Overig

TIP: Bekijk hier onze bijpassende producten...TIP: Bekijk hier onze blog artikelen...

1-36 of 943

1-36 of 943

Ontwikkeling van andere apparaten voor in en om de keuken

Naast de bekende vrijstaande en keuken apparatuur zijn er de laatste jaren ook steeds meer specifieke productgroepen geïntroduceerd. Zo worden keukens tegenwoordig veel uitgevoerd met een espresso koffiemachine en/of een kokend waterkraan. Apparaten welke u meer comfort en woongenot bieden. Wat te denken van de buitenkeuken met barbecue?. Daarnaast worden er steeds meer praktische apparaten ontwikkeld om lastige huishoudelijke taken te verlichten. Denk bijvoorbeeld aan de strijkmachine of de robot stofzuiger. Apparaten welke zich de komende jaren in sneltrein vaart verder zullen door ontwikkelen en u veel verlichting zullen gaan geven.

Koffiemachine

Voor een echte goede kop koffie kunt u tegenwoordig ook thuis slagen. Naast versgemalen bonen en de juiste koffie is ook de bereiding van doorslaggevend belang. Met de opkomst van espresso koffiemachines wordt hier invulling aangegeven. Koffiebonen worden vers gemaald, vervolgens wordt onder hoge druk het water door de koffie heen geperst met als resultaat een heerlijke kop koffie. En of u deze nu als espresso, cappuccino of latte macchiato wenst, de moderne koffiemachine kan u hiermee van dienst zijn.

Kokend water kraan

Veel bereidingen in de keuken worden uitgevoerd met kokend water. Denk bijvoorbeeld eens aan uw kopje thee, het koken van groente of het reinigen van aangekoekt vet. De introductie van de kokendwaterkraan door Quooker jaren geleden was een schot in de roos. Op een veilige en verantwoorde wijze was direct een beperkte hoeveelheid kokend water beschikbaar. Deze ontwikkeling heeft zich doorgezet in combinatie uitvoeringen met de normale warm water voorzieningen. In andere merken die dit ook ontwikkeld hebben. En zelfs in 2-in-1, 3-in-1 en zelfs 4-in-1 kranen waarbij het kokend water gedeelte 'geïntegreerd is' met u normale warm water, koud water en zelfs koolzuurhoudend water.

Spoelbakken en keukenkranen

Naast apparatuur is een keukenkraan en een spoelbak onmisbaar in iedere keuken. Ook op dit gebied zijn design en functionaliteit de laatste jaren hand in hand samen gegaan. Zo is de moderne spoelunit niet alleen veel strakker geworden, maar biedt deze met een anderhalve spoelbak ook een zeer praktische oplossing. En wat te denken van een keukenkraan met uittrekbare of beweegbare kop en met sterke sproeimogelijkheid voor gerichte reiniging?

Strijkmachine

Het verzorgen van uw wasgoed is misschien wel de meest tijdrovende klus in ieder huishouden. Natuurlijk neemt een wasmachine en droger veel werk uit handen, maar toch zijn handelingen als uitzoeken van wasgoed, opbouwen en strijken nog steeds veelal handwerk. Grote merken zijn al tijden bezig met ontwikkelingen om ook hiervoor geschikte apparatuur op de markt te brengen. Miele heeft in het verleden hier reeds een strijkmachine voor ontwikkelt waarmee u eenvoudig en snel vlak wasgoed kunt strijken. Met de komst van de Fashion Master strijkmachine heeft Miele ook voor uw overige strijkgoed een comfortabel apparaat ontwikkeld.