Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen ook nog steeds thuis. Voor u en onze veiligheid: bezoek winkel op afspraak en bezorging en reparatie

Steel introduceert klassieke serie OXFORD fornuizen

Artikel geplaatst op: 23-10-2016 | update datum: 08-11-2016
STEEL introduceert een geheel nieuwe range fornuizen, genaamd OXFORD. Het OXFORD programma is speciaal ontwikkeld voor de consument met een klassieke smaak. Immers in veel life style keukens is er behoefte aan deze klassieke vormen en kleuren.

De klassiek vormgegeven Steel Oxford fornuis. Hier uitgevoerd in 100 centimeter breed met dubbele oven.De klassiek vormgegeven Steel Oxford fornuis. Hier uitgevoerd in 100 centimeter breed met dubbele oven.


Verschillende uitvoeringen

De nieuwe Steel fornuizen zijn verkrijgbaar in 90cm (enkele oven) en 100cm breed (dubbele oven). Zwart geëmailleerd zijn de vangschaal en karakteristieke up-stand, welke voorzien is van STEEL logo. De 40mm brede zijpanelen, bedieningspaneel, ovendeur(en) en het front t.b.v. het opbergcompartiment, zijn in de kleur Nero-Fumo (mat antraciet).

Deur(en) en front t.b.v. het opbergcompartiment, zijn tegen meerprijs te bestellen in de glossy kleuren: Crema, Bordeaux en Nero of in de matte kleuren; Sabbia, Nuvola, Celeste en Ametista. De finishing, zoals de hangreep(en), bedieningsknoppen en scharnier support, zijn in het nikkel uitgevoerd. Alle OXFORD fornuizen, zijn voorzien van 6 aluminium gasbranders, waarvan de wok brander van massief messing is vervaardigd en een vermogen heeft van 4,5kW. Bovendien is het OXFORD fornuis in inductie uitvoering verkrijgbaar.

De klassiek vormgegeven Steel Oxford fornuis. Hier uitgevoerd in 100 centimeter breed met dubbele oven.De Steel Oxford is tevens leverbaar in 90 centimeter breed of met inductie in plaats van gas kookgedeelte.


Steel Oxford fornuis in inductie

Het betreft een 5-zone inductie unit, welke geïntegreerd is in een fraai zwart geëmailleerd frame. De standaard hoogte van een OXFORD fornuis is 90cm, welke middels een optionele verhogings set met 5cm te verhogen is naar 95cm. De zijwanden en voorzijde, sluiten dan tot op de vloer naadloos aan.

Kookeiland

Praktisch verder bij de OXFORD fornuizen is de mogelijkheid deze te integreren in een kook-eiland, omdat de karakteristieke opstaande rand achter het fornuis eenvoudig te demonteren is. Bovendien hebben STEEL fornuizen geen ontluchting en beluchting rooster aan de bovenzijde van het fornuis en wordt het fornuis hierdoor vrijwel één met het werkblad.

De Steel Oxford afzuigkappen zijn leverbaar in 90 en 100 centimeter breedDe Steel Oxford afzuigkappen zijn leverbaar in 90 en 100 centimeter breed


Bijpassende afzuigkappen

Bij de verschillende fornuizen zijn bijpassende Steel afzuigkappen leverbaar. Deze zijn zowel in design als in capaciteit afgestemd op de fornuizen. De OXFORD wandschouwkappen zijn verkrijgbaar in 90cm en 100cm breed en zijn afgewerkt met een nikkel greep. Ook deze afzuigkappen zijn - tegen meerprijs - verkrijgbaar in alle optionele kleuren.

De Steel Oxford afzuigkappen zijn geschikt voor plaatsing aan de muurDe Steel Oxford afzuigkappen zijn geschikt voor plaatsing aan de muur

4 artikel(en)


Steel - gerelateerde berichten:

Wilt u zelf een keer koken op een Steel fornuis?Steel presenteert nieuwe afzuigkappen en spoelunitsSteel dubbele inbouw oven met stoomfunctieSteel keuken modules en fornuizen