbouw combi-magnetron is het beste van twee werelden. Gemakkelijk uw eten opwarmen of een broodje bakken, het kan allemaal met een magnetron oven combi. Het voordeel van een inbouwvariant is bovendien dat u het mooi wegwerkt in het keukeninterieur. Een inbouw combi oven is erg handig, maar staat niet in het zicht.

Gemakkelijk uw magnetron kopen

U vraagt zich waarschijnlijk af wat de beste magnetrons zijn. Dit verschilt per voorkeuren, maar u kunt een kijkje nemen in de huidige top 5 meest verkochte magnetrons. Misschien komt u wel bij een Whirlpool magnetron, of eentje van het merk Siemens. Voor meer tips verwijzen we u graag naar de top 5.
Bent u op zoek naar een combi-magnetron aanbieding? Dan hoeft u vanaf nu niet meer verder te zoeken. Geef in het menu links aan welke voorkeuren u heeft (bijvoorbeeld kleur, draaideur, of stoomfunctie) en binnen een tel krijgt u betrouwbaar advies over wat de beste aankoop is. Heeft u nog vragen, neem dan contact op via info@deschouwwitgoed.nl.