Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

20 artikel(en)

20 artikel(en)

Breed assortiment AEG drogers

Zoals u van een A-merk mag verwachten beschikt AEG over een brede lijn drogers. Beperkt is het aanbod afvoerdrogers, omdat de vraag daarna steeds verder afneemt. Deze zijn kwalitatief echter wel heel goed en zorgen ervoor dat alle vochtige lucht naar buiten toe weggeblazen wordt. Daarnaast heeft AEG diverse condensdrogers. Daar waar vroeger dit aanbod heel breed was, daar wordt bij AEG de plaats van de condensdroger steeds meer ingenomen door de zuinigere warmtepompdroger. Verwacht wordt dat deze verschuiving de komende jaren verder zal gaan, daar een lager verbruik zowel voor het milieu als uw portemonnee interessant is.

Set of zuil van wasmachine met droger

BIj de serie drogers biedt AEG bijpassende drogers. Hiermee kunt u een side-by-side set maken of - indien beide apparaten op elkaar geplaatst worden - een fraaie zuil. Bij deze laatste optie is wel een tussenstuk vereist. Houdt u verder bij de keuze van de juiste Aeg wasmachine rekening met de diepte. Hier zit bij de voorladers verschil, terwijl dit bij een zuil opstelling wel overeen dient te komen.

De eerste AEG warmtepompdroger

Al jaren lang geleden was AEG de eerste fabrikant welke het aandurfde een warmtepompdroger op de markt te brengen. Toendertijd kostte deze speciale 'WP' droger ruim 3000 gulden en werd met de hand geassembleerd. Ondanks het feit dat dit model niet heel ruim verkocht is, heeft Aeg wel de ervaring ermee op gedaan. Mede vanuit deze basis is dan ook het succes van Aeg met warmtepompdrogers te verklaren. Naast een breed assortiment welke eveneens een grote prijsrange denkt biedt AEG ook onderscheid in vulgewicht, bediening en mogelijkheden. Omdat een warmtepompdroger standaard een langere tijdsduur heeft dan een condensdroger heeft AEG nu ook nieuwe serie uitgebracht welke 30% sneller is dan traditionele warmtepompdrogers. Ook deze vernieuwing zal het succes van de AEG warmtepompdroger weer verder stimuleren.