2e Pinksterdag gesloten
Klant waardering: 4,6 / 5

1-36 of 41

1-36 of 41

Een wasmachine van Bosch staat voor innovatie en degelijkheid

Een Bosch wasmachine biedt Duitse degelijkheid waar u jarenlang plezier van kunt verwachten. Met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing en comfort beschikt u met een Bosch wasmachine over een actueel en verantwoord apparaat. Dit merk - vergelijkbaar met merken als AEG en Siemens - biedt u daarmee een Bosch wasmachine welke een kwaliteit, lage verbruikerswaarden en nieuwe ontwikkelingen met elkaar combineert.

Bosch wasmachine staat voor Duitse kwaliteit

Met een Bosch wasmachine kiest u voor een degelijk en robuust samengesteld product. Daarnaast speelt bij Bosch de zorg voor het milieu op steeds meer facetten een belangrijke rol. Naast het feit dat apparaten met een zo'n laag mogelijk verbruik ontwikkeld worden, wordt ook tijdens het produceren van de apparaten hier bijzonder veel aandacht aan besteed. Door het ActiveWater Plus systeem past de machine het programma aan op de hoeveelheid wasgoed. Zo wast u 1 kg wasgoed net zo efficiënt en effectief als een volle wasmachine. Een Bosch wasmachine is zijn A+++ label dan ook dubbel en dwars waard.

Praktische functies

Om het gebruik van uw wasmachine meer comfort te geven heeft Bosch bij de ontwikkeling van de huidige serie een aantal handige functies ontwikkeld. Zo beschikken veel modellen over de VarioPerfect functie. Hierbij is het mogelijk om zelf te kiezen aan welke prioriteit voor het wasprogramma u de voorkeur geeft: een keer snel wassen en tot 65 % tijd besparen of veel zuiniger wassen en tot 50% aan verbruik besparen. U bent degene die bepaald wat u op dat moment het handigste vind.

Andere handige opties zijn de wasmachines met vlekkenautomaat (specifiek reinigen van bepaalde vlekken), het lage geluidsniveau en de EcoSilenceDrive motor. Deze koolborstelloze motor is zeer zuinig en stil in gebruik.

I-Dos: automatische dosering

De top modellen van Bosch zijn voorzien van een automatische doseer mogelijkheid. Hierbij vult u de wasmiddellade met vloeibaar wasmiddel, geeft u aan de machine door wat de standaard dosering is en kunt u vervolgens het programma elke keer gewoon starten. Op basis van uw instellingen, de hoeveelheid wasgoed en de vuilheidgraad van het wasgoed (meet de machine allemaal zelf) neemt het apparaat de benodigde hoeveelheid wasmiddel zelf in. U bespaart zo ongeveer 7000 liter water per jaar en verbruikt tot 32% minder wasmidddel !


Tip: bekijk ook eens ...

Tot € 100,- cashback op Bosch wasmachines en was/droogcombinaties
Tot € 100,- cashback op Bosch wasmachines en was/droogcombinaties
Bent U van plan binnenkort een nieuwe wasmachine te kopen? Dan is dit het moment om dat te doen! Met de Bosch Cashback actie kunt U namelijk flink besparen op uw nieuwe aankoop. In dit artikel leggen we uit hoe deze actie werkt en waa...

Ontvang tot 100,- euro cashback bij aankoop van een geselecteerde Bosch wasmachi...
Lees verder...
monteur voor reparatie - storing bosch wasmachine
BOSCH wasmachine storingen en foutcodes
U heeft een BOSCH wasmachine die een foutcode geeft? In deze blog hebben we alle foutcodes voor BOSCH wasmachines op een rijtje gezet, zodat u snel kunt zien wat de foutmelding betekent en wat je eraan kunt doen.Of u nu een professio...

U heeft een BOSCH wasmachine die een foutcode geeft? In deze blog hebben we alle...
Lees verder...
Bosch Home Connect
Bosch Home Connect
Een Bosch apparaat met Home Connect is een apparaat dat klaar is voor de toekomst. Home Connect schept nieuwe gebruiksmogelijkheden en maakt huishoudelijke taken makkelijker én leuker.Hoe het werkt? Home Connect geeft u de mogeli...

Bosch Home Connect geeft u de mogelijkheid om huishoudelijke apparaten te bedien...
Lees verder...