Winkel De Schouw Witgoed in Bussum

Naast deze webshop beschikt De Schouw Witgoed ook over een winkel waar u de apparatuur in werkelijkheid kunt bekijken en tevens terecht kunt voor advies. Deze winkel bevindt zich in het midden van het land ('t Gooi, Bussum). Indien u op een product pagina vermeld staat het dat het apparaat zich in de winkel bevindt, dan kunt u deze ook in werkelijkheid komen bekijken. Indien u een ander apparaat wenst te zien, wilt u dan contact met ons opnemen? Wij kunnen dan kijken wat de mogelijkheden zijn om het apparaat alsnog naar de winkel te laten komen of om u door te verwijzen naar bijvoorbeeld een showroom van de leverancier.

Naast de adresgegevens vindt u op deze pagina eveneens meer info over de openingstijden van en de routebeschrijving naar onze winkel.


Winkel

De winkel van De Schouw Witgoed in Bussum Een belangrijke meerwaarde van De Schouw Witgoed is de mogelijkheid om de apparatuur ook in werkelijkheid te bekijken. Hiervoor kunt u terecht in onze winkel in Bussum. U kunt tijdens openingstijden bij ons terecht om een selectie van de op de website weergegeven apparatuur te bekijken. Bij elk product op de site staat duidelijk aangegeven of deze ook in de winkel aanwezig is. Indien dit bij een product niet aangegeven staat, maar u wilt deze wel in werkelijkheid bekijken, wilt u dan contact met ons opnemen?

Adresgegevens winkel:
De Schouw Witgoed
Nieuwe Brink 20
1404 KB BUSSUM

T: 035 691 8115
E: Stuur direct een e-mail
W: www.deschouwwitgoed.nl.

Onze klantenservice is ook bereikbaar per mail via klantenservice@deschouwwitgoed.nl.

Toegankelijkheid

Ook als u gebruik maakt van een rolstoel, een rollator of ander hulpmiddel bent u van harte welkom in onze winkel in Bussum. U kunt direct voor de winkel met de auto komen, zodat u direct bij de ingang van de winkel bent. Onze ingang is gelijkvloers en de paden tussen de apparaten zijn zo gemaakt dat alles begaanbaar is. Het design gedeelte heeft een verhoging, maar hiervoor is een rijplaat aanwezig. Wij helpen u hier graag bij.

Openingstijden

winkel De Schouw Witgoed Nieuwe Brink 20 BUSSUM

Maandag08.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag08.00 uur - 17.30 uur
Woensdag08.00 uur - 17.30 uur
Donderdag08.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag08.00 uur - 17.30 uur
Zaterdag08.00 uur - 17.00 uur
ZondagGesloten


Op 1ste en 2e Paasdag, koningsdag, Pinksteren, Hemelvaart en 1ste / 2e Kerstdag zijn wij gesloten.

Routebeschrijving

Komend vanuit richting Amsterdam:
Komend vanaf de A1 neemt u afslag Bussum. Bovenaan de afslag - bij de T-splitsing - gaat u linksaf. Vervolgens na ongeveer 200 meter rechtsaf. Ga nu verder op onderstaande “routebeschrijving komend vanuit richting Amersfoort”.

Komend vanuit richting Amersfoort:

Komend vanaf de A1 neemt u afslag Bussum. Bovenaan de afslag rijdt u rechtdoor. U rijdt nu over het viaduct van de A1 op een soort ovatonde (ei-rotonde).

Neem op deze ovatonde de tweede afslag (dus rechtdoor, richting het Shell station). U rijdt nu Bussum binnen. Vanaf hier is het vrij gemakkelijk. Eerste rotonde rechtdoor (eerste afslag), tweede rotonde wederom rechtdoor (tweede afslag) en vervolgens direct de tweede rechts (vlak voor de Scapino). U rijdt nu tegen een parkeergarage aan waar u het beste uw auto kunt parkeren. Na het parkeren gaat u bij de betaalautomaten de trap op. Als u bovenaan de trap naar rechts kijkt ziet u onze winkel.

Afhalen van spullen:

Ga niet de parkeergarage in, maar ga - voor de ingang van de parkeergarage - direct een klein straatje rechts in: de Thierenseweg. Deze weg gaat na 80 meter vanzelf over in de Nieuwe Brink. Direct na de bocht vind u ons aan uw rechterhand.