13 artikel(en)

13 artikel(en)

AEG droger - de beste prijs/kwaliteit verhouding

Een AEG droger is al jarenlang een begrip in Nederland. Dit Duitse kwaliteitsmerk positioneert zich vlak onder merken als Asko en Miele, maar doet in innovaties en technische ontwikkelingen zeker niet onder. Omdat het prijsniveau van Aeg doorgaans interessanter is dan Miele of Asko heeft u met een AEG droger dan ook een goede kwaliteit voor een interessante prijs. Een logische keuze dus.

Breed assortiment AEG drogers

Zoals u van een A-merk mag verwachten beschikt AEG over een brede lijn drogers. Beperkt is het aanbod afvoerdrogers, omdat de vraag daarna steeds verder afneemt. Deze zijn kwalitatief echter wel heel goed en zorgen ervoor dat alle vochtige lucht naar buiten toe weggeblazen wordt. Daarnaast heeft AEG diverse condensdrogers.
Daar waar vroeger dit aanbod heel breed was, daar wordt bij AEG de plaats van de condensdroger steeds meer ingenomen door de zuinigere warmtepompdroger. Verwacht wordt dat de condensdroger de komende jaren geheel vervangen gaat worden door de warmtepomp droger, daar een lager verbruik zowel voor het milieu als uw portemonnee interessant is.

Set of zuil van wasmachine met droger

BIj de serie drogers biedt AEG bijpassende drogers. Hiermee kunt u een side-by-side set maken of - indien beide apparaten op elkaar geplaatst worden - een fraaie zuil. Bij deze laatste optie is wel een tussenstuk vereist.
Houdt u verder bij de keuze van de juiste Aeg wasmachine rekening met de diepte. Hier zit bij de voorladers verschil, terwijl dit bij een zuil opstelling wel overeen dient te komen.

De eerste AEG warmtepompdroger

Al in 2001 was AEG de eerste fabrikant in Nederland die het aandurfde een warmtepomp droger op de markt te brengen. Om u even mee te nemen: toen kostte deze speciale 'WP' droger ruim 3000 gulden en werd met de hand in een fabriek in Duitsland gebouwd. Ondanks het feit dat dit model niet heel ruim verkocht is, heeft AEG wel de ervaring ermee op gedaan. Mede vanuit deze basis is dan ook het succes van Aeg met warmtepompdrogers te verklaren.

Naast een breed assortiment welke eveneens een grote prijsrange denkt biedt AEG ook onderscheid in vulgewicht, bediening en mogelijkheden. Omdat een warmtepompdroger standaard een langere tijdsduur heeft dan een condensdroger heeft AEG nu ook nieuwe serie uitgebracht welke 30% sneller is dan traditionele warmtepompdrogers. Ook deze vernieuwing zal het succes van de AEG warmtepompdroger weer verder stimuleren.

AEG wasdroger kopen

De jarenlange ervaring, de groot aantal onderscheidingen van de consumentenbond en de goede resultaten op review websites als Kieskeurig onderschrijven de kwaliteit van de AEG wasdroger. In het bovenkant middensegment biedt AEG een zeer goede droger voor een interessante prijsklasse, welke veelal onderscheidend zijn in de mogelijkheden en het lage energieverbruik.

Nieuwe wasdroger

Uniek is de mogelijkheid om wol te droger in een AEG wasdroger. Daarvoor heeft AEG diverse Woolmark erkenningen ontvangen. Door gebruik te maken van het ideale toerental waarop een kledingstuk stil in de trommel blijft liggen kan wol perfect gedroogd worden in uw droger.
Eigenlijk nog beter dan dat u dat aan uw waslijn zou droger. En deze ontwikkelingen van AEG benadrukken opnieuw waarom het kopen van een AEG wasdroger een goede keuze voor u kan zijn.


Tip: bekijk ook eens ...

Tot € 150,- cashback op AEG apparatuur
Tot € 150,- cashback op AEG apparatuur
Ontvang tot 150,- euro cashback bij aankoop van een geselecteerde AEG apparaat 1 maart t/m 16 juni of 31 augustus 2024 (afhankelijk van het model) ...

Ontvang tot 150,- euro cashback bij aankoop van een geselecteerde AEG apparaat 1...
Lees verder...
monteur voor reparatie - storing aeg wasmachine
AEG wasmachine storingen en foutcodes
U heeft een AEG wasmachine die een foutcode geeft? In deze blog hebben we alle foutcodes voor AEG wasmachines op een rijtje gezet, zodat u snel kunt zien wat de foutmelding betekent en wat je eraan kunt doen. ...

U heeft een AEG wasmachine die een foutcode geeft? In deze blog hebben we alle f...
Lees verder...
Uitleg van de nieuwe serie was/droogcombinaties van AEG
Welke AEG serie was/droogcombinaties beschikt over welke technieken
Welke serie was/droogcombinaties van AEG beschikt over welke technieken? Bekijk het eenvoudige overzicht en zie direct welke wasdroogcombi het beste bij u past !...

Welke serie was/droogcombinaties van AEG beschikt over welke technieken? Bekijk ...
Lees verder...
Uitleg van de nieuwe serie drogers van AEG
Welke AEG serie drogers beschikt over welke technieken
Welke serie drogers van AEG beschikt over welke technieken? Bekijk het eenvoudige overzicht en zie direct welke wasdroger het beste bij u past !...

Welke serie drogers van AEG beschikt over welke technieken? Bekijk het eenvoudig...
Lees verder...
Uitleg van de nieuwe serie wasmachines van AEG
Welke AEG serie wasmachines beschikt over welke technieken
Welke serie wasmachines van AEG beschikt over welke technieken? Bekijk het eenvoudige overzicht en zie direct welke wasmachine het beste bij u past !...

Welke serie wasmachines van AEG beschikt over welke technieken? Bekijk het eenvo...
Lees verder...