Steel fornuis


1-28 of 46

1-28 of 46

Een fornuis van Steel

Als u houdt van een robuust 'Amerikaans' design dan is een Steel fornuis zeker een optie. Zowel in design als in kwaliteit is een Steel fornuis een degelijk ontworpen apparaat en daarmee een serieuze concurrent op de fornuizen markt. Een Steel fornuis ziet u dan ook steeds meer in moderne, maar soms ook in klassiek vormgegeven keukens verschijnen.


Strakke Steel fornuizen uit de Genesi lijn

De meest verkochte serie van Steel is de Genesi lijn. Deze strak vormgegeven fornuizen worden gekenmerkt door het robuuste Amerikaanse design welke tot uiting komt in de grote knoppen, de rechte belijning met doorlopende zijwanden en de robuuste stanggreep. De fornuizen zijn in een groot aantal kleuren leverbaar. Of u nu op zoek bent naar een 70 cm breed of een 120 cm breed fornuis: met Steel kunt u invulling geven naar eigen wensen. Met vier of meer branders, met een aparte grill of bakplaat, met een barbecue of lavasteen. Zelfs een friteuse behoort tot de mogelijkheden.

Klassiek vormgegeven fornuizen uit de Ascott serie

Naast de strakke Genesi lijn heeft Steel een klassiek vormgegeven Ascott lijn. Zijn het bij de Genesi lijn veelal de bekende kleuren, daar biedt Acott subtiele exclusieve kleuren welke het klassieke design van de fornuizen extra benadrukken. In combinatie met de fraaie knoppen, de bijpassende belijning en de extra design elementen zorgen ervoor dat een Ascott fornuis een ware toevoeging aan uw keuken is. En dan heb ik het niet over de vormgeving, maar ook over de mogelijkheden van het fornuis zelf.


De Schouw Witgoed heeft 1516 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.3 / 10