1-36 of 437

1-36 of 437

Meest verkochte design fornuis is 90 cm breed

Veruit het grootste assortiment design fornuizen is 90 cm. breed. Deze fornuizen zijn leverbaar met gas, inductie of keramisch kookgedeelte, met een enkele of een dubbele oven en in verschillende uitvoeringen. Zo heeft u een 90 cm breed model voor een moderne keuken. Met strakke vormgeving, robuust design en grote knoppen. Maar ook klassiek, landelijke fornuizen van 90 centimeter breed uitgevoerd met bijpassende grepen en knoppen. En daarbij leverbaar in heel veel verschillende kleuren.

90 cm. brede inductiefornuizen

De verkoop van bredere inductie fornuizen heeft de laatste jaren een aanzienlijke vlucht genomen. Niet gek dus dat ook het aanbod hierin sterk groeit. Belangrijk bij de aanschaf van een keramisch of inductie fornuis van 90 breed is de aansluitwaarde. Door de combinatie van een elektrisch kookvlak met één of meerdere ovens vereist de benodigde meerfasen aansluiting soms een aanpassing in de meterkast. Wij helpen u graag met een passend advies op maat, eventueel in combinatie met een offerte van een elektricien. Neem hiervoor contact met ons op of bezoek onze winkel in Bussum.

Kopen van een 90 cm fornuis

Het kopen van een fornuis wordt enerzijds gebasseerd op het design, maar anderzijds ook op de mogelijkheden en functies. Het vermogen van de verschillende branders, de capaciteit van de ovens, de energieklasse e.d.