Steel fornuis


1-28 of 46

1-28 of 46

Een fornuis van Steel

Als u houdt van een robuust 'Amerikaans' design dan is een Steel fornuis zeker een optie. Zowel in design als in kwaliteit is een Steel fornuis een degelijk ontworpen apparaat en daarmee een serieuze concurrent op de fornuizen markt. Een Steel fornuis ziet u dan ook steeds meer in moderne, maar soms ook in klassiek vormgegeven keukens verschijnen.


Het merk Steel

Steel is een Italiaanse fabrikant van fornuizen welke in het verleden onder de naam Solitaire op de Nederlandse markt verkocht. Daarmee heeft dit merk al jaren lang ervaring op de Nederlandse markt. Nadat Bosch Nederland (waar het merk Solitaire toe behoorde) besloot te stoppen met de merknaam Solitaire, heeft Steel ervoor gekozen zelf zijn intrede op de Nederlandse markt te doen. Steel fornuizen en andere apparatuur worden op bestelling geproduceerd. Hierdoor kan het merk een breed assortiment in verschillende afmetingen en kleuren voeren.

Workshop in kookstudio

De Schouw Witgoed is een unieke samenwerking aangegaan met kookstudio Soigné. Dit sterren restaurant bevindt zich aan de overzijde van onze winkel en heeft sinds enige tijd een kookstudio aan het restaurant toegevoegd. Voor de invulling van de kookstudio is gebruik gemaakt van Steel fornuizen en modules. De Schouw Witgoed heeft de afspraak dat haar klanten de mogelijkheid hebben een kooksessie op de Steel fornuizen te volgen om zodoende het Steel fornuis zelf te kunnen ervaren.

Assortiment

Het assortiment van Steel is opgebouwd vanuit drie lijnen:
- Genesi fornuizen zijn strak uitgevoerd, voorzien van grote roestvrijstalen knoppen en ruime energiezuinige ovens. Deze serie fornuizen is zowel verkrijgbaar met gas kookgedeelte als ook met inductie kookzones. Daarbij is het tevens mogelijk de gasbranders te combineren met een teppan yaki bakplaat, een barbecue of een friteuse zone. De Steel fornuizen uit de Genesi lijn zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Daarbij wordt alleen het front van de deuren en de lade eronder in kleur uitgevoerd, terwijl zijkanten en bovenzijde roestvrijstaal blijven.
- Party fornuizen behoren tot de instapmodellen van Steel. Deze fornuizen zijn eveneens strak uitgevoerd, maar hebben - ten opzichte van de Genesi lijn - een lichtere bouw, kleinere kunststof knoppen en een andere opbouw van het kookgedeelte. De Party lijn is eveneens verkrijgbaar met gas en inductie kookgedeelte.
- Ascott fornuizen zijn de klassiekere uitvoeringen van Steel. Deze stijlvolle fornuizen zijn leverbaar in een aantal zachte pastelkleuren welke daarmee extra elan aan het design geven. De fornuizen worden gekenmerkt door de klassiek vormgegeven knoppen, de bijpassende stang aan de boven/voorzijde van het fornuis en de klassieker vormgegeven pandragers. Ook deze fornuizen zijn in diverse maten leverbaar zodat aan elke keuken een passende invulling gegeven kan worden.

Modules

Naast de productie van fornuizen staat Steel ook bekend om het assortiment bijpassende keuken modules. Deze modules hebben allerlei verschillende functies: een module met diverse lades welke voorzien is van een rvs bovenzijde, een spoelmodule voor kranen, een hoge module voor het plaatsen van een inbouw oven etc. Deze modules zijn in design afgestemd op de fornuizen (voornamelijk op de Genesi lijn) en zijn zodoende perfect met deze fornuizen te combineren. Daarmee kunt u eenvoudig en stijlvol een volledige module keuken opbouwen.


De Schouw Witgoed heeft 1586 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.4 / 10