1-36 of 120

1-36 of 120

Kies de wasmachine welke bij u past

Een voorlader wasmachine is leverbaar met een 5 t/m 12 kg. vulgewicht. Meest verkocht is de 7 en 8 kg. trommel waarbij de voorlader beschikt over een grote vulopening. De voorlader wasmachine is de meest verkochte wasautomaat en is - mede door de breedte van 60 cm. - zeer stabiel bij het centrifugeren. Natuurlijk is een was/droogcombinatie ook een voorlader, maar dit is een specifiek model met droogsysteem.

Een voorlader wasmachine op een houten vloer

Bij plaatsing van een wasmachine op een houten vloer is het belangrijk de juiste keuze te maken. Dit geldt zowel voor het merk wasmachine alswel voor eventuele aanpassingen aan de houten ondergrond. Een Asko wasmachine is uitgevoerd met een speciale Quattro constructie. De kuip - welke bij andere wasautomaten met veren aan de buitenmantel hangt - is bevestigd op vier schokbrekers. Hierdoor worden de trillingen welke ontstaan tijdens het centrifugeren en wassen tot wel 80% gereduceerd. Daarmee heeft u minder overdracht van trillingen e.d. op houten vloer, maar staat de machine zelf ook veel minder te trillen. Dit zal de levensduur zeker ten goede komen.

Verschillende merken

De keuze voor een geschikte wasmachine is niet altijd eenvoudig. Een breed aanbod van bekende merken als Miele, Aeg, Bosch, Siemens, Samsung e.d. bieden u veel verschillende mogelijkheden, maar maken het daarmee ook lastiger om te kiezen. Het stappenplan voor het kopen van een wasmachine en de advieshulp op onze website kunnen u hierin ondersteunen.

Plaatsing op een sokkel

Bij een voorlader wasmachine heeft u de mogelijkheid van verhoogde plaatsing. Hierdoor ontstaat een ergonomische werkhoogte waarbij u veel minder hoeft te bukken. Om deze situatie te bereiken kunt u zelf een verhoging metselen (zorgt u er wel voor dat deze stabiel is), maar is er ook de mogelijkheid voor plaatsing van een sokkel onder de wasmachine. U kunt hierbij kiezen voor een open sokkel of een sokkel met een lade.