1-36 of 141

1-36 of 141

Een inbouw afzuigkap wordt weggewerkt in uw keuken

Een inbouw afzuigkap kan gemonteerd worden in een getimmerde of een bestaande schouw. Deze inbouwunit wordt van onderaf in de schouw gemonteerd. Groot voordeel van een inbouwunit is het feit dat de gehele afzuigkap is weggewerkt, waardoor bij het design in een klassiek landelijke keuken niet door de afzuigkap verstoord wordt. Zorgt u ervoor dat u de schouw altijd iets groter uitvoert dan het kookvlak eronder, mede omdat deze moet zorgen voor een 'opvangbak' voor de kooklucht. Een inbouw unit is namelijk smaller dan een normale afzuigkap en heeft zodoende meer moeite met het afzuigen van de kooklucht.

Verschillende uitvoeringen

Een inbouw afzuigkap is leverbaar in diverse breedte maten en met verschillende vermogens. Interessant zijn de modellen welke voorzien zijn van randafzuiging. Dit systeem concentreert de afzuiging op de randen waardoor een hoger rendement behaald wordt. Een ander interessant aspect om bij aankoop rekening mee te houden is de verlichting. Goede verlichting brengt niet alleen sfeer in de keuken maar zorgt ook voor een prettig gebruik van uw kookgedeelte.

Variant: plafondunit afzuigkap

Een variant op de inbouwafzuigkap is de plafond afzuigkap. Deze afzuigkap is eveneens een inbouwunit, maar dan speciaal geschikt voor plaatsing in (verlaagde) plafonds. Ontdek het aanbod plafondunits.