9 artikel(en)

9 artikel(en)

De Bonenmaler / koffiemolen, perfecte aanvulling voor vers gemaken koffie

Ontdek de gave bonenmalers van Smeg uitgevoerd in het kenmerkende jaren 50 design en leverbaar in diverse kleuren. Met de toevoeging van deze koffiemolens kunt is de lijn op het gebied van koffie compleet. Smeg biedt alle apparaten voor de bereiding van een heerlijke kop koffie. Ontdek de bonenmaler nu zelf en bekijk het aanbod !

Werking

De Smeg CGF01 koffiemolen is ontworpen voor iedereen die de echte smaak van koffie wil proeven , en die op zoek zijn naar professionele maalprestaties in een functioneel object met een onmiskenbare stijl. De afgeronde lijnen, chromen details en pastelkleuren markeren het meteen als onderdeel van de verzameling kleine Smeg-apparaten, wat bijdraagt ​​aan het huidige assortiment producten dat is gewijd aan het plezier van koffie, zoals de ECF01-espressomachine en de DCF02 Americano-koffiemachine .Met een gegoten aluminium behuizing en conische roestvrijstalen slijpmachines voor een homogene maling die alle heerlijke koffiearoma's behoudt zonder de smaak te veranderen. Met de handige hendel kunt u het maalniveau op een eenvoudige en intuïtieve manier selecteren. Er zijn inderdaad tot 30 verschillende niveaus om uit te kiezen, waardoor het mogelijk is om voor elke machine en smaak het juiste graan te krijgen: met de Smeg-koffiemolen kunt u de perfecte maling verkrijgen voor espressomachines, mokka-kookpotten, Amerikaanse koffiezetapparaten en Franse persen.

De verwijderbare slijpmachines zorgen voor een gemakkelijke, precieze reiniging, en het veiligheidssysteem voorkomt dat de machine per ongeluk wordt ingeschakeld als het bonenreservoir uit zijn positie wordt verwijderd.Dus of u nu een espresso bij het ontbijt wilt of een Americano om 's middags te nippen, de Smeg CGF01 koffiemolen is het perfecte hulpmiddel voor echte koffieliefhebbers. Een object om van te genieten en te pronken, beschikbaar in 6 kleuren , aan te passen aan de stijl van elke keuken.