26 artikel(en)

26 artikel(en)

Een kookplaat van Inventum met 5 jaar garantie

Een Inventum kookplaat wil uitblinken in kwaliteit en details. De focus ligt daarbij op gemakkelijk te bedienen producten welke in design en kwaliteit dienen onderscheidend dienen te zijn. De Inventum kookplaat voegt daar een concurrerende prijsstelling aan toe en geeft u ook nog eens 5 jaar garantie. Met een Inventum kookplaat heeft u dan ook zeker een product waarvan u jarenlang plezier mag verwachten.

Breed assortiment

Inventum biedt zowel op het gebied van inbouw als met vrijstaande kookplaten interessante keuzes. De kookplaten zijn goed gespecificeerd, scherp geprijsd en eenvoudig in gebruik.

Inventum gaskookplaten

Bij koken op gas heb je maximale controle. Het zuinig, snel en veilig. De warmte is makkelijk te doseren. Inventum gaskookplaten zijn leverbaar in diverse breedte maten, met bandstalen of gietijzeren pandragers en met een vangschaal welke geheel uit één stuk is opgebouwd.

Keramische kookplaten

Op het gebied van inbouw kookplaten heeft Inventum eveneens een breed aanbod keramische kookplaten. Deze kookplaten hebben ronde kookzones die zich onder high-speed keramisch glas bevinden. Praktisch bij de Inventum keramische kookplaten is de indicatie van de resterende warmte, de timer functie (instellen van de gewenste kooktijd) en de kookduurbegrenzer.

Koken op een Inventum inductie kookplaat

Tot slot wordt het assortiment kookplaten gecomplementeerd met een scherp geprijsde lijn inductie kookplaten. Deze modellen zijn eveneens in verschillende breedtematen verkrijgbaar, waarbij zelfs een interessant geprijsd model van 90 cm. breed beschikbaar is. De Inventum inductie kookplaten zijn veilig in gebruik (geen warmteoverdracht als de pan er niet op staat), voorzien van een timer functie en energiezuinig in gebruik. Ten opzichte van een keramische kookplaat is een inductie kookplaat veel directer te regelen en sneller in gebruik.

5 jaar garantie op alle inbouw kookplaten

Bij aanschaf van een Inventum kookplaat ontvangt u maar liefst 5 jaar garantie (bekijk de voorwaarden). Mede hierdoor bent u verzekerd van een zorgeloze werking gedurende de eerste 5 jaar.