Smeg koelkast


1-28 of 166

1-28 of 166

Een koelkast van Smeg

Een Smeg koelkast onderscheidt zich door een fraai design te combineren met goede specificaties en een degelijke kwaliteit. Door bij ontwikkeling en productie samen te werken met bekende A-merken wordt de kwaliteit steeds verder verbeterd. Zo voldoet een Smeg koelkast aan de modernste ontwikkelingen op het gebied van energie besparing en product ontwikkeling. Kortom: een Smeg koelkast is niet alleen heel fraai vormgegeven, maar is tevens een product waar u jarenlang plezier van kunt verwachten.


Retro jaren'50 koelkasten

Deze super fraai vormgegeven Smeg koelkasten zijn leverbaar in diverse kleuren zoals rood, blauw, groen, wit, zwart, creme etc en zijn voorzien van de kenmerkende afgeronde deuren en bijpassende greep. Deze SMEG koelkasten zijn in diverse uitvoeringen leverbaar: FAB28 (hoge koelkast met geintegreerd vriesvak); FAB30 (dubbeldeurs koelkast met vriesvak boven); FAB32 (hoge koelkast met 3 laden vries onder) en FAB50 (brede uitvoering met vriesvak boven). Daarnaast is deze SMEG koelkast sinds kort ook leverbaar als tafel- (FAB10) en zelfs barmodel (FAB5)

Najaar 2018: geheel nieuwe lijn Smeg retro

Smeg heeft in het najaar van 2018 de volledige lijn retro jaren 50 koelkasten geheel vernieuwd. Naast diverse nieuwe kleuren en technische verbeteringen zijn de koelkasten aanzienlijk zuiniger geworden. Tevens zijn de nieuwste technieken aan de koelkasten toegevoegd. Zo beschikken alle modellen over heldere en zeer zuinige LED verlichting units. Tevens zijn diverse series voorzien van een 0 graden verszone waarin levensmiddelen veel langer bewaard kunnen worden. Naast deze toevoegen is ook het interieur compleet gerestyled. Met deze verbeteringen zijn deze koelkasten niet alleen meer bijzonder vanwege het design, maar ook vanwege de mogelijkheden, techniek en interieur. Kortom: de nieuwe lijn retro koelkasten van Smeg zijn volwaardig geworden.

SMEG koelkasten in roestvrijstaal

Naast de brede lijn retro koelkasten beschikt SMEG ook over fraai vormgegeven roestvrijstalen koelkasten welke leverbaar zijn in 60 of 90 cm. breed (amerikaanse koelkast). Desgewenst zijn deze smeg koelkasten leverbaar met groot vriesgedeelte onder (laden); apart vriesgedeelte boven of bij de amerikaanse koelkasten met vriesgedeelte links. Natuurlijk zeer energiezuinig en desgewenst met No-Frost vriesgedeelte (nooit meer ontdooien). • ADVIES & TIPS

  Nieuwe 2019 serie retro jaren 50 koelkasten

  Bij de gedachte aan het merk Smeg komt de associatie met de Smeg retro koelkasten naar voren. Eind 2018 is begonnen met de introductie van de volledige nieuwe lijn Smeg retro jaren 50 koelkasten. Vooral de binnenzijde is daarbij aanzienlijk verbeterd, de koelkasten zijn veel zuiniger geworden en voldoen daarmee aan de wensen en eisen van de huidige tijd.

  Koelkasten in roestvrijstaal

  De fraaie Italiaanse vormgeving van Smeg komt niet alleen tot uitting in de retro koelkasten, ook de strakke rvs koelkasten mogen er zijn. Deze koel/vriescombinaties beschikken over een zuinig energieklasse A++ of A+++ label, zijn bijna allemaal No-Frost (nooit meer ontdooien) en voorzien van zuinige en heldere LED verlichting.

  Smeg inbouw koelkasten

  Naast vrijstaand heeft Smeg ook een breed aanbod inbouw koelkasten. Kiest u voor een keuken met Smeg apparatuur, dan kunt u deze volledig met alle apparaten indelen. De inbouw koelkasten zijn leverbaar in 88, 102, 122 en 178 cm. nismaat en voorzien van deur-op-deur of sleepdeur montage systeem. Fraai is het praktisch verstelbare interieur waarmee de koelkast geheel naar wens kan worden ingedeeld.

  Side-by-side koelkast

  Indien u op zoekt bent naar een ruime Smeg koelkast, dan is een side-by-side uitvoering een interessante optie. Deze koelkasten hebben het vriesgedeelte links en het koelgedeelte rechts. Smeg heeft tevens brede Frensh door koelkasten waarbij het koelgedeelte boven geplaatst is. Daaronder bevinden zich twee grote lades welke toegang geven tot het vriesgedeelte.

  Handig om te weten...

  • U de retro jaren 50 koelkasten is kleur perfect kunt combineren met Smeg apparaten in dezelfde kleur. Dit is allemaal op elkaar afgestemd.
  • Smeg ook beschikt over zeer kleine FAB5 koelkasten voor plaatsing op kantoor of slaapkamer?
  • Hou bij aanschaf van een retro jaren 50 koelkast rekening met de dikke deuren. Als u deze strak naast een keuken zet, dan moet u rekening houden met een overvleugeling van 17 cm.