Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen ook nog steeds thuis. Voor u en onze veiligheid: bezoek winkel op afspraak en bezorging en reparatie

Zelf koken op een Steel fornuis?

Artikel geplaatst op: 03-10-2016
Ondanks het feit dat er steeds meer aandacht besteed wordt aan het design van fornuizen, blijft functionaliteit het voornaamste. Dit aspect is echter moeilijk meetbaar, aangezien het hierbij vooral om ervaring gaat.

Toen Soigne in 2015 de kookstudio opende is in samenwerking met De Schouw Witgoed de apparatuur geselecteerd. Semi-professionele fornuizen en modules van Steel welke voldoen aan de wensen van de culinaire hobbykok.

De opstelling van de Steel fornuizen bij restaurant Soigne in BussumDe opstelling van de Steel fornuizen bij restaurant Soigne in Bussum


Kom zelf koken op een Steel fornuis

In samenwerking met sterrenrestaurant Soigne uit Bussum biedt De Schouw Witgoed u de mogelijkheid om een kooksessie op een Steel fornuis te volgen. Onder leiding van een chef uit het restaurant kunt u zelf diverse bereidingen uitvoeren en zodoende zelf ervaren hoe het is om op een Steel fornuis te koken. Een betere optie om een fornuis te ervaren is er niet.

En natuurlijk zal deze kooksessie uiteindelijk leiden tot een heerlijke maaltijd welke u - onder het genot van een wijntje of een drankje - gezamenlijk zult nuttigen. Dus gezellig samen koken, praten en heerlijk dineren aan een lange tafel met de gerechten die u zelf hebt bereid en… nog wat leren ook!


Impressie van een kookworkshop bij Soigne in Bussum


Steel fornuizen

Het Italiaanse topmerk Steel heeft een breed aanbod fornuizen van 70 tot 150 centimeter breed welke zowel in een strakke belijning (Genesi lijn) als ook in een klassieke lijn leverbaar zijn (Ascott en Oxford fornuizen).

Interesse? Neem contact met ons op

De kooksessies van Soigne kosten € 84,50 per persoon exclusief consumptie. U kunt zich hier rechtstreeks voor inschrijven bij Soigne (meer info: Kooksessie op Steel fornuis bij restaurant Soigne) of via onze winkel van De Schouw Witgoed aan de overzijde van het restaurant. Natuurlijk nemen wij de kosten voor deze workshop voor onze rekening indien u bij ons een Steel fornuis aanschaft.

1-16 of 62


Steel - gerelateerde berichten:

Steel introduceert klassieke serie OXFORD fornuizenSteel presenteert nieuwe afzuigkappen en spoelunitsSteel dubbele inbouw oven met stoomfunctieSteel keuken modules en fornuizen