Steel All Black series

Artikel herzien en geplaatst op: 26-02-2024
Wist u dat Steel sinds 1922 al apparatuur met de hand vervaardigen in de fabriek in het noorden van Italië. STEEL onderscheidt zich op het gebied van design, kwaliteit en vakmanschap.

Met de All Black apparatuur spelen we in op de absolute trend stoer en sober. Naast de exclusieve STEEL All Black fornuizen, zijn er nu ook uiterst fraaie inbouwovens, DESIGN40 cooktops, wandschouwkappen en side by side koelkasten in All Black verkrijgbaar.
Steel ALL Black fornuizen

ALL BLACK FORNUIZEN

All Black fornuizen zijn er in 90cm en 100cm breed. Verkrijgbaar met FLEXzone inductietechniek en krachtige gasbranders. De massief zwart stalen bedieningsknoppen voorzien van silk-touch coating, zorgen voor ongekend veel gemak en controle tijdens het koken.

Op ergonomisch vlak maken deze het grote verschil bij koken op inductie ten opzichte van tiptoetsbediening.

STEEL MISTRAL - inductie fornuis met afzuiging

Ontdek het unieke STEEL Mistral inductie fornuis: een premium hi-end keukenapparaat dat jouw keuken transformeert tot een culinaire oase. Met geïntegreerde kookveldafzuiging, vier krachtige FLEXzone inductie zones en regenereerbare koolstoffilters, biedt de Mistral de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

De multifunctionele heteluchtoven met een maximaal temperatuurbereik van 315 graden Celsius maakt het bereiden van verse pizza's en desem brood een waar genot. De degelijke massief stalen bedieningsknoppen en full color TFT scherm zorgen voor een intuïtieve bediening, terwijl de gepatenteerde "INNVENT" techniek zorgt voor een fantastisch bakresultaat.

Elk STEEL Mistral inductie fornuis wordt op maat gemaakt in Carpi, Italië, door vakmensen met passie en liefde voor het vak. Met vijf jaar garantie ben je verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Haal met een STEEL inductiefornuis niet alleen geavanceerde technologie, maar ook een strak en karaktervol design in huis. Transformeer je keuken en geniet van een culinaire ervaring als nooit tevoren.

Bekijk Steel All Black fornuizenSteel All Black cooktop

ALL BLACK DESIGN40 COOKTOP

De unieke DESIGN40 FLEXzone inductie cooktop van STEEL, is voorzien van massief zwart stalen bedieningsknoppen, welke zeer ergonomisch en fraai aan de voorzijde gemonteerd zijn. En zijn naar wens in hoogte verstelbaar.

De STEEL DESIGN40 cooktop kan naar wens in het werkblad verzonken worden of direct bovenop de keukenkast (corpus) geplaatst worden, waardoor de bedieningsknoppen op het keukenfront gemonteerd dienen te worden.

Bekijk Steel All Black cooktopSteel All Black afzuigkappen

ALL BLACK WANDSCHOUWKAP

De All Black wandschouwkappen zijn afgestemd op de All Black fornuizen en de DESIGN40 cooktops. En zijn verkrijgbaar in 90cm en 100cm breed.

De wandschouwkappen zijn voorzien van een hoog rendement motor met een afzuigcapaciteit van 850m3/h en led verlichting.

Bekijk Steel All Black afzuigkappenSteel All Black inbouw ovens

ALL BLACK INBOUWOVENS

STEEL inbouwovens zijn voorzien van een krachtig vermogen, veel kookprogramma’s en massief zwart stalen bedieningsknoppen en handgrepen.

De inbouwovens zijn verkrijgbaar als solo oven nis 60 cm en een unieke dubbele pizza/oven nis 88 cm. Deze laatste is voorzien van twee ovens, waarvan de bovenste een echte pizza/broodbak oven is, voorzien van geïntegreerde stenen bodem. Deze bereikt een maximale temperatuur van 315°C, waardoor een verse pizza bereidt kan worden in drie slechts minuten.

Bekijk Steel All Black inbouw ovensSteel All Black side-by-side koelkasten

ALL BLACK SIDE BY SIDE

De exclusieve side by side koelkasten van STEEL zijn vervaardigd met de nieuwste techniek en hebben een uiterst strakke uitstraling. Ook zijn ze volledig afgestemd op de andere apparaten uit de All Black serie. Verkrijgbaar als semi inbouw en als vrijstaand exemplaar, voorzien van mat zwarte zij wanden.

FRENCH DOOR KOELKASTEN

Verkrijgbaar als semi inbouw en als vrijstaand exemplaar met mat zwarte roestvrijstalen zijwanden. De french-door koelkasten zijn voorzien van een vaste wateraansluiting met water dispenser in de deur, ijsblokjesmachine in de vrieslade, total no-frost en duurzame invertertechnologie waarmee de gewenste temperatuur veel sneller wordt bereikt en energie wordt bespaard.

Bekijk assortiment Steel All Black side-by-side koelkasten


20 artikel(en)