Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

28 artikel(en)

28 artikel(en)

Focus op inbouw

Het volledige assortiment van Atag is voornamelijk gericht op het ontwikkelen van hoogwaardige apparatuur geschikt voor plaatsing in een keuken. Het zou u dan ook niet verbazen dat het assortiment vaatwassers van Atag eveneens bestaat uit inbouw modellen. Atag biedt hierbij een brede lijn afwasmachines waarbij uw eigen keukenpaneel weer op de inbouw vaatwasser gemonteerd kan worden. Zodoende kunt u deze vaatwasser fraai in uw keuken integreren.

Half en volledig geïntegreerde vaatwassers

De laatste jaren wordt in nieuwe keukens veelal gewerkt met volledig geintegreerde vaatwassers. Bij dit type vaatwasser is de bediening bovenop de rand van de deur geplaatst. Daarbij kan een volledig keukenfront op de vaatwasser gemonteerd worden. Indien u uw vaatwasser sluit valt het niet meer op dat op die plek een vaatwasser geplaatst is. Vanwege de toenemende vraag en het toekomstperspectief van dit model is het grootste gedeelte van de Atag inbouw vaatwassers hierin uitgevoerd.

Ter vervanging van half geintegreerde vaatwassers in keukens biedt Atag ook een aantal modellen met een bedieningspaneel aan de voorzijde. Dit paneel is bij Atag uitgevoerd in roestvrijstaal en heeft een hoogte van 10 tot 12 centimeter. Onder dit paneel kunt u uw eigen keukenfront weer monteren.

5 jaar garantie op Atag inbouw

Atag biedt bij aanschaf van een nieuwe vaatwasser geen 2, maar 5 jaar garantie. Daarmee onderstreept Atag de kwaliteit en het vertrouwen in haar vaatwassers. Deze garantie betreft de eerste twee jaar volledig en het 3e t/m 5e jaar het arbeidsloon en benodigde materialen.