AGA fornuizen verkrijgbaar bij De Schouw Witgoed

Artikel geplaatst op: 21-09-2015
Het merk AGA is al jaren een begrip op de Nederlandse markt. Dit merk staat bekend om de kwalitatief hoogwaardige fornuizen in kenmerkende Engelse stijl. Deze landelijke fornuizen zijn in diverse uitvoeringen leverbaar.AGA fornuizen in allerlei uitvoeringen

Een veel gehoord misverstand is dat AGA fornuizen alleen leverbaar zijn in 'warme fornuizen'. De ovens van deze fornuizen branden continue op gas. Dit zijn ovens welke van gietijzeren branden en zodoende continue moeten branden, zowel zomer als winter.

AGA heeft echter tegenwoordig ook 'koude fornuizen' waarbij de ovens van staal zijn gemaakt en dus niet van gietijzer. Deze fornuizen kunnen worden gewoon op wens aangezet en verwarmd worden net als u gewend bent van merken zoals Falcon, Boretti, Smeg e.d. Voorbeelden van deze modellen zijn de Masterchef, de Six Four en de en de Four Two.

Een tussenoplossing tussen deze de warme en de koude fornuizen is het semi-warme mdoel: de Total Control. Dit fornuis heeft voor de ovens een opwarmtijd van een uur. Met behulp van een extra box is het mogelijk om via een app op uw IPhone de oven via uw telefoon te activeren voor opwarming.

22 artikel(en)