36 artikel(en)

36 artikel(en)

Aanbieding AEG wasmachine

Bent u op zoek naar een betrouwbare wasmachine die uw was mooi schoon krijgt, maar wilt u dat het geen vermogen kost? Dan bent u bij De Schouw Witgoed aan het juiste adres. Hier vindt u AEG wasmachines met een uitstekende prijskwaliteitverhouding. Vergelijk zelf de modellen en plaats gemakkelijk uw bestelling.
AEG staat bekend om haar robuuste kwaliteit: wasmachines met een lange levensduur die uw kleding en overig wasgoed als geen ander weer schoon kunnen maken. Op deze pagina vindt u alleen de beste AEG wasmachines. Bent u op zoek naar een AEG condensdroger, dan vindt u deze hier. Wilt u een persoonlijk advies, gebruik dan de vergelijkingstool.

Bovenlader, voorlader, of wasdroogcombinatie?

Wasmachines komen er in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van uw situatie is het verstandiger om voor een AEG bovenlader, AEG voorlader of AEG wasdroogcombinatie te gaan. Het ligt er namelijk een beetje aan hoeveel ruimte u voor de AEG droogkast heeft. Een bovenlader wasmachine is bijvoorbeeld een stuk compacter.
Wat vaststaat is dat AEG wasmachine onderdelen met het grootste vakmanschap zijn vervaardigd. Voor welk type u ook besluit te gaan, u zult verzekerd zijn van een goed werkend apparaat dat jaren mee kan. Wasmachines van AEG vallen al jaren goed in de smaak. Niet voor niets is met een AEG wasmachine storing ervaren zeer zeldzaam.

Sterk assortiment

Met een brede lijn van ongeveer 500 tot 1000 euro biedt AEG een kwalitatief brede range aan de bovenkant van het middensegment. De range kenmerkt zich door eenvoudige bediening, goede specificaties en veel nieuwe ontwikkelingen. Juist op dat laatste punt is AEG met veel aspecten maatgevend. Ook op het gebied van energiebesparing doet een AEG wasmachine het heel erg goed. Bijna alle luxere modellen zijn voorzien van een zuinige koolborstelloze motor, waarop u bij de meeste motoren ook nog eens 10 jaar motorgarantie ontvangt. En desgewenst is het mogelijk om elke wasmachine met een bijpassende Aeg droger te combineren.

Unieke mogelijkheden

Diverse Aeg wasmachines zijn uitgevoerd met de vlekken optie functie. Hiermee kunt u specifieke vlekken bestrijden waarbij de beste reinigingsresultaten behaald worden. Daarnaast is AEG erg ver met het wassen en drogen van wol. Diverse modellen hebben het Woolmark keurmerk, waarbij enkele zelfs het Wookmark Platinum onderscheiding. Daarmee kunt u zelfs de meest exclusieve wolsoorten veilig en goed wassen in uw wasmachine.

Eenvoudige bediening

Een op het oog niet zo spectaculaire eigenschap van AEG wasmachines is de eenvoudige bediening. Echter doordat wasmachines steeds meer mogelijkheden heeft speelt dit wel een belangrijke rol. Hoe zorg je ervoor dat een wasmachine eenvoudig en in een paar stappen van een dagelijks programma is te voorzien? Maar - indien een verfijndere keuze gemaakt wordt - dit ook goed is in te stellen. Aeg heeft - net als andere bekende A-merken - gekozen voor de combinatie van een draaiknop ondersteunt met een aantal functietoetsen. Daarbij zijn programma's en uitleg in Nederlandstalige tekst weergegeven. De luxere modellen beschikken daarbij ook nog eens over een LCD display waarop de keuze wordt weergegeven. Omdat programmatijden tegenwoordig standaard langer duren kiest AEG voor een 'tijd bespaar' functie. Hiermee kan - voor minder vervuild wasgoed - een aanzienlijke verkorting van de tijdsduur behaald worden.

OkoMix wasmachines

Een nieuwe ontwikkeling op het gebied van zuinig en beter wassen betreft het OkoMix concept. Een systeem waarbij wasmiddel en water vooraf gedurende enkele minuten gemend worden om pas daarna het wasgoed te besproeien. Hierdoor wordt lost het wasmiddel beter op en bereikt het mengsel een veel hogere reinigingskracht. In combinatie met de nieuwe OkoMix motor (veel zuinigere inductie motor) wordt hiermee een sterke verbetering behaald.

AEG wasmachine kopen

Als u gebruik maakt van de vergelijker komt u vanzelf uit bij de voor u verstandigste koop. Misschien komt u wel uit bij de altijd populaire AEG L87695NWD wasdroogcombinatie, of bij de compacte AEG L75469TL1 voorlader. Bij elk model ziet u een duidelijke beschrijving, zodat u altijd de juiste keuze maakt.
Op het gebied van wasmachines is er zo’n grote keuze, dat u soms niet weet waar u voor moet gaan. Een AEG wasmachine is altijd een goede oplossing. Vergelijk daarom op deschouwwitgoed.nl de beste AEG wasmachines met elkaar en plaats uw bestelling in een handomdraai. Nog vragen: mail gerust naar info@deschouwwitgoed.nl.