ILVE maakt indruk met nieuwe inductie fornuizen

Artikel geplaatst op: 21-11-2022 | update datum: 03-01-2023

Op de ILVE stand hebben de bezoekers kennis kunnen maken met de nieuwe generatie fornuizen. De super vlakke inductie kookplaat is een stijlvolle upgrade op deze prachtige Italiaanse design fornuizen. En deze inductie kookplaat is niet alleen leverbaar op de 90 en 100 centimeter uitvoeringen zoals bij de meeste merken, maar ook beschikbaar op de 120 en 150 cm. variant. En daarmee is ILVE één van de eerste fabrikanten die volwaardige inductiefornuizen ook in deze afmetingen aanbiedt.


De stand in Milaan met de fraaie Ilve fornuizen


Trots

Op de stand werden alle stijlen gepresenteerd met als absolute eye-catcher de ILVE Panoramagic 120 inductie. Daarnaast werd ook het aanbod inbouw apparatuur fraai gepresenteerd. En daarmee mag Ilve trots op haar eerste aanwezigheid op de Salone del Milano terugkijken. Een fraaie stand welke een duidelijk beeld van de aanwezige apparaten combineerde met enkele fraaie introducties.

De nieuwe Ilve fornuizen geïntroduceerd op de Salone del Milano in Milaan (Eurocucina)


Update assortiment

Vanaf nu worden alle Professional Plus, Nostalgie, Majestic en Panoramagic inductie fornuizen geleverd met een vernieuwde kookplaat. De vernieuwde kookplaat is vlak en voorzien van een combizone (zie foto). De Pro Line fornuizen blijven hetzelfde als voorheen.

Overzicht van de vier series fornuizen van Ilve met de bijpassende nieuwe inductie zones

1-36 of 168