1-36 of 40

1-36 of 40

Inductie fornuis met afzuiging

De nieuwste trend op het gebied van koken is de kookveldafzuiging. Een inductie kookplaat met geintegreerde afzuiging. Dit all-in-one apparaat is nu ook leverbaar in een fornuis en biedt daarmee de perfecte oplossing voor koken, bakken en afzuigen.

De afzuiging kan via recirculatie terug de keuken ingeblazen worden of - via een kanaal - afgevoerd worden naar buiten.

Nieuw: fornuis met kookveldafzuiging

Na het succes van de inbouw inductie kookplaat met afzuiging was het een logische stap dat begin 2023 ook inductie fornuizen met afzuiging geïntroduceerd werden. Steel en Bertazzoni waren de merken die als eerste met een 90 cm. variant kwamen met daarbij een geïntegreerde afzuiging. Strakke fornuizen welke zowel met afvoer naar buiten als met behulp van een recirculatie oplossing konden worden aangesloten. En daarmee is de volgende generatie praktische oplossingen op de markt gebracht.

In diverse uitvoeringen en kleuren

De nieuwe inductie fornuizen met afzuigingen zijn niet alleen leverbaar in de meest verkochte uitvoeringen als roestvrijstaal, antraciet of mat zwart, maar worden ook geleverd in gave opvallende kleuren als rood en geel van het merk Bertazzoni. Daarnaast biedt ook Elementi di Cucina een model aan met afzuigkap en een oven met magnetron. Deze alleskunner (fornuis met afzuiging en oven met magnetron) is momenteel de beste alles-in-1 oplossing voor de moderne keuken.