1-36 of 90

1-36 of 90

Het merk Steel

Steel is een Italiaanse fabrikant van fornuizen welke in het verleden onder de naam Solitaire op de Nederlandse markt verkocht. Daarmee heeft dit merk al jaren lang ervaring op de Nederlandse markt. Nadat Bosch Nederland (waar het merk Solitaire toe behoorde) besloot te stoppen met de merknaam Solitaire, heeft Steel ervoor gekozen zelf zijn intrede op de Nederlandse markt te doen. Steel fornuizen en andere apparatuur worden op bestelling geproduceerd. Hierdoor kan het merk een breed assortiment in verschillende afmetingen en kleuren voeren.

Workshop in kookstudio

De Schouw Witgoed is een unieke samenwerking aangegaan met kookstudio Soigné. Dit sterren restaurant bevindt zich aan de overzijde van onze winkel en heeft sinds enige tijd een kookstudio aan het restaurant toegevoegd. Voor de invulling van de kookstudio is gebruik gemaakt van Steel fornuizen en modules. De Schouw Witgoed heeft de afspraak dat haar klanten de mogelijkheid hebben een kooksessie op de Steel fornuizen te volgen om zodoende het Steel fornuis zelf te kunnen ervaren.

Assortiment

Het assortiment van Steel is opgebouwd vanuit diverse lijnen:

- De meest verkochte serie van Steel is de Genesi lijn. Deze strak vormgegeven fornuizen worden gekenmerkt door het robuuste Amerikaanse design welke tot uiting komt in de grote knoppen, de rechte belijning met doorlopende zijwanden en de robuuste stanggreep. De fornuizen zijn in een groot aantal kleuren leverbaar. Of u nu op zoek bent naar een 70 cm breed of een 120 cm breed fornuis: met Steel kunt u invulling geven naar eigen wensen. Met vier of meer branders, met een aparte grill of bakplaat, met een barbecue of lavasteen. Zelfs een friteuse behoort tot de mogelijkheden.

- Naast de strakke Genesi lijn heeft Steel een klassiek vormgegeven Ascot lijn. Zijn het bij de Genesi lijn veelal de bekende kleuren, daar biedt Ascot subtiele exclusieve kleuren welke het klassieke design van de fornuizen extra benadrukken. In combinatie met de fraaie knoppen, de bijpassende belijning en de extra design elementen zorgen ervoor dat een Ascot fornuis een ware toevoeging aan uw keuken is. En dan heb ik het niet over de vormgeving, maar ook over de mogelijkheden van het fornuis zelf.

- De exclusieve serie Oxford fornuizen behoren tot de zwarte klassiek vormgegeven fornuizen van Steel. Deze fornuis zijn uitgevoerd in het zwart en hebben een herkenbare vormgeving door de rvs elementen op het fornuis. De Oxford serie is zowel in gas als in inductie variant leverbaar. Naast een lijn fornuizen zijn in deze serie ook bijpassende afzuigkappen verkrijgbaar.

- De nieuwste serie van Steel is de Enfasi lijn. Deze fornuizen hebben een strak design en zijn uitgevoerd in het zwart of roestvrijstaal. De modellen zijn leverbaar in 90 en in 100 cm. breed en beschikbaar met gas- of inductie kookgedeelte. De uitvoering van 100 cm. breed beschikt over een dubbele oven.


Modules

Naast de productie van fornuizen staat Steel ook bekend om het assortiment bijpassende keuken modules. Deze modules hebben allerlei verschillende functies: een module met diverse lades welke voorzien is van een rvs bovenzijde, een spoelmodule voor kranen, een hoge module voor het plaatsen van een inbouw oven etc. Deze modules zijn in design afgestemd op de fornuizen (voornamelijk op de Genesi lijn) en zijn zodoende perfect met deze fornuizen te combineren. Daarmee kunt u eenvoudig en stijlvol een volledige module keuken opbouwen.