Nederlandse inductie fornuizen gemaakt in Enschede

Artikel geplaatst op: 13-03-2024 | update datum: 13-03-2024
Fornuizen komen toch uit Italië? In Nederland worden toch eigenlijk geen apparatuur meer gemaakt? Vragen welke wij regelmatig krijgen, maar welke we nu eindelijk eens een keer kunnen weerleggen. Want in Enschede vindt u nu één van de beste fornuis producenten van dit moment. Twee broers Ter Braak hebben op basis van jarenlange verkoop ervaring een eigen productie opgestart om daarmee veel beter invulling te geven aan de behoefte van de Nederlandse consument. En daarmee was de geboorte van een in Nederland ontwikkeld en gebouwd fornuizen merk een feit. Het verhaal van Elementi di Cucina.

Nederlandse inductie fornuizen gemaakt in Enschede


De Nederlandse fornuizen van Elementi di Cucina worden namelijk volledig in Enschede, Nederland, geproduceerd. Hierdoor kunnen zij de kwaliteit van deze producten garanderen en onderscheiden zij zich van andere merken. En kunnen ze heel snel blijven doorontwikkelen om daarmee te blijven voldoen aan actuele vraag, actuele marktontwikkelingen en verbeteringen.

Interesse wekken met unieke kwaliteitsproducten

Elementi di Cucina staat voor vakmanschap, duurzaamheid en stijlvol design. De fornuizen zijn niet alleen onderscheidend in functionaliteit, maar ook een ware eyecatcher in uw keuken. Doordat onze productie volledig in Nederland plaatsvindt, kunnen ze de hoogste kwaliteit garanderen. Alleen de beste materialen worden gebruikt en elk fornuis wordt nauwkeurig gecontroleerd voordat het onze fabriek verlaat.

U vraagt zich misschien af wat dit mer onderscheidt van andere merken. Het antwoord is simpel: liefde voor het vak en oog voor detail. Onze ervaren vakmensen zijn gespecialiseerd in het creëren van perfectie in ieder onderdeel van het fornuis. Dit resulteert in een optimale functionaliteit en een kookervaring van het hoogste niveau. Bij Elementi di Cucina gaan esthetiek en functionaliteit hand in hand.

Verlangen opwekken met stijlvolle en gebruiksvriendelijke fornuizen

De fornuizen zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Met geavanceerde technologieën zoals elektronische bedieningselementen, speciale kookprogramma's en slimme energiebesparende functies biedt een Elementi di Cucina fornuis u het ultieme gemak tijdens het koken. Daarnaast hechten zij veel belang aan veiligheid. De fornuizen zijn uitgerust met kindersloten en oververhittingsbeveiliging, zodat u zorgeloos kunt koken.

Een ander aspect dat deze producten uniek maakt, is de mogelijkheid tot personalisatie. Bij Elementi di Cucina geloven we dat uw keuken een verlengstuk van uw persoonlijkheid moet zijn. Daarom bieden zij verschillende kleuropties en afwerkingen aan, zodat u uw fornuis kunt afstemmen op uw interieur en smaak.

De kwaliteit van de fornuizen is echt hoogwaardig Nederlands fornuis wat bijvoorbeeld zichtbaar is in de knoppen


Excellente service en garantie

Waarom zou u voor Elementi di Cucina moeten kiezen? Om te beginnen krijgt u bij Elementi di Cucina niet alleen een hoogwaardig product, maar ook uitstekende service. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van professioneel advies. Bovendien hebben al deze fornuizen standaard twee jaar garantie, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw aankoop.

Als u enthousiast bent geworden over de fornuizen en het merk Elementi di Cucina wilt ervaren, kunt u een kijkje nemen bij de producten op onze webshop of in onze showroom in Bussum. Online vindt u gedetailleerde informatie over onze producten, technische specificaties en inspirerende afbeeldingen. Laat u verrassen door de mogelijkheden die Elementi di Cucina te bieden heeft.

Wilt u het assortiment graag in het echt bewonderen? Bezoek dan één van de showrooms waar onze fornuizen tentoongesteld worden. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en beantwoorden al uw vragen.

Ervaar het verschil met Elementi di Cucina

Elementi di Cucina staat voor Nederlandse kwaliteit, vakmanschap en stijlvol design op het gebied van fornuizen. Elk onderdeel wordt met liefde en oog voor detail gecreëerd, resulterend in hoogwaardige en gebruiksvriendelijke producten. Met een brede scala aan personalisatieopties kunt u uw eigen unieke fornuis creëren dat perfect bij uw interieur past. Bij Elementi di Cucina krijgt u niet alleen een product, maar ook uitstekende service en garantie.

Durf anders te zijn en ervaar het verschil met Elementi di Cucina! Neem een kijkje in onze brochure om meer te weten te komen over onze producten en laat u inspireren door het stijlvolle assortiment. We verwelkomen u graag in één van onze showrooms, waar u onze fornuizen in het echt kunt bewonderen en persoonlijk advies kunt ontvangen. Ontdek de merkbeleving van Elementi di Cucina en geniet van koken op een totaal nieuw niveau.

1-36 of 56