ATAG vaatwasser

17 artikel(en)

17 artikel(en)

Een vaatwasser van Atag is onderscheidend in design en kwaliteit

Het voor oorsprong Nederlandse merk positioneert zich bovenin de markt. De Atag vaatwasser biedt een kenmerkend design welke - gecombineerd met de kwaliteit en robuuste materialen - een aanwinst is voor iedere keuken. Met een Atag vaatwasser heeft u daarnaast een verantwoord product welke met hoge milieu eisen geproduceerd is. Daarnaast ontvangt u bij aankoop van een Atag vaatwasser 5 jaar fabrieksgarantie na registratie. Daarmee onderstreept Atag zijn kwaliteit...


Focus op inbouw

Het volledige assortiment van Atag is voornamelijk gericht op het ontwikkelen van hoogwaardige apparatuur geschikt voor plaatsing in een keuken. Het zou u dan ook niet verbazen dat het assortiment vaatwassers van Atag eveneens bestaat uit inbouw modellen. Atag biedt hierbij een brede lijn afwasmachines waarbij uw eigen keukenpaneel weer op de inbouw vaatwasser gemonteerd kan worden. Zodoende kunt u deze vaatwasser fraai in uw keuken integreren.

Half en volledig geïntegreerde vaatwassers

De laatste jaren wordt in nieuwe keukens veelal gewerkt met volledig geintegreerde vaatwassers. Bij dit type vaatwasser is de bediening bovenop de rand van de deur geplaatst. Daarbij kan een volledig keukenfront op de vaatwasser gemonteerd worden. Indien u uw vaatwasser sluit valt het niet meer op dat op die plek een vaatwasser geplaatst is. Vanwege de toenemende vraag en het toekomstperspectief van dit model is het grootste gedeelte van de Atag inbouw vaatwassers hierin uitgevoerd.

Ter vervanging van half geintegreerde vaatwassers in keukens biedt Atag ook een aantal modellen met een bedieningspaneel aan de voorzijde. Dit paneel is bij Atag uitgevoerd in roestvrijstaal en heeft een hoogte van 10 tot 12 centimeter. Onder dit paneel kunt u uw eigen keukenfront weer monteren.

5 jaar garantie op Atag inbouw

Atag biedt bij aanschaf van een nieuwe vaatwasser geen 2, maar 5 jaar garantie. Daarmee onderstreept Atag de kwaliteit en het vertrouwen in haar vaatwassers. Deze garantie betreft de eerste twee jaar volledig en het 3e t/m 5e jaar het arbeidsloon en benodigde materialen.


Tip: bekijk ook eens ...

ATAG bij VT Wonen Weer verliefd op je huis
VT Wonen Verliefd op je huis sluit af met ATAG apparatuur
Gisteren VT Wonen Weer verliefd op je huis gezien? In de laatste aflevering van dit seizoen werd ook de keuken onderhanden genomen. Door nieuwe tegels en ATAG keukenappratuur werd de keuken omgeturnd van traditioneel naar modern design
ATAG Connect Life
ATAG Connect Life op de nieuwe lijn keuken inbouw apparatuur
Ontdek het Connect Life communicatie systeem op de nieuwe inbouw apparaten van Atag. Praktische voordelen welke het gebruik van keukenapparatuur vereenvoudigt.
Atag vacumeerlade voor bereiding en langer bewaren
ATAG vacumeerlade
ATAG introduceert een vacumeerlade welke begin 2016 leverbaar wordt. Met deze vacumeerlade komen nieuwe culinaire mogelijkheden binnen handbereik: vacumeer bijv. vlees, al dan niet gemarineerd, om dit vervolgens op een exacte, lage temperatuur te garen in de stoomoven
ATAG Matrix-gaskookplaten
ATAG Matrix-gaskookplaten
De ATAG Matrix-gaskookplaten zijn vernieuwd met de toepassing van een nieuwe knop. Zo passen de gaskookplaten mooi bij het design van de nieuwe ATAG Matrix-ovenlijn.
Atag Matrix inbouw apparatuur
Nieuwe ATAG Matrix lijn inbouw apparatuur
ATAG heeft in oktober 2015 de nieuwe lijn Matrix inbouw apparatuur uitgebracht. Een brede selectie inbouw apparatuur waarbij ervaring en kennis van zowel Atag als gebruikers is samengevoegd
Atag Fusion Volcano brander
Atag Fusion Volcano brander: sudder en wok in één
Ontdek de nieuwe Atag Volcano brander: een wokbrander van 6,2 kW, maar tevens een sudderbrander van 0,27 kW