17 artikel(en)

17 artikel(en)

De voordelen van een (semi-)professionele wasautomaat

Indien u een wasmachine zoekt voor een kapper, slager, bakker, horeca, wellness of andere prof. omgeving, dan is een professionele wasautomaat een interessante optie. Deze wasmachines zijn gebouwd om sneller en met veel meer draaiuren de was te kunnen doen. Natuurlijk zijn deze apparaten in aanschaf duurder, maar uiteindelijk als u de meerprijs afzet tegenover het extra aantal wassen, dan zult u merken dat u met een professionele wasmachine onder aan de streep veel minder kwijt bent. Om u een beter inzicht te geven kunt u het artikel verschillen tussen professionele en huishoudelijke wasmachine / droger bestuderen.

Voor (sport)verenigingen, horeca, kinderdagverblijven e.d.

Professioneel heeft direct het label duur. Ondanks het feit dat de aanschafprijs fors hoger is dan een huishoudelijke wasmachine, is het onder aan de streep weer veel voordeliger. Doordat een professionele wasautomaat veel sneller wast in combinatie met de veel langere levensduur is de prijs per was veel voordeliger ten opzichte van een huishoudelijke wasmachine. Daarmee zijn deze wasmachines - zeker in combinatie met een professionele droger - ook een meerwaarde voor sportverenigingen, horeca, kinderdagverblijven e.d..

Benodigde aansluiting voor professioneel

Houdt u er rekening mee dat u - bij installatie van een kleine geweldenaar of andere professionele wasmachine - vaak dient te beschikken over een meerfasen aansluiting en een grotere afvoer. Het is goed u hierover voor aanschaf goed te laten informeren.