Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

2 artikel(en)

Melkopschuimer voor de liefhebber van Cappuccino en Latte Macchiato

Tijd nemen voor een perfecte kop koffie is het moment van rust. En met de melkopschuimers van Smeg heeft u daarmee de keuze naar koffie van uw voorkeur. Of u nu houdt van een cappuccino of een latte macchiato: Smeg biedt u alle apparaten voor een perfecte bereiding in stijl. Van koffiemolen tot koffiemachine en melkopschuimer. Allemaal leverbaar in diverse kleuren en natuurlijk in de kenmerkende retro jaren 50 stijl van Smeg. Ontdek ze zelf.

De nieuwe MFF01 Smeg-melkopschuimer is een droom die uitkomt voor iedereen die van een goed begin van de dag houdt. De onmiskenbare stijl maakt het een cult-accessoire, ontworpen om als een gewild meubelstuk trots in de keuken te staan. Het is uitgerust met de allernieuwste technologie en in totaal 6 verschillende automatische programma's , evenals een handmatige functie voor het gemakkelijk en veilig bereiden van warme en koude dranken, met of zonder schuim, dankzij de verschillende aangeboden gardes.Wanneer u de chocoladefunctie selecteert en de typische receptingrediënten gebruikt - melk en stukjes chocolade - zorgt de uniforme beweging van de garde en de optimale vooraf ingestelde temperatuur ervoor dat u moeiteloos een dikke, gladde, authentieke warme chocolademelk maakt .

De MFF01 is zoveel meer dan alleen een cappuccino-maker; dankzij de handmatige functie kan het ook worden gebruikt voor het bereiden van thee, infusies en andere oplosbare warme dranken, zoals "orzo" of gerstkoffie .De nieuwe Smeg- melkopschuimer is een must-have voor iedereen die graag in stijl ontbijt, met een lekker sneetje toast en jus d'orange met een benijdenswaardige cappuccino of een schuimige latte macchiato. Het is verkrijgbaar in roze, groene of pastelblauwe kleuren, of in zwart, rood, crème en wit, passend bij de esthetiek van elke keuken.