De Schouw Witgoed officieel AGA dealer

Artikel geplaatst op: 22-06-2021
Als specialist in fornuizen mag het Engelse topmerk AGA natuurlijk niet in het assortiment ontbreken. Trots zijn wij als bedrijf dan ook dat we u kunnen mededelen dat De Schouw Witgoed sinds kort ook officieel erkend AGA dealer is. En dat wordt je niet zomaar. Naast invulling in de showroom is beschikken over kennis, het inzetten van een eigen service dienst en het kunnen ontzorgen voor de complete levering en installatie een belangrijke eis van AGA.

Het merk AGA is al jaren een begrip op de Nederlandse markt. Dit merk staat bekend om de kwalitatief hoogwaardige fornuizen in kenmerkende Engelse stijl. Deze landelijke fornuizen zijn in diverse uitvoeringen leverbaar.AGA fornuizen in allerlei uitvoeringen

Een veel gehoord misverstand is dat AGA fornuizen alleen leverbaar zijn in 'warme fornuizen'. De ovens van deze fornuizen branden continue op gas. Dit zijn ovens welke van gietijzeren branden en zodoende continue moeten branden, zowel zomer als winter.

AGA heeft echter tegenwoordig ook 'koude fornuizen' waarbij de ovens van staal zijn gemaakt en dus niet van gietijzer. Deze fornuizen kunnen worden gewoon op wens aangezet en verwarmd worden net als u gewend bent van merken zoals Falcon, Boretti, Smeg e.d.

Fraai assortiment

Een AGA fornuis koop je voor het leven! Koken met gietijzer en ovens, dat maakt AGA zo uniek. De technisch is simpel en gebruiksvriendelijk en de resultaten fantastisch. De gietijzeren ovens zorgen voor de lekkerste smaken en beter behoud van vitamines. De AGA R7 Dual Control is gemaakt om de gehele dag aan te staan, de overige modellen zoals de AGA eR3 en eR7 Total Control staan enkel aan bij gebruik.

De gehele collectie van AGA is volledig elektrisch beschikbaar. Naast de gietijzeren modellen heeft AGA ook een lijn met conventionele fornuizen zoals de AGA Six Four en de AGA Masterchef Deluxe.

Bezoek onze winkel

In de winkel vindt u op dit moment de AGA alles kunner: de 4-deurs ER3. Dit fornuis combineert alle mogelijkheden in één fornuis. Van de traditionele ovens met stralingswarmte uitvoering (maar dan wel op elektra) tot de plaat en de inductie zone. Kortom een onderscheidend model waar we u graag meer over vertellen.


De Schouw Witgoed officieel AGA dealer

18 artikel(en)