ILVE inductie fornuizen nu ook op 3-fasen aan te sluiten

Artikel geplaatst op: 14-03-2024 | update datum: 14-03-2024
ILVE, het bekende merk op het gebied van keukenapparatuur, heeft vanaf 1 januari 2024 drie serie 90 en 100 cm. brede inductie fornuizen voorzien van een Power Management systeem. Wat deze fornuizen onderscheidend maakt, is de lagere aansluitwaarde, waardoor ze nu ook op 3 fasen 16 Ampère/230 Volt kunnen worden aangesloten. Dit betekent goed nieuws voor installaties in Nederland, want het vereenvoudigt de installatie en voorkomt extra kosten in de vorm van vastrecht op de energienota.

ILVE inductie fornuizen nu ook op 3-fasen aan te sluiten


Energie-efficiëntie en gebruiksgemak

Met deze ILVE inductie fornuizen wordt niet alleen energie bespaard, maar ook het koken op inductie stukken makkelijker gemaakt. Deze fornuizen zijn namelijk uitgerust met maar liefst 6 inductie zones, wat vrijwel uniek is in een fornuis van 90 cm breed. Hierdoor heb je meer ruimte om verschillende pannen tegelijkertijd te gebruiken, zonder dat je last hebt van eventuele beperkingen in de ruimte.

Bovendien biedt ILVE de mogelijkheid om te kiezen tussen een enkele oven of een dubbele oven, beiden in een breedte van 90 cm. Dit geeft je als kok optimale flexibiliteit en maakt het bereiden van meerdere gerechten tegelijkertijd een fluitje van een cent.

De inductie fornuizen van ILVE zijn in 90 cm. breed ook leverbaar met 2 ovens


Keuze in kleuren en design

Naast de technische specificaties van de ILVE inductie fornuizen, is er ook veel aandacht besteed aan het design en de esthetische aspecten. ILVE begrijpt dat een keuken niet alleen functioneel moet zijn, maar ook een stijlvolle uitstraling moet hebben.

Daarom biedt ILVE verschillende kleuropties voor de fornuizen, zodat je eenvoudig kunt matchen met jouw persoonlijke smaak en interieur. Of je nu kiest voor een klassiek zwart of juist een opvallende retrokleur, ILVE heeft voor ieder wat wils.

Fraai is het strakke design van ILVE, maar juist ook de mogelijkheid in klassiek, verschillende kleuren, uitvoeren e.d.


Veelzijdige mogelijkheden

Naast de kleuren van de fornuizen, biedt ILVE ook vele opties als het gaat om beslag en accessoires. Of je nu houdt van een strakke roestvrijstalen afwerking of liever kiest voor elegante bronzen handvaten, bij ILVE kun je jouw fornuis volledig personaliseren.

Bovendien kun je kiezen uit verschillende groottes en configuraties, afhankelijk van jouw behoeften en beschikbare ruimte. Of je nu een compactere keuken hebt en een 60 cm breed fornuis wilt, of dat je juist ruimte wilt benutten met een breder 120 cm fornuis, ILVE biedt diverse mogelijkheden om aan jouw wensen te voldoen.

Conclusie

Met de nieuwe ILVE inductie fornuizen krijg je niet alleen een energiebesparende oplossing in huis, maar ook een veelzijdig en stijlvol apparaat. De 6 inductie zones bieden genoeg ruimte om meerdere pannen tegelijkertijd te gebruiken, terwijl de keuze tussen een enkele of dubbele oven het bereiden van verschillende gerechten vergemakkelijkt.

Daarnaast heb je volop opties op het gebied van kleuren en design, zodat je jouw fornuis kunt laten matchen met jouw eigen smaak en interieur. ILVE streeft ernaar om aan elke kookliefhebber de perfecte oplossing te bieden.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek de mogelijkheden van de nieuwe ILVE inductie fornuizen en geniet van de verbeterde installatie mogelijkheid, het gebruiksgemak en natuurlijk het stijlvolle koken!

31 artikel(en)