Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

31 artikel(en)

31 artikel(en)

AEG wasmachine - de beste prijs/kwaliteit verhouding

Een AEG wasmachine is al jarenlang een begrip in Nederland. Dit Duitse kwaliteitsmerk positioneert zich vlak onder merken als Asko en Miele, maar doet in innovaties en technische ontwikkelingen zeker niet onder. Omdat het prijsniveau van Aeg doorgaans interessanter is dan Miele of Asko heeft u met een AEG wasmachine dan ook een goede kwaliteit voor een interessante prijs. Een logische keuze dus.

Aanbieding AEG wasmachine

Bent u op zoek naar een betrouwbare wasmachine die uw was mooi schoon krijgt, maar wilt u dat het geen vermogen kost? Dan bent u bij De Schouw Witgoed aan het juiste adres. Hier vindt u AEG wasmachines met een uitstekende prijskwaliteitverhouding. Vergelijk zelf de modellen en plaats gemakkelijk uw bestelling.
AEG staat bekend om haar robuuste kwaliteit: wasmachines met een lange levensduur die uw kleding en overig wasgoed als geen ander weer schoon kunnen maken. Op deze pagina vindt u alleen de beste AEG wasmachines. Bent u op zoek naar een AEG condensdroger, dan vindt u deze hier. Wilt u een persoonlijk advies, gebruik dan de vergelijkingstool.

Bovenlader, voorlader, of was/droog combinatie?

Wasmachines komen er in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van uw situatie is het verstandiger om voor een AEG bovenlader, AEG voorlader of AEG was/droogcombinatie te gaan. Het ligt er namelijk een beetje aan hoeveel ruimte u voor de AEG droogkast heeft. Een bovenlader wasmachine is bijvoorbeeld een stuk compacter.
Wat vaststaat is dat AEG wasmachine onderdelen met het grootste vakmanschap zijn vervaardigd. Voor welk type u ook besluit te gaan, u zult verzekerd zijn van een goed werkend apparaat dat jaren mee kan. Wasmachines van AEG vallen al jaren goed in de smaak. Niet voor niets is met een AEG wasmachine storing ervaren zeer zeldzaam.

Sterk assortiment

Met een brede lijn van ongeveer 500 tot 1000 euro biedt AEG een kwalitatief brede range aan de bovenkant van het middensegment. De range kenmerkt zich door eenvoudige bediening, goede specificaties en veel nieuwe ontwikkelingen. Juist op dat laatste punt is AEG met veel aspecten maatgevend. Ook op het gebied van energie besparing doet een AEG wasmachine het heel erg goed.
Bijna alle luxere modellen zijn voorzien van een zuinige koolborstelloze motor, waarop u bij de meeste motoren ook nog eens 10 jaar motorgarantie ontvangt. En desgewenst is het mogelijk om elke wasmachine met een bijpassende Aeg droger te combineren.

Unieke mogelijkheden

Diverse Aeg wasmachines zijn uitgevoerd met de vlekken optie functie. Hiermee kunt u specifieke vlekken bestrijden waarbij de beste reiniging resultaten behaald worden.
Daarnaast is AEG erg ver met het wassen en drogen van wol. Diverse modellen hebben het Woolmark keurmerk, waarbij enkele zelfs het Wookmark Platinum onderscheiding. Daarmee kunt u zelfs de meest exclusieve wolsoorten veilig en goed wassen in uw wasmachine.

Eenvoudige bediening

Een op het oog niet zo spectaculaire eigenschap van AEG wasmachines is de eenvoudige bediening. Echter doordat wasmachines steeds meer mogelijkheden heeft speelt dit wel een belangrijke rol. Hoe zorg je ervoor dat een wasmachine eenvoudig en in een paar stappen van een dagelijks programma is te voorzien? Maar - indien een verfijndere keuze gemaakt wordt - dit ook goed is in te stellen.
Aeg heeft - net als andere bekende A-merken - gekozen voor de combinatie van een draaiknop ondersteunt met een aantal functietoetsen. Daarbij zijn programma's en uitleg met Nederlandse tekst weergegeven. De luxere modellen beschikken daarbij ook nog eens over een LCD display waarop de keuze wordt weergegeven. Omdat programmatijden tegenwoordig standaard langer duren kiest AEG voor een 'tijd bespaar' functie. Hiermee kan - voor minder vervuild wasgoed - een aanzienlijke verkorting van de tijdsduur behaald worden.

OkoMix wasmachines

Een nieuwe ontwikkeling op het gebied van zuinig en beter wassen betreft het OkoMix concept. Een systeem waarbij wasmiddel en water vooraf gedurende enkele minuten gemend worden om pas daarna het wasgoed te besproeien. Hierdoor wordt lost het wasmiddel beter op en bereikt het mengsel een veel hogere reinigingskracht. In combinatie met de nieuwe OkoMix motor (veel zuinigere inductie motor) wordt hiermee een sterke verbetering behaald.

AEG wasmachine kopen

Als u gebruik maakt van de vergelijker komt u vanzelf uit bij de voor u verstandigste koop. Misschien komt u wel uit bij de altijd populaire AEG L87695NWD was/droogcombinatie, of bij de compacte AEG L8TEN65C bovenlader. Bij elk model ziet u een duidelijke beschrijving, zodat u altijd de juiste keuze maakt.
Op het gebied van wasmachines is er zo’n grote keuze, dat u soms niet weet waar u voor moet gaan. Een AEG wasmachine is altijd een goede oplossing. Vergelijk daarom op deschouwwitgoed.nl de beste AEG wasmachines met elkaar en plaats uw bestelling in een handomdraai. Nog vragen: mail gerust naar info@deschouwwitgoed.nl.

Meest gestelde vragen over AEG wasmachinesWat is het verschil tussen een AEG wasmachine met OkOMix technologie en andere wasmachines?
OkOMix-technologie zorgt ervoor dat elk kledingstuk gelijkmatig bedekt wordt met wasmiddel, waardoor uw kleding grondiger wordt gereinigd en minder slijtage ondervindt tijdens het wassen.


Is de AEG wasmachine met OkOMix technologie duurzaam?
Ja, de machine is energiezuinig en maakt gebruik van minder water dan standaard wasmachines, waardoor deze wasmachine duurzamer is.


Wordt mijn wasgoed nog steeds schoon als ik de AEG wasmachine met OkOMix technologie op lage temperatuur was?
Ja, de OkOMix-technologie zorgt ervoor dat elke kledingstuk gelijkmatig bedekt wordt met wasmiddel, waardoor uw was ook op lage temperaturen grondig gereinigd zal worden.


Tip: bekijk ook eens ...

monteur voor reparatie - storing aeg wasmachine
AEG wasmachine storingen en foutcodes
U heeft een AEG wasmachine die een foutcode geeft? In deze blog hebben we alle foutcodes voor AEG wasmachines op een rijtje gezet, zodat u snel kunt zien wat de foutmelding betekent en wat je eraan kunt doen.Of u nu een professional ...

U heeft een AEG wasmachine die een foutcode geeft? In deze blog hebben we alle f...
Lees verder...
Voordelen van Samsung QuickDrive
Voordelen Samsung QuickDrive wasmachines uitgelegd [Anne]
Na de ontwikkeling van EcoBubble en AddWash heeft Samsung wederom een zeer interessante meerwaarde aan haar wasmachines toegevoegd: de QuickDrive serie. Een zeer praktische functie waarbij de wastijd aanzienlijk verkort kan worden, zond...

Bekijk de heldere uitleg over de 4 belangrijkste voordelen van de nieuwe Samsung...
Lees verder...
Nieuwe Asko wasmachines: Style, Logic en Classic serie
Uitleg Asko wasmachine series: Style, Logic en Classic
De nieuwe serie wasmachines van Asko zijn uitgevoerd met een geheel nieuwe bediening waarbij de focus ligt op het eenvoudig kunnen instellen van alle functies. Naast de bediening is ook het design aangepast en zijn er diverse nieuwe ontwi...

Wat zijn de verschillende tussen de Asko Style, Logic en Classic serie wasmachin...
Lees verder...
Uitleg van de nieuwe serie was/droogcombinaties van AEG
Welke AEG serie was/droogcombinaties beschikt over welke technieken
Na de introductie van de nieuwe wasmachines en wasdroger in 2016 heeft AEG onlangs ook de was/droogcombinaties geheel vernieuwd. Deze nieuwe apparaten zijn - net als bij de wasmachines en drogers - eveneens ingedeeld in series waardoor ...

Welke serie was/droogcombinaties van AEG beschikt over welke technieken? Bekijk ...
Lees verder...
Uitleg van de nieuwe serie wasmachines van AEG
Welke AEG serie wasmachines beschikt over welke technieken
De nieuwe AEG wasmachines zijn zodanig samengesteld dat direct duidelijk is welke voordelen deze apparaten bieden op het vlak van wasverzorging. Elke serie heeft een kenmerkende technologie waarbij de hogere series een nog betere verzor...

Welke serie wasmachines van AEG beschikt over welke technieken? Bekijk het eenvo...
Lees verder...